Connect with us
Hirdetés

B-csoport

Bor Sándor és Mándity Márkó is PVSK-s marad

Alakul a keret.:

:

Amellett, hogy élvonalbeli csapatuk is alakul már, a PVSK vezetése arra is nagy hangsúlyt fektet, hogy az NB I. B Piros csoportjában szereplő gárda, a PVSK-Cargate kerete is mielőbb kész legyen. Ennek egyik első lépéseként a mai napon megállapodott két, már az előző szezonban is a csapatot erősítő tehetséggel a közös folyatásról. Így tehát eldőlt, hogy Bor Sándor és Mándity Márkó is PVSK-s szerelésben folytatja tovább – írja a pécsiek honlapja.

– Az előző szezonban rengeteg játéklehetőséget kaptam, minden esélyt megadott a klub a fejlődésre, jól is éreztem magam, ezért nem volt kérdés, hogy a PVSK-ban folytatom a pályafutásomat – mondta az oldalnak Bor Sándor. – A pandémia miatt hónapokon át heti 4 meccs nagyon megterhelő volt, de ennek ellenére egy sikeres, sérülésmentes szezont zártam. Tavaly nyáron érkeztem az egyesülethez, ezért sok dologban kellett változnom, alkalmazkodnom. Letisztultabb, hatékonyabb lett a játékom. Fizikálisan szeretnék előre lépni, hogy a közeljövőben hasznos tagja legyen akár az A csapatnak is. Először is szeretnék a Piros csoportos csapatnak stabil, meghatározó irányítója lenni, szeretnék a következő szezonban látványosan fejlődni, és az A csoportban is bemutatkozni.

Mándity Márkó is hasonlóan látta a mögöttünk hagyott szezont mint Bor, pedig Márkót menet közben a koronavírus is utolérte.

– Kicsit felemás lett a szezon. Jól kezdtem az évet, tele önbizalommal és ez azt hiszem, a pályán is tükröződött. Aztán sajnos ahogy a legtöbbünket, engem is utolért a Covid, onnantól elvesztettem a ritmust egy időre. Kicsit nehézkesen ment a visszarázódás, de az utolsó másfél, két hónapra olyan teljesítményt tudtam a pályára rakni, amilyet szerettem volna egész évben. Szerettem volna minél többet pályán lenni a B csoportban. Nyáron azon fogok dolgozni az erőnléti edzőnkkel, hogy minél jobb fizikai állapotban térhessek vissza. Ami a hosszabbítást illeti, szerettem volna itt maradni, hiszen úgy gondolom, amit a PVSK nyújt lehetőségekben egy U23-as játékosnak, az tökéletes. Pályára léphetek az NB I. B Piros csoportjában, illetve arra is esélyt kaphatok hogy játékperceket harcoljak ki az A csoportban. Az már csak hab a tortán, hogy a családom és a barátaim is itt vannak Pécsett, és mindenben támogatnak. Az új szezonban szeretnék kiegyensúlyozott, jó teljesítményt hozni mérkőzésről mérkőzésre. Ahogyan az életben, úgy a pályán is igaz az a mondás, hogy „egyszer fent, egyszer lent”. Én jövőre szeretnék többször fent lenni, és ha ez sikerül, abban az esetben elégedett lehetek majd magammal a szezon végén.

Fotó: pvsk-panthers.hu

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés