Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Bodnár Péter beszélt a kosárszurkolók visszatérésének feltételeiről

A cél, hogy a nézők a lehető leghamarabb visszatérhessenek.:

:

A jövő heti esetleges nyitás érinti a honi kosárlabda-bajnokság véghajráját is: a nőknél a döntő harmadik mérkőzésétől, míg a férfiaknál az elődöntő első felvonásától kezdve engedhetnének be nézőket a lelátókra, ezek az események május elsején esedékesek.

„Eddig semmilyen szabályunk sem volt szigorúbb, mint a jogszabályi keretrendszer – szögezte le a Nemzeti Sport megkeresésére Bodnár Péter, a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének főtitkára. – Nyilván meg kell várnunk a részletszabályok megjelenését, illetve hogy a védettségi igazolvánnyal rendelkező személyek azonosítása milyen jogkörökkel, hogyan történhet. Mindezek ismeretében hozhatjuk meg az intézkedéseinket, a célunk, hogy a nézők a lehető leghamarabb visszatérhessenek. Ha lehetőségünk lesz rá, ennek megfelelően járunk el.”

6 hozzászólás

6
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
GézukaCibonaGodemperorMarillionChikán Sándor Recent comment authors
Gézuka
Olvasó

csicska

Marillion
Olvasó

Védettségi igazolvány…hmmm…oltás után is épp úgy virushordozók ill. fertözöképesek maradunk ahogy ez a sima inluenza sz ezonban is történik….csak nem lesz súlyosabb lefolyása….legalább is állitólag….Nem tudom akkor mi értelme itt a megkülönböztetéseknek….Én az bíztos hogy oltással vagy annélkül sem vállalom be…a tömegrendezvényeket…legalább is kb ebben az évben biztos hogy még nem….nem megyek birka módra Orbán kénye kedve szerint!

Godemperor
Olvasó

Ez konkrétan nem igaz! Ide is beszúrom, olvasd el!

https://www.nejm.org/doi/full/10.1056/NEJMc2101927

Ez amúgy a világ vezető orvosi lapja, tehát nem egy blikk szintű iromány.
Tömören 37 ezer orvost teszteltek folyamatosan tünetmentes fertőzést keresve. Második oltás után két héten túl 7 tünetmentes pozitív eset volt. Ez gyakorlatilag nulla.

Ettől függetlenül persze dönthetsz úgy, hogy nem mész sehova, szíved joga.

Cibona
Olvasó

Ebbol is politikát csinálsz..iszonyat sötét lehetsz hogy ebbol is az orbant hozod elő..szidjad is mert lehet is de ne ezen az oldalon. Egyébként azt azért megkerdeznem hogy a másik oldalt te komolyan értelmesebbnek találod ? De inkább hagyjuk ezt mert ez egy sportoldal .

Marillion
Olvasó

Bocs de személyesen nem ismerjük egymást…én nem sértegettelek semmilyen jelzőkkel….akkor most miről is beszélünk? A másik meg hogy politikai oldal vagy nem persze hogy nem…én nem ebből az irányból közelítettem meg a témát hanem egészségügyi szemponból szerettem volna! A második oltással tuti a tuti….de hol vagyunk még a második oltással is a megnyugtató létszámhoz? Az idő majd úgyis választ ad hogy merre megy tovább a járványhelyzet hogy most újra ősszegyűlhetűnk… A politika nálam nem téma az egyik 19 a másik meg 1 hijján húsz…

Chikán Sándor
Olvasó

Remélem rendben lesz a szombati meccsekre látogatás!!! Eleget koplaltunk!!Minden kosárszerető nevében !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés