Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Boris Krnjajski úgy érezte, a Kaposvár komolyan számol vele

A somogyiak már jóval a szezon vége előtt érdeklődtek a korábbi TF-játékosnál.:

:

Mint ismert a napokban írta alá új szerződését Boris Krnjajski, miután a tavalyi újonc Serco – TF-BP csapatától a Kaposvári KK-hoz igazolt három évre. A fővárosiak kiestek az élvonalból, a fiatal irányító pedig a somogyiakkal továbbra is az élvonalban szerepelhet.

– A Kaposvár volt az első csapat, amelyik már jóval a szezon vége előtt érdeklődött irántam – mondta Boris Krnjajski, a Kaposvár játékosa a BB1.hu-nak. – Emiatt úgy éreztem, hogy ők tényleg komolyan számolnak velem. Hallottam a terveiket is a következő szezonra nézve, melyek nagyon szimpatikusak számomra. Az idei évük nem sikerült a legjobban, ősztől szeretnének jobban szerepelni. Nagy motivációt jelent számomra az is, hogy komoly szurkolóbázisa van a csapatnak, valamint új csarnok is épült Kaposváron. Gondolom, hogy emiatt is mindenki várja a következő szezont.

Krnjajski első élvonalbeli szezonja jól sikerült, a TF egyik erőssége volt. 33 meccsen léphetett pályára, melyeken átlagban 23.5 percet játszhatott. Ezalatt 7.6 pont, 2.6 gólpasszt és 1.8 lepattanó került a neve mellé.

– Tudtam, hogy nem számíthatok könnyű szezonra az A-csoportban, hiszen ez volt az első komoly lehetőség számomra, sok játékperccel. A szezon elején még kevés önbizalommal játszottam, de ahogy telt az idő, egyre jobban ment a játék. Köszönhető volt ez annak is, hogy az edző, a csapattársak és a vezetőség is kitartott mellettem. Összességében úgy gondolom, hogy első élvonalbeli szezonomhoz mérten jó teljesítményt nyújtottam, de mindig lehet jobban teljesíteni és továbbfejlődni. Abban biztos lehet mindenki, hogy a kaposvári edzéseken mindent bele fogok adni, a vezetőedző pedig majd ez alapján eldönti, hogy mennyi játéklehetőséget biztosít számomra.

fotó: pvsk-panthers.hu

7 hozzászólás

7
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
5 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
StockaloneLaposvárTrottersViggianoMásikVégétFújdMeg Recent comment authors
Laposvár
Olvasó

Kétszer esel ki egy naptári éven belül, Borisz!

Trotters
Olvasó

Sok sikert Borisz!!!!

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

kackac,kukac, ugyebár… 😀

Viggiano
Olvasó

Zoltán, remélem a gyerekeidet nem arra neveled amit te képviselsz! Így is eléggé elb.szott ez a társadalom, bőven elég ha nálatok csak te vagy ilyen! S sajnos ebben nincsen semmiféle kackac kukac! Ugyebár…

JászaiMari
Olvasó

Színész Beni!

Stockalone
Olvasó

Idióta vagy Marcsi…

szakadtgepard
Olvasó

Remélem, történik valami csoda és lesz értelme megvennem a bérletet a szezonra..

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés