Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Bogdán Benedek szerint akár a rájátszás is meglehet a Kaposvárnak

A somogyiak játékosa sokat fejlődött mentálisan a tavalyi évhez képest.:

:

A Kaposvári KK játékosa Bogdán Benedek nyilatkozott arról, hogyan látja és éli meg az “új Kaposvári KK”-t.

Mit változott meg az elmúlt másfél hónapban; mitől teljesít a csapat jobban?

Szerintem az egyik tényező ebben Nikola Lazics érkezése, hiszen a csapat kapott egy plusz, vagy mondhatni új impulzust. Másrészről pedig több sérült volt még pár héttel ezelőtt és több szerephez jutottak azok a játékosok, akik alapból kevesebb időt töltenek a parkettán, és így jobban egy csapattá kellett válnunk a fiúkkal, hogy minél jobb teljesítményt tudjunk nyújtani a pályán. Szerintem ez jól sikerült és ez a két tényező a fő oka a csapat javulásának.

Hogy érzi, mennyit fejlődött a tavalyi szezonbeli teljesítményéhez képest?

Őszintén erre pontosan nem tudok válaszolni, hiszen tavaly nem nagyon kaptam lehetőséget. Idén, mivel az elmúlt egy hónapban több sérültünk is volt 4-5-ös poszton, így „muszáj” is volt játszanom és úgy érzem ezzel a lehetőséggel tudtam élni. Tavalyhoz képest mentálisan nagyon sokat értem, ami látszik a teljesítményemen; mivel jobban tudok fókuszálni és ellátni a feladataimat. Remélem a jövőben is megkapom ezt lehetőség és továbbra is élni tudok majd vele.

Mit gondol az új csapattársáról Jeff Allenről?

Jeff Allen megérkezett már egy ideje és az Alba elleni mérkőzés előtt volt egy csapatedzésünk vele. Igazából még nem nagyon ismerem, de az alapján, amit láttunk róla videózás során és edzésen; egy jó játékosról van szó, aki rutinos és biztos vagyok abban, hogy segítségére lesz a csapatnak.

Legközelebb február 27-én játszanak a Szolnokkal; mit vár ettől a mérkőzéstől?

A Szolnok jelenleg a második helyet foglalja el a tabellán, ebből is látszik milyen jó csapatról is beszélünk. A keretét minőségi játékosok alkotják, akik keménnyé fogják tenni a találkozót. Rajtunk nincs akkora nyomás, mint rajtuk és bízom benne, hogy legalább egy jó szoros mérkőzést játszunk velünk, de nagyon örülnék annak, ha sikerülne őket is elkapnunk, főleg itthon.

Mit gondol az áprilisában induló 1-8-ig és 9-14-ig tartó bajnoki rendszerről?

Szerintem jó ez így, mivel később kezdődött a bajnokság és így sűrűbb volt a menetrend is és olyan megfeszítést, mint amit az elmúlt időszakban kaptak a csapatok, azt az egész szezonban nem bírnák. A 8. és 12. helyezés között nincs sok különbség a tabellán, így akár mi is megcsíphetjük a nyolcadik helyet és így a rájátszásba kerülhetünk, ami a jelen teljesítményünk alapján szerintem meg is lehet. A következő öt mérkőzéstől fog függeni ez, de még egyszer mondom, bízom benne, hogy ez megvalósulhat.

Most a válogatott szünet miatt hosszú ideig nem játszanak, ez alatt mennyi időt fognak a felkészüléssel tölteni, illetve mennyi időt kaptak pihenőnek? Az elmúlt jó pár hétben komoly és sűrű menetrenden vannak túl.

A Fehérvár elleni mérkőzés után kaptunk három szabadnapot, amit pihenéssel töltöttünk és most újra elkezdtünk edzeni. Próbálunk a rendelkezésünkre álló időszakban regenerálódni és minél jobban felkészülni a Szolnok elleni mérkőzésre. Felkészülési mérkőzéseink is lesznek.

5 hozzászólás

5
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
5 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
DennislddKPSVRKKGáborVulcano Recent comment authors
Dennis
Olvasó

“Mit gondol az áprilisában induló 1-8-ig és 9-14-ig tartó bajnoki rendszerről?”

Valamiről lemaradtam? Eddig csak találgatások voltak, hogyan folytatódik a bajnokság, vagy rosszul tudom. Én még a 3 verziónál tartok és majd az MKOSZ eldönti, hogy melyik lesz a befutó a 3 közül.

ldd
Olvasó

Hogy mekkora g.cik vagytok…
Egy eddig csak szopatott játékostól várjátok , hogy mondja meg a frankót…
Köszözönjük Lazic mester, hogy adtál a srácnak lehetőséget!
Magyarázkodjon, más Édesanyja …

KPSVRKK
Olvasó

Irány a 8.
Hajrá minden fiatal, te is Beni!

Gábor
Olvasó

Pfffff?

Vulcano
Olvasó

Szurkolok nektek, hogy sikerüljön a 8-ba kerülés. Azt pedig remélem, hogy elkapjátok a Szolnokot.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés