Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Bodrogváry Iván továbbra is a FIBA Europe Board tagja

Ő az egyedüli, akit ötödik alkalommal választottak meg ebbe a fontos testületbe.:

:

Továbbra is a török Turgay Demirel vezeti a FIBA Europe szervezetét – döntöttek szombaton a nemzeti szövetségek küldöttei. A török sportvezető a lehetséges 50 szavazatból 27-et kapott.

A sportdiplomata a megválasztását követően köszönetét fejezte ki a rá szavazóknak, s valamennyi jelöltnek.

– Izgalmas korszaknak áll előttünk, s ahogy már korábban mondtam, csak akkor lehetünk erősebbek, ha nem csak Európában, de a világ minden táján egységben maradunk – mondta Turgay Demirel. Pontosan tudjuk, hogy milyen kihívásokkal kell szembe néznünk, és készek vagyunk arra, hogy keményen dolgozzunk a következő négy évben.

A FIBA Europe Board-nak, a szervezet vezető testületének tagjait is megválasztották, s abban újra helyet kapott a magyar jelölt, Bodrogváry Iván is.

– Bodrogváry Iván az egyedüli Board-tag, akit ötödik alkalommal választanak meg ebbe a fontos testületbe – mondta a Hunbasketnek Bodnár Péter, a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének főtitkára, aki a magyar szövetséget képviselte a tisztújító küldöttgyűlésen. – Ez a siker egyrészt Bodrogváry Iván remek munkájának a gyümölcse, másrészt a magyar kosárlabda pozíciójának az erősödése is a FIBA-n belül, amit nagyon meg kell becsülnünk!

Forrás: hunbasket.hu

fotó: origo

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés