Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Bognár Kristóf két évre aláírt

Igen komoly érdeklődés volt iránta.:

:

A DEAC kosárlabda szakosztályának vezetősége a héten megállapodott Bognár Kristóffal a folytatásról. Az erőcsatár két szezon óta tagja a csapatnak, a szerződéshosszabbításnak köszönhetően pedig újabb két idényen keresztül fogja még szolgálni a klubot – adta hírül a deacbasket.hu.

– Örülök neki, hogy sikerült közös nevezőre jutni a vezetőséggel, és bár volt máshonnan is igen komoly érdeklődés irántam, én úgy voltam vele, hogy szeretném Debrecenben folytatni. Az első A-csoportos szezon óta a csapatnál vagyok, hatalmas fejlődésen megy keresztül a klub, aminek részese akarok lenni a folytatásban is. Szeretném, ha a DEAC mint csapat, és én is, mint játékos, közösen előrébb tudnánk lépni. Nagyon szeretek Debrecenben élni és kosárlabdázni, és egyeztetve a szakmai stábbal is, nagyon gördülékenyen folytak a tárgyalások, sikerült hamar megegyeznünk – számolt be a megállapodásról a játékos.

A Magyar Kupában idén bronzérmet szerzett a DEAC, és az alapszakaszban is pozitív mérleggel zárt, melynek köszönhetően csak egy hajszállal maradt le a felsőházról. A középszakaszban ugyanakkor sehogy sem akar kijönni eddig a lépés, amit a csapatkapitány is elismert.

– Kár lenne tagadni, a csapat most hullámvölgyben van, sajnos nem megy úgy a játék, mint a bajnokság korábbi szakaszában, a szurkolók jogosan lehetnek csalódottak a teljesítményünk miatt. A hátralévő középszakasz meccseinken maximálisan oda fogjuk tenni magunkat, igyekszünk minél több meccset megnyerni – zárta szavait Bognár Kristóf.

7 hozzászólás

7
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
Kendeffy BotondMásikVégétFújdMegvainofalco2008red-black01 Recent comment authors
MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Na, ettől a hírtől sem dől be a Frankfurti Értéktőzsde…

falco2008
Vendég
falco2008

Hajrá Kristóf!

viccmester
Olvasó

Megbízható , lelkes , jó védő , lepattanózó , csapatember…jó igazolás !

Aramis
Vendég
Aramis

Pontosan így van, ahogy írod.
Megbízható, lelkes csereember egy középcsapatban, mint a Debrecen.

red-black01
Olvasó

Viszont k-va jól fizetnek 😉

vaino
Olvasó

Ha olyan jól fizetnek nálunk, akkor Lajsz Gergő miért nálatok játszik? 😉

Kendeffy Botond
Olvasó

Jó kérdés. Valószínűleg Bognár jobb mint Lajsz. Mondjuk Lajsz nálunk nem is játszik, inkább Fepu erőlködik 4-esben a nála 10 centivel magasabb és 15 kilóval nehezebb káderek ellen. Lajsz-ot eddig komoly meccsen nem lehetett betenni…

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés