Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Botrány az Európa-bajnokságon: rendőrök támadtak a kiállított játékosra

Európa-bajnokság.:

:

A magyarok csoportján kívül is van élet az Európa-bajnokságon. De még milyen… Az Origo vette észre azt a botrányt, ami grúziai csoportban történt.

A Grúzia-Törökország meccsen kétszeri hosszabbítás után a hazai csapat legyőzte a törököket. A balhé a meccs közben indult el. A negyedik negyed közepén a török Furkan Korkmaz a grúz Duda Sanadzével összeszólalkozott, majd egymásnak estek. A bírók mind a két játékost kiállították.

Ekkor a nézőtéren is elszabadult a pokol, a szurkolók minden kezük ügyébe eső tárgyat, palackokat, poharakat a pályára dobáltak. A kedélyek csak lassan csillapodtak le. Amikor azonban a kiállított Korkmaz az öltöző felé ment, a folyosón grúz rendőrök és néhány grúz cserejátékos megtámadta a török sportolót.

Omen Onan, a török szövetség alelnöke a következőket mondta az eseményekről:

Miközben a kiállított játékosunk bement volna az öltözőbe, a folyosón megtámadták őt. A meccs végén is nagy volt a balhé, mert vagy 30 grúz rendőr lökdösött bennünket. Felhívtam a FIBA-t és elmondtam azt, hogy mi történt. Senki se nézzen bennünket hülyének. Vagy megkapjuk azt a felvételt, hogy mi történt az öltözőfolyosón, vagy azonnal hazautazunk innen.

Hakan Demir, a török csapat másodedzője a következőket tette ehhez:

Itt kosárladameccset kellett volna játszani, de ami történt, óriási botrány. Senki sem tisztelt bennünket. Az éppen nem játszó és a kispadon ülő grúz játékos, Shengelia ment be az öltözőfolyosóra verekedni.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés