Connect with us
Hirdetés
Hirdetés

Bajnokság

Bojan Subotic: Nem emlékszem, játszottam-e valaha ennél csodálatosabb közönségnek!

Keller Ákos szerint még nincs vége a párharcnak.

  •   :

:

A Szolnok 2-1-re vezet a fináléban, miután 81-77-re legyőzte a Falco együttesét. A mérkőzés után nemcsak az edzők, hanem a játékosok is megosztották a gondolataikat:

Bojan Subotic (Szolnok), a Hunbasketnek: Nagyon nehéz bármit is mondani egy ilyen meccs után, de egy biztos: rendkívül büszke vagyok a csapatunkra, a hatalmas szívünkre. Akár megnyerjük ezt a párharcot, akár alul maradunk, végtelenül büszke vagyok erre a csapatra. Hogy mi volt a kulcs? Ez az Olaj Csarnok! Itt a kulcs mindig is a védekezés, a védekezés és a védekezés! Nagy energiával, agresszívan játszottunk, nyomás alatt tartottuk a meghatározó játékosokat, ez vezetett ma minket győzelemre. Meg persze a szurkolóink! Óriási köszönet a Tiszaligetbe látogató szurkolóinknak, akik ilyen varázslatos légkört teremtettek! Nem emlékszem, játszottam-e valaha ennél csodálatosabb közönségnek!

Keller Ákos (Falco), a sárga-feketék Facebook oldalának: Jobb ritmusban kezdtük az összecsapást és úgy éreztem, hogy a saját játékunkat tudtuk játszani. A Szolnok szigorított a védekezésén, amire nem reagáltunk jól, de még így is volt esély a győzelemre. Sajnálom, hogy nem tudtunk élni a lehetőséggel, de nincs vége a párharcnak. Dolgozunk tovább, hogy hétfőn tudjunk egyenlíteni!

Fotó: Szolnoki Olajbányász/Bugány János

  •   
24 hozzászólás

24
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
11 Comment threads
13 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
12 Comment authors
Falcofannezo828DennisMarilliondeinosuchus Recent comment authors
Falcofan
Olvasó

A Szolnok agresszív, kemény védekezése ellen szerintem a leghatékonyabb fegyvernek a távoli dobások számítanának. De csak akkor, ha azokat magabiztosan, nem remegő kézzel hajtják végre.
Nem értem, hogy például Bruinsma miért vállalta el őket még akkor is, amikor már többet is elhibázott, nem szólt neki senki, hogy álljon le velük ? Még van egy nap a következő meccsig, kedves Falco játékosok, tessék szorgalmasan gyakorolni a 3-pontosokat ! Hazai pályán, megszokott körülmények között, saját szurkolók biztatása közben ennek is jobban kell mennie !

nezo828
Olvasó

Kedves Bojan! Megpróbálnánk mi is! Bár szerintem ez a hangulat nem fog annyira tetszeni. Alighanem teltház lesz, ugyanis a Falco online jegyvásárlási rendszere a 12 óta 00 perckor történő nyitást követően lefagyott, közel negyedórás küzdelem árán sikerült csak jegyhez jutni és mit mondjak … nem volt már túlkínálat.

PL
Olvasó

nem hinném, hogy ő az az ijedős fajta lenne.

Falcofan
Olvasó

Sőt mi több, ő is elég izgága, kötözködő típus lehet, hogy holnap meg őt fogják kiállítani ?

PL
Olvasó

Beni csak nem ismétli meg az alakítását 😃

komolyra fordítva: nem gondolom, hogy a Cakarun-esetből kiindulva, lenne szolnoki jatekos, aki ne akarna jatszani egy esetleges 5.meccsen.

Falcofan
Olvasó

Szerintem is vigyázni fognak a szolnokiak, de Beni is akkor tudná megismételni az alakítását, ha valaki megint fejelne, vagy hasonló sportszerűséget követne el.

nezo828
Olvasó

Írtam én olyat, ami Subotic riadalmára, ijedősségére utalt volna? Ugye nem?! Nem vagyok híve az ilyen és erre alapozó “szurkolásnak”. Azt gondolom ez egy prekoncepció, amely onnan ered, hogy mindenki magából indul ki. Itt jegyezném meg, hogy nekem – számos szombathelyivel ellentétben – tetszett az előző meccsközvetítésen a kispad mögött nagy elszántsággal mutogatott “Oscar díjas Váradi” fénykép, akkor lett volna igazán vagány ha autogrammot is kért volna rá az érintettől! Legyen béke és sportszerű szurkolás (bár lehet ez a felhívás annyit ér, mint a szépségkirályők elköteleződése a világbéke iránt) !

PL
Olvasó

nyugi, ne idegeskedj.

Az utolsó mondatoddal meg egyetertek 😁

Inkabb nezzel bele a pénteki meccsbe, epp most ismetli az Duna World. Okorn nagyon elmeccselte…

Marillion
Olvasó

Persze Ákos minden oké…csak arról nem igen beszélt senki hogy állítólag sérülésed is van…és feltehetően ezért is de úgy zömében meccsenkét te is keveset teszel bele a közösbe főleg pontszerzésben….tudom nem kőnnyű a Délszlávokkal bírkózni…de ha nem tudsz és Bruinsma és Barac is rápakolni a teljesítményekre akkor a nyilatkozatod csak felejtős marad…és vele együtt marad is a feltehetően ezüstérem!

Marillion
Olvasó

Még hazája bajnokságában sem játszott soha ilyen hangulatban? Hát ez szinte hihetetlen főleg azoknak akik láttak már élőben vagy tv-ben kosárlabda mérkőzést európának azokon a tájain! Persze mindenki ugyanezt nyilatkozná…bármelyik csapatban is játszik! De ez így van rendjén!

nezo828
Olvasó

Lehet, hogy játszott, csak megfogalmazása szerint NEM EMLÉKSZIK. Most vagy memória-gondjai vannak, vagy diplomatikusan fogalmazott.

deinosuchus
Olvasó

Huhh, hát lehiggadva azt mondom, hogy hatalmas meccs volt, nem szép de minden benne volt ami a kosárlabda. Gratulálok srácok hatalmasak vagytok. Amit már senki nem vehet el: Egy bivalyerős Falcot már 4x megvertünk, ez óriási siker, attól függetlenül, hogy mi lesz a vége, amire még mindig azt mondom, hogy 50-50%. Perl Zoli! Amióta követem a magyar kosárlabdát, kb. 33 éve nem láttam még ilyen elegyét a tehetségnek tudásnak és sportemberi nagyságnak. Maradj mindig ilyen és amint készen állsz irány a nemzetközi szint, ahol nagy sikerek várnak rád. Tudom hogy ez a szombathelyi utánpótlásnevelés érdeme jórészt, de azért ilyen játékos… Olvass tovább »

Marillion
Olvasó

Bivaly erős falco? Akkor a jelenlegi felállás most a fordítottja…Kösz a bókot….

Dennis
Olvasó

Lehet, hogy rosszul emlékszem, de mintha már játszott volna Zozo a spanyol bajnokságban, ahol nem sok sót evett meg. Bár azóta eltelt néhány év, lehet, hogy most már fel tudná venni az ottani ritmust.
Azért Hanga Ádi szintjéhez még messze van.
Amúgy magyar szinten extra a srác.

Rouge
Olvasó

Köszönjük Bojan!

Ti hárman: Badzim, Subotic és Cakarun,
méltó utódjai vagytok
a Voja-Miló-Andric tengelynek,
akik ha nagy volt a tét, mindig hozták magukat.

És akik természetesen bajnokok is lettek.

Az Arénában…

PL
Olvasó

Azért gratulálok a H. Attilanak a facebook cikk alatti bejegyzeseert…
Amikor valaki jogosan felhaborodik a Beni Édesanyjának szidásán, akkor jusson eszébe ez a végtelenül primitív kép is..

Egy játékosnak, baj hogy él?

Van lejjebb, mindig van.

Mielőtt valaki azzal jönne, hogy miért nem írom neki: felesleges. Sok szópárbaját olvastam el, és nincs râ szó, mennyire buta.

Senki
Olvasó

Felesleges foglalkozni vele.. ha reagálnak az “írására” vagy ő reagál olyanra ami megbántotta a kis mimóza lelkivilagát csak seprűzni,falusizni meg buckázni tud..

fanaticfantastic
Olvasó

Van egy másik H is. Csak ő Sándor. Talán még szabadszájúbb. Sok neve van itt is. Ő ott Magam krhjks. Itt,Bl menetelés,pld. Valamint még sok neve van. Itt is és ott is.

Stockalone
Olvasó

Tényleg nagyot küzdöttetek, gratula még egyszer!
Hozzáteszem viszont, hogy a Falconak megvoltak most is a dobóhelyzetei, de ilyen kritikán aluli dobószázalékkal nem lehet meccset nyerni…

Csippa
Olvasó

Milyen szép lett volna, ha végig nézők előtt megy…

moldi56
Olvasó

A vízipólósok már bajnokok.Most mi következünk.CSAK AZ OLAJ!

fanaticfantastic
Olvasó

Igen! Bajnok a Szolnok. A 10. bajnoki arany. Gratula!

fanaticfantastic
Olvasó

Szép lenne itt pedig a 9. bajnoki arany! Bízzunk benne,hogy sikerül!

fanaticfantastic
Olvasó

Köszönjük! Gratulálok a csapatnak! Hajrá Szolnok!

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés