Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Bencze Tamás fellökte Sulovicsot? – VIDEÓ

Érdekes jelenet történt a Szeged-ZTE meccs harmadik negyedében.:

:

A tegnapi Naturtex-SZTE-Szedeák – Zalakerámia ZTE KK mérkőzés harmadik negyedében, 42-54-nél büntetőhöz készülődtek a hazaiak, amikor Bencze Tamás, a vendégek edzője magához hívta játékosait egy gyors taktikai értekezletre.

Ezt észrevette Nenad Sulovics is, a szegediek szerb centere, aki odament hallgatózni. Bencze ezt előbb szóvá tette, majd bal kézzel lökött egyet a légióson, aki ettől hanyatt esett. A játékvezetők videózás után úgy döntöttek, hogy mindkét fél technikai hibát kap. Íme az eset a zalasport.hu felvételén:

36 hozzászólás

36
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
18 Comment threads
18 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
23 Comment authors
Kék-FehérMásikVégétFújdMegCsezarrohp12Leklibajsza Recent comment authors
MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Miért van az, hogy szinte mindig sötét Zalában van botrány?!

Csezarro
Olvasó

Most speciel Szegeden volt “botrany”.

Kék-Fehér
Olvasó

Sötét és üresség a provokáló vasi fejekben van. Amúgy hallottátok, hogy becsődölt a szarVasi vas-fémipari Zrt? Pénteken a kis filkó is hasonlóan járhat. Utána írhatjátok majd a bánatos hozzászólásaitokat.

hp12
Olvasó

Dombi Tibi sokszor 11-est érő műesései jutnak róla eszembe. Sulovics decemberben a Jászberény elleni hazai meccsükön is eljátszott egy ilyen balhét, szánalmas.

royalka
Olvasó

Ott történt előttünk. Bencze fellökte, megtaposta, majd meg is rugdosta Sulovicsot. Ha nincsenek ott a többiek, Sulovics kórházban kötött volna ki. Így is megrepedhetett pár bordája, magasugrókat megszégyenítő hátasával.

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Ez most olyan, de olyan jó poén volt, KAC-KAC-KUKAC ! 😀 😀 😀

J.R.Benitez
Olvasó

Sulovic nyugodtan ott állhatott.Bencze mi jogon ért hozzá? Jogos a tekó. Sulovic meg amit repült….. Vicc. Itt is jogos a tekó. Mindkettő gondolkodhatott volna. Bár Benczét jobban megértem mert odaállhat de nem illik. De ilyen lökésért volt már korábban kiállitás is, talán még olcsón meg is úszta.

hm
Olvasó

Sulovics egy vicc. Azt nem mondom, hogy rossz játékos, de a színészkedései hihetetlenek…
Van néhány játékos a bajnokságban, akiannyit pofázhat meccseken, amennyit akar. Van pár válogatott kerettag, meg egyéb okokból tekintélyesebb játékos, akiknél még meg is értem, hogy többet néznek el a bírok. De Sulovicsot sokszor láttam már élőben és végigpofázza a meccseket technikai nélkül..
Nagyon nem szimpatikus játékos..

balldontlie
Olvasó

Kedvencem tőle, mikor a saját társával összefutottak és akkor is feldobta magát:

https://youtu.be/WMalRd5c0h4

heraklith
Olvasó

Tényleg… ezt a meccset már majdnem elfelejtettem, pedig nem volt régen. Többet fetrengett, mint amennyit kosarazott. Ment is szépen az öltözőbe…

sargafekete
Olvasó

A bajnokság legbugrisabb edzője!!!

heraklith
Olvasó

Akinek az első – azóta mániátokká vált – ezüstöt köszönhetitek. 🙂

Lightbringer
Olvasó

Messze nem az elsőt. 🙂

Az eséshez annyit, hogy 10/10. Mindig öröm Sulovic meccseit követni.

heraklith
Olvasó

Jogos, most megnéztem, ’99-ben is sikerült a bravúr. Rosszul emlékeztem.

Kinter for president
Olvasó

A Falco történetének második legsikeresebb edzője holtversenyben ?

heraklith
Olvasó

Azt hiszem ez elég pontos megfogalmazás.
Ráadásul (ha jól emlékszem) az volt az első szezonja férfi csapat edzőjeként.

sargafekete
Olvasó

Milyen jó, hogy ti még ezüstöt sem köszönhettek neki.:)

heraklith
Olvasó

3 aranyat, 3 ezüstöt és 1 bronzot köszönhetünk neki, ha így gyorsan jól számoltam ?
Edzőként playoutos csapatból 2 év alatt egy bronzot.

Gecse J. Márió
Olvasó

Hagyjad, egy hagyományok és komolyabb múlt nélküli klub szurkolójaként ilyenekre nem is gondolhat! 🙂

Leklibajsza
Olvasó

A Zöld Asztalnak hány bentmaradást köszönhettek?

Csezarro
Olvasó

Egyet.

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Jajj, lelkecskéim, csak nem összevesztek itt még a végén nekem ?! 🙁 Éljen a Falkó – Zete – barátschág!

Kinter for president
Olvasó

Sulovic a liga egyik, ha nem a legrosszabb kvalitású idegenlégiósa. Nem csoda, hogy évek óta itt van, mert a kutyának nem kéne máshova. Az egykezes büntetőit meg dobásait nem tudom, Szegeden kívül hány helyen nem röhögnék még ki, de mindezt tetőzi az ehhez hasonló megnyilvánulásaival.
By the way emlékszem még két szezonnal ezelőttről, amikor Ubilla a ZTE színeiben ugyanígy odaállt egy Körmend meccsen az ellenfél padjához a pályán belül, neki is szóvá tették Potocnikék, de ott ennél jóval intelligensebben lett megoldva a helyzet. Nem volt szükség technikaikra meg hasonlókra. Itt ez volt a helyes ítélet.

csakazete
Olvasó

Tiszta vicc… Egy center aki egész meccsen ad, kap elesett egy kis legyintéstől… Én is csak hátra léptem volna egyet ettől ?
Tomitól is hülyeség volt a lökés amúgy, teljesen jó volt az ítélet ?

Viggiano
Olvasó

Sulovicnak nem volt választása, hamarosan itt az Oscar gála, Christian Balenak komoly kihívója akadt! Remélem nem vesszük át a focitól ezeket a színészkedéseket, bár már az Nba-ben is dobálják magukat minden széllökéstől! A dupla technikai szerintem is jogos, Bencze pedig ne járjon ennyit kondizni, szét van gyúrva! 🙂

Sopbasket
Olvasó

Sulovics egy punci!

Manó
Olvasó

Sulovic Neymar

Apokolba
Olvasó

Utálom sulovicsot..
Minden meccsen csinálja magát!
Én még nem láttam olyan meccset ahol ne csinálná a feszültséget..
És ezt elnézi neki az egész egyesülete!
Csodálkozom hogy még nem állitották ki?!
Nem védem Tomit mert nekem nincs közöm egerszeghez.
De énekem is elgurult volna az agyam amiket meccsen csinal.

heraklith
Olvasó

Minden előttem szólóval egyetértek. Sulovic egy bohóc, tökéletesen látszik ahogy, hanyatt dobja magát. Mivel nem időkérés volt, ezért elvileg hallgatózhatott volna, persze ilyet nem szokás csinálni. Mindkét technikai jogos volt, hiszen Bencze megfogta a vállát, Sulovic meg színészkedett (ezen a meccsen sem először).

SárgaPárna
Olvasó

Bencze is hülyeséget csinált, de az a színészkedés utána….
Vicc…

lujo
Olvasó

Kb 10 méterre előttem zajlott az eset. Sulovic olyan hátast dobott, mintha a 200m hát olimpiai döntőjében lenne. Vicc volt az egész…

Trombitás_Frédi
Olvasó

A páros technikait jogos ítéletnek tartom, Sulovics viszont egy tetű. Abban az egyben volt igaza, hogy miért ne állhatna ott, és miért ne hallgatózhatna? Na de így hanyatt vágódni?! Valamit adni kellett, szerintem jó döntés született. Örülök, hogy a bírók végre használják a videót, mielőtt össze-vissza fújkálnának.

Fenyőfa
Olvasó

Azért az sincs annyira rendben, hogy oda áll… Oké, hogy nem volt időkérés és nem szabálytalan a hallgatózás, viszont valljuk be, az hogy kihallgatod mit mond az edző 3 játékosának személyesen, az elég sportszerűtlen és számomra szánalmas is.

balldontlie
Olvasó

Sulovics meccsenként 3-4 alkalommal csinálja meg ugyanezt, nem értem miért nem szórták ki még egyszer sem…Mondjuk, bár ahhoz semmi közöm, azt sem értem, hogy az edzők, csapattagok hogy viselik ezt el. Nekem kellemetlen lenne, ha egy olyan ember tartozna a csapatomba, akinek a legfőbb eszköze a könyökös és a műesés. Felnőtt férfinek legyen már olyan kiállása, hogy nem dobja fel magát egy ilyen esetben.

heraklith
Olvasó

Tényleg úgy viselkedik, mint egy kislány. Gondolom serdülőben egyszer-kétszer megették a jv-k a gyerekes hülyeségeit, aztán azóta nem tud leállni. Valóban kellemetlen lehet a csapattársaknak is.

balldontlie
Olvasó

Kompenzálja a tudásbéli hiányosságait, csak valszeg fejben sincs feltétlenül a topon, így azt hiszi, ez a jó irány.

Én ezért sem feltétlenül szeretem a minimálbéres délszlávokat, mert a legtöbb a “mentalitása” miatt nem más csak, mint egy hentes, néha csoda, hogy nem okoznak sérülést. Mondjuk Sulovics nem állt meg ennél, neki még dobálnia is kell magát. Ha ő bánt valakit, akkor megy, mint a barom, ha őt, akkor néha csoda, hogy nem szakad be alatta a parketta.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés