Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Boris Barac: “Alig várom, hogy újra fantasztikus nézőink előtt játszhassak!”

A szombathelyi játékos biztos abban, hogy ott tudják folytatni a munkát, ahol tavaly abbahagyták.:

:

Boris Baraccal készített interjút a Szombathely hivatalos oldala a hosszabbítást követően.

 

Boris, Te lettél csapatunk első nyári igazolása. Könnyen kötelezted el magad még egy évre?
– Igen, ez egy egyszerű döntés volt számomra. Szép emlékeket szereztem az elmúlt szezonban és jó kapcsolatot építettem ki a csapattársaimmal, valamint a klubbon belül is jó volt a hangulat. Ezek fontos szerepet játszottak a döntésemben. Nagyon várom már a következő bajnoki idényt.

Történelmi év van mögöttünk. Mit gondolsz, mire lehetünk képesek a következő szezonban?
– Először is szeretnék gratulálni Milosnak a vezetőedzői pozícióhoz, úgy gondolom, hogy jó döntést hozott a Falco azzal, hogy Ő követi Gaspert a kispadon. Milos rengeteget dolgozott azért, hogy az utóbbi években sikeres legyen a csapat. Biztos vagyok benne, hogy ott tudjuk folytatni a munkát, ahol tavaly abbahagytuk. Nagyon korai bármit is mondani az erőviszonyokról, hiszen nagyon sok kérdőjel van még a csapat körül. Egy biztos, hogy jó csapatot kell alkotnunk és a tavalyihoz hasonló csapatkémiát kell építenünk.

Tavaly a szezon közepén érkeztél. Idén lesz egy teljes alapozásod a csapattal. Milyen elvárásaid vannak magaddal szemben?
– Annak ellenére, hogy tavaly szezonközben érkeztem a srácok nagyon kedvesek és befogadók voltak. Sokat fognak segíteni az elmúlt év tapasztalatai, mert megismertem a  csapatot és a magyar bajnoksághoz is sikerült alkalmazkodnom. Igazi csapatembernek tartom magam, aki több pozícióban is bevethető. Nekem a győzelmek számítanak és az a célom, hogy minden tőlem telhetőt megtegyek, azért, hogy jövőre is sikeres legyen a csapat.

Mik a terveid a nyárra?
– Hosszú szezon van a hátunk mögött, így a nyár első felében szeretnék egy kicsit pihenni és feltöltődni. Az első heteket főleg a horvát tengerparton fogom tölteni, de a pihenés után igyekszem felkészíteni magam a következő idényre. Nagyon izgatott vagyok, mert jó lesz egy teljes szezont a fantasztikus közönségünk előtt lejátszani. Biztos vagyok benne, hogy jövőre is rengeteg győzelemhez segítenek minket.

Fotó: falcokc.com

HIRDETÉS

3 hozzászólás

3
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
PraenoricumMarillionVulcano Recent comment authors
Praenoricum
Olvasó

Jó játékos. Képzett, sokoldalú. Amikor együtt volt fent Bruinsmával, Kellerrel, és négyes posztot játszhatott, akkor volt a legjobb. Ez a trió hátul remek védelmet adott, elől meg nagyon változatos támadási lehetőséget biztosított. Örülök, hogy maradt.

Marillion
Olvasó

Boris…hozz magaddal még egy-két délszláv spillert a csapatba…de ha nem igy lesz a lényeg hogy te maradsz nálunk!

Vulcano
Olvasó

Boris???

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés