Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Bogdán Benedek: Ha húsz pontig jutok, nem fogom bánni

Élete lehetőségét kapta a kaposvári fiatal – élni akar vele.:

:

Meglehet, Fekete Ádám, a Kaposvári KK edzője sem gondolta, hogy együttese roppant szoros meccset vív az Alba Fehérvár otthonában. Ismert, hogy a somogyiak markáns fiatalításba kezdtek az alsóházi ütközetek záró szakaszában, hogy mást ne mondjunk, Székesfehérváron egyetlen légiós, Alekszandar Pustahvar kapott szerepet.

A somogyiak 79–68-as vereséget szenvedtek a tét nélküli, alsóházi meccsen, Fekete kijelentette, hogy büszke a csapatára, amely óriásit küzdött.

Bogdán Benedek sem lehet elégedetlen, a 21 esztendős erőcsatár 12 pontot tett be a közösbe, ami felnőtt pályafutása legjobb teljesítménye.

– Furcsa helyzet ez, hiszen mi, fiatalok azért kapunk több lehetőséget, mert a csapat lemaradt a középházról – mondta Bogdán a BB1.hu-nak. – Ez utóbbinak nem örülök, a játéklehetőség viszont nagyon jó hír. Nehéz lenne összehasonlítani az U20-as és a felnőtt bajnokságot, egész más a ritmus, a fizikai megterhelés.

Bogdán amondó, az alsóházi sorozat hátralévő összecsapásain is igyekszik élni a lehetőséggel, s noha a pont- vagy a lepattanó számot illetően egyéni céljai nincsenek, igyekszik úgy lejönni a pályáról, hogy minden tőle telhetőt megtett

“Ha húsz pontig jutok, nem fogom bánni.”

– Bízom benne, hogy a következő idényben az A-csoportban számítanak rám, ehhez pedig most tudok tapasztalatot gyűjteni – folytatta a fiatal játékos. – Van fejlődnivaló, ám sok erőt adnak a visszajelzések. A családom, az összes barátom biztat, és a büszkeségen túl mindenki megjegyzi, hogy kifizetődni látszik az elmúlt esztendők sok-sok erőfeszítése, munkája.

Kiemelt kép: Kaposvári KK

4 hozzászólás

4
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
CsakegyfanKareem Abdul-JabbarMásikVégétFújdMeg Recent comment authors
Kareem Abdul-Jabbar
Olvasó

Benike jól beszél, karnyújtásnyira tőle a lehetőség. Egy jó kosárlabdázó formálódik belőle. Részünkről szurkolóktól megvan a támogatása, minden sikeres mozdulatát megtapsoljuk. Örülnénk, ha bekerülne a csapat oszlopos tagjai közé, ő lett most a soros.

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Háháhá, kackac-kukac !!! 😀 😀

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Bla-bla-bla.

Csakegyfan
Olvasó

Az irigység beszél belőled. Soha életedben nem tettél és nem is fogsz annyit letenni az asztalra amennyit a Beni eddig letett. Gyerünk Beni mi szorítunk?

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés