Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Braniszlav Dzunics: szívvel-lélekkel küzdöttünk

Fekete Ádám büszke a csapatára.:

:

Két mérkőzést rendeztek a hétvégén, melyeken egyaránt hazai siker született. A Kaposvár javított a teljesítményén, ami eredményben is megmutatkozott, míg a Paks tartalékosan verte meg az Oroszlányt. Lássuk, hogyan látták a vezetőedzők a történéseket:

Atomerőmű SE – OSE Lions 90-84 (25-20, 26-18, 20-23, 19-23)

Braniszlav Dzunics, az Atomerőmű SE vezetőedzője: Gratulálok a játékosaimnak, az első félidőben remekül játszottunk, aztán kicsit elfáradtunk, de ki lehet jelenteni, hogy beleadtunk mindent, amit lehetett, szívvel-lélekkel küzdöttünk. Készültünk arra, hogy a lepattanó harcokat meg kell nyernünk, ez nem sikerült, plusz a gyorsindításokat is elvesztettük, de talán a legfontosabb mutató most a végeredmény volt.

Sebastjan Krasovec, az OSE Lions vezetőedzője: Gratulálok a Paksnak, megmutatták hogyan kell küzdeni egy ilyen szituációban. Leginkább a megfelelő védekezés hiányzott, a Paks nagyon veszélyes, tele van jó játékosokkal és ahogyan Winston Shepard is mondta, 2020-ban ez lesz a kosárlabda. Nem vagyunk egyszerű szituációban, de így kell tovább dolgoznunk.


Kaposvári KK – Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét 79-63 (21-18, 21-11, 21-20, 16-14)

Fekete Ádám, a Kaposvári KK vezetőedzője: Gratulálok a csapatomnak! Nagyon nagyot küzdöttünk, azt gondolom, hogy a Szeged ellen sem volt gond ezzel, de ez most tudatossággal, eredményességgel és kevesebb hibával párosult. A kulcs egyértelműen az volt, amiről beszéltem az elmúlt mérkőzés után. Készültünk egyfajta védekezés ellen, amit a Kecskemét is nyilvánvalóan ellenünk használt, miután két mérkőzésen sem működött ez ellen a támadójátékunk, de már akkor is készültünk erre. Talán most volt először az, amiről beszéltem. Eddig nem csinálták meg a játékosok azt a szisztémát, ami ez ellen működhet és működnie kell, az most ma megtörtént. Innentől kezdve azt gondolom, ha hisznek benne és elfogadják, akkor működhet tovább a csapat eredményesen. Nyilván tanulni kell az elmúlt meccsek hibáiból, tanultunk belőle és nagyon büszke vagyok erre a csapatra, hogy igen is a saját árnyékunkat átléptük. Megyünk Pécsre, nehéz menetben vagyunk, az ötödik meccsünk következik, zsinórban két-három napos pihenőkkel, de kezdünk belerázódni. Köszönjük a szurkolóknak, hogy végre jó hangulatot teremtettek, nyilván annak köszönhetően, hogy végre a csapat a tőle elvárhatóan teljesített.

Váradi Kornél, a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét vezetőedzője: Gratulálok a Kaposvárnak! Úgy gondolom, hogy végig kontrollálták a mérkőzést. Rosszul kezdtünk, majd az időkérés után sikerült átvennünk a vezetést. Mind támadásban, mind védekezésben rossz ritmusban játszottunk. Pont azok a dolgok csúsztak el, melyeket korábban meg is beszéltünk. Szerencsére már úgy néz ki, hogy mérkőzéseket tudunk játszani. Reméljük, hogy a következő találkozókon ezeket a hibákat ki tudjuk küszöbölni, ezen dolgozunk.

Fotó: kosarlabda.ase.hu

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés