Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Boszniában is befejeződött a szezon, 20 forduló után bajnokot hirdettek

Az Igokea két győzelemmel előzte meg a második helyezettet.

  •   :

:

Sokkolta a világot a koronavírus járvány, aminek következtében leállt gyakorlatilag a teljes sportélet is.

Jelenleg szünetel a magyar férfi kosárlabda bajnokság is, az MKOSZ a csapatokkal együtt úgy döntött, hogy a szombati fordulót nem rendezi meg, a bajnokság sorsáról pedig a keddi elnökségi ülésen határoznak.

Addig is folyamatosan nyomon követjük az eseményeket Európa többi országában, és igyekszünk tájékoztatni róla olvasóinkat.

Arról már korábban írtunk, hogy Ukrajnában (a Dnyipro 20 győzelemmel és 5 vereséggel vezette a tabellát, a második helyezett Kijev Basket 17 győzelemmel és 6 vereséggel rendelkezett), Litvániában (a listavezető Zalgiris Kaunas: 22/7, míg a második Rytas Vilnius: 17/7), Belgiumban (a FILOU Oostende 13 győzelemmel és 4 vereséggel állt az élen, a második helyezett Mons-Hainaut pedig 12 győzelemmel és 5 vereséggel) és Svédországban (a listavezető Boras: 28/5, a második helyezett Lulea: 26/7) is idő előtt bajnokot avattak.

Ma a bosnyák élvonalban is ugyanez történt, a listavezető Igokea megkapta az aranyérmet. A piros-kékek 18 győzelemmel és 2 vereséggel álltak az élen, a második helyezett Siroki 16-4-es mutatóval követte őket.

  •   
4 hozzászólás

4
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
DowntownGézukaBilbao Recent comment authors
Downtown
Vendég
Downtown

starcsevics ur remenykedik nagyon 😀
ki vannak facsarva ezek a mondatok, mint egy felmosorongy… 😂

Gézuka
Olvasó

Kapufát rúgott a srác rendesen ezzel a na hátha, na hátha…

Bilbao
Olvasó

Boszniában még 2 forduló lett volna hátra, és 2 győzelemmel előzte meg az Igokea a második helyezett Sirokit, úgy hogy összesítésben is jobb volt. Tehát az alapszakaszban már nem előzhette volna meg a Siroki az Igokeát.
Svédországban nem a Lulea lett a bajnok, hanem a Boras. Itt 3 forduló lett volna még hátra a négy körös (36 meccses) alapszakaszból. A Boras négyszer játszott a Luleával, 3-szor nyert, 1-szer kikapott, tehát egymás elleniben jobbak, 2 meccs előnyben vannak. Szóval a Borasnak mindhárom hátralévőmeccsét el kellett volna vesztenie, hogy ne ők legyenek az alapszakasz-győztesek.

Gézuka
Olvasó

ennél a csávónál csak az a lényeg, hogy fújják már le a g…e az egész bajnokságot, semmi más. de én voltam a legnagyobb farok amikor le mertem írni hogy ha most lefújják az egészet akkor az nem teljes értéké bajnoki arany. mert akkor sem teljes értékű ha kb negyed távnál befejezik az egészet, vagy durván fél távnál.

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés