Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Bognár nyolcba jutna a Debrecennel

De talán még a felsőház is meglehet.:

:

Bognár Kristóf, a DEAC magasembere szerint jó lesz majd az újonnan érkező Tóth Ádámmal játszani és szerinte jól halad a felkészülésük is. A 25 éves játékos épp a nyáron hosszabbította meg két évvel a szerződését Debrecenben, tavaly 4,9 pontot és 3,8 lepattanót átlagolt a hajdúságiaknál. 

– Úgy halad a felkészülésünk, ahogyan kell, nyilván sok mindent csiszolni kell még, de még vannak edzőmérkőzéseink is hátra, szóval meccsszituációban is tudunk gyakorolni. Az edzéseken még inkább a fizikális dolgokon van a hangsúly, de már azért sok kosárlabda elemet is beleviszünk a tréningekbe. Főleg délutánonként. Azon vagyunk, hogy amikor kezdődik a bajnokság, akkor minden összeálljon. 

Most már Tóth Ádámmal is pacsizhat Bognár. Fotó: deac.hu

A nyáron érkezett a csapathoz Szolnokról a magyar válogatott Tóth Ádám, aki a palánk alatt akár még posztriválisa is lehet Bognárnak, ám az Alba Fehérvár elleni felkészülési meccsen egymás mellett, a kezdőben léptek pályára.

– Ádámmal szeretek játszani, edzésen többször voltunk már együtt, természetesen egymás ellen is. Nagyon jó játékosnak tartom, aki jól lát a pályán, de ha beadjuk neki a labdát, akkor egyedül is meg tudja oldani a palánk alatt, védekezésben is lehet rá számtani. Eddig csak pozitív tapasztalatom van vele kapcsolatban. 

Majd a BB1.hu-nak azt is elmondta, a felsőház sem elképzelhetetlen a DEAC számára, amely a tavalyi szezonban egy hajszállal lemaradva a rájátszásról, a 9. helyen végzett.

– Nagyon sokat változott a bajnokság a nyáron, így nehéz előre jósolni. Mindentől függetlenül nyolcba várom a csapatot és talán még a felsőház is meglehet. 

2 hozzászólás

2
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
DbrcnBajuszkiraly Recent comment authors
Bajuszkiraly
Olvasó

DEAC-legnagyobb költségvetéssel, a legjobb 8-ba!
Berényi Sanyi helyett Kovács Adrián…
Bravó, Becsky!

Dbrcn
Olvasó

Legnagyobb költségvetés? Ezt valószínű te sem gondolod komolyan. Biztos komoly károkat okozott neked ez a 3 felsorolt ember, hogy ilyen rosszindulatú vagy. A nevek alapján meglepődnék ha a Paks, Alba, Szolnok, Körmend, Falco, Pécs költségvetése kisebb lenne, de szerintem a Sopron, ZTE is hasonló kaszt. Így sztm a 8 reális célkitűzés. Hajrá DEAC, Hajrá Kristóf!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés