Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Bognár nem találta a szavakat a mérkőzés után

Szalai Milán viszont nem győzött hálás lenni a lehetőségért, főleg miután megszerezte élete első NB I-es hárompontosát.:

:

Tegnap este az Atomerőmű SE elsöprő győzelmet aratott a középházban a DEAC felett. A 118-80-as sikerből mindenki kivette a részét a paksiaknál, a 20 éves Szalai Milán például 12 percet kapott, és megszerezte élete első hárompontosát az élvonalban.

– Elsősorban szeretném megköszönni a klubnak, hogy bizalmat adott nekem, nagyon nagy dolog ez számomra, ráadásul ezen a mérkőzésen szereztem életem első hárompontosát az NB I-ben. Már az első félidőben sikerült nekünk diktálni az iramot, hamar át tudtuk venni a vezetést és innentől kezdve nem volt megállás. Véleményem szerint erős volt a védelmünk, sok gyorsindítást tudtunk csinálni, amiből rendre jöttek a kosarak. Sok volt nálunk is a beteg a héten, Eilingsfeld János is úgy vállalta a mérkőzést, hogy pár napja még lázas volt. A következő megmérettetésünk a Kecskemét ellen lesz, nincs idő a pihenésre, megyünk tovább – mondta Szalai.

A másik oldalon érhetően nagyobb volt a csalódottság. A 12 ponttal és 5 lepattanóval záró Bognár Kristóf nyilatkozott a sajtótájékoztatón.

– Elég nehéz megszólalni egy ilyen mérkőzés után, először gratulálnék a Paksnak, teljesen megérdemelt győzelmet arattak, véleményem szerint kívül-belül felülmúltak minket, minden téren jobb teljesítményt nyújtott a hazai csapat ezen az estén. Az első félidő volt katasztrofális számunkra, a második félidőben úgy ahogy össze tudtuk szedni magunkat, de ez kevés volt idegenben. Tudtuk, hogy nehéz mérkőzés lesz, nem jött a csapattal két meghatározó játékosunk sem, de ennél mindenképpen sokkal több kellett volna a csapattól. Megyünk tovább, kemény mérkőzések jönnek, igyekszünk majd kijavítani ezt a mérkőzést.

fotó: DEAC Facebook

HIRDETÉS
Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés