Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Bojan Subotic: Mindig elvárták, hogy szakadjunk meg a győzelemért

A magasember ezúttal a kicsit távolabbi múltjáról és magáról beszélt.

Subotic:

:

Elérkezett a második részéhez a Szolnoki Olajbányász Bojan Suboticcsal készített interjúja. A magasember ezúttal a kicsit távolabbi múltjáról és magáról beszélt.

Elsőként a focit próbáltam, de abban inkább csak lelkes voltam semmint tehetséges, ráadásul elkezdtem komolyan nőni is. Aztán jött a vízilabda, talán a magyarok számára nem ismeretlen a Jankovics fivérek neve, ők az unokatestvéreim, akik mindketten igen komoly sikereket értek el pólóban, habár a 2008-as olimpián éppen a – későbbi aranyérmes – magyar válogatott állta útjukat az elődöntőben. Na, ezek után, talán egy kicsit közelebbi családi nyomásra megérkezett a kosárlabda is, hiszen a bátyám ekkor már egy ideje játszott, én pedig elmentem néhány edzésére, ahol aztán megfertőzött a sportág szeretete. Innen felgyorsultak az események, mert 2-3 év múlva Belgrádban játszottam a KK FMP csapatában, a többi pedig már történelem.

Szóba került az a mentalitás is, ami a balkán játékosokat jellemzi.

Nem tudom, hogy ez általános-e, de engem mindig abban a szellemben terelgettek az edzőim, hogy a pályán legyek nagyon kemény, soha, senkitől ne hátráljak meg. Mindig elvárták, hogy szakadjunk meg a győzelemért, ne adjuk fel semmilyen helyzetben az adott meccset. Ha kikapunk, azt is csak úgy tegyük, hogy utána emelt fővel tudjunk a tükörbe nézni. Ez nekem rengeteget segített, azóta is így lépek pályára.

fotó: Szolnoki Olajbányász Facebook

2 hozzászólás

2
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
MivanmivanHeindrich Recent comment authors
Mivanmivan
Olvasó

Abszolút szerethető játékos, pályán és azon kívül, egyaránt!

Heindrich
Olvasó

?⚫

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés