Connect with us
Hirdetés

Bajnokok Ligája

BL: Falco-Vulcano Energia KC Szombathely – CSM CSU Oradea

Kedden kezdődik a párharc.

falco-oradea bl

Falco-Vulcano Energia KC Szombathely - CSM CSU Oradea

Bajnokok Ligája-selejtező, 1. mérkőzés
Szombathely, Aréna Savaria, kedd, 18:00

Falco: Hooker - Benke - Váradi - Washington - Reddic.

Nagyvárad: Watson - Richard - Valeika - Markovics - Zsekovics.

Kedden este megkezdi szereplését a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely a FIBA Bajnokok Ligájában. A sárga-feketék korábban még soha nem szerepeltek ebben a sorozatban, hiszen amikor először lettek bajnokok, 2008-ban, még nem létezett ez a kupa. A BL-főtábláig eddig egyedüli magyar együttesként csak a Szolnoki Olaj KK tudott eljutni.

A selejtező első körében a romániai aranyérmes, a nagyváradi CSM CSU Oradea vár a vasiakra. A párharc oda-visszavágós alapon dől el, az első felvonást az Aréna Savariában rendezik. A találkozót az M4 Sport TV élőben közvetíti.

Gasper Okorn, a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely vezetőedzője: Úgy érzem, készen állunk a párharcra, a felkészülési időszakban végig a terveinknek megfelelően tudtunk edzeni, eddig minden rendben volt. Igyekeztünk a tőlünk telhető legjobban felkészülni az ellenfélből, alaposan kielemeztük a játékukat. Természetesen megpróbálunk túljutni az első körön, de szerintem mindkét csapatnak 50-50 % esélye van erre. Ez lesz a szezon első tétmeccse, ami elég korán érkezik, ilyenkor még mindig sok a kérdőjel. A nagyváradiaknak nagyon tapasztalt csapatuk van, a játékosaik többsége rutinos, harminc év fölötti. Csak egy új igazolásuk van, ez a legnagyobb előnyük, hiszen gyakorlatilag ugyanaz a csapatuk, mint a tavalyi, ezáltal ők már sokkal jobban ismerik egymást, mint mi. Krivacsevics Márkó tegnap kisebb bokasérülést szenvedett az edzésen, egyelőre még nem tudom, hogy számíthatok-e rá este, de a többiek rendben vannak.

HIRDETÉS

19 hozzászólás

19
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
15 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
17 Comment authors
ÖRÖKKÉFEHÉRVÁR194111BajuszkiralyCibona5Gábormajerle09 Recent comment authors
ÖRÖKKÉFEHÉRVÁR194111
Vendég
ÖRÖKKÉFEHÉRVÁR194111

Ez a buzi bet365 meg már felvehetné a kinálatba a meccset…

Bajuszkiraly
Olvasó

-Potocsnyikkal kezdődött a szlovén edzők “ámokfutása” Magyaroszágon! Zárt kapus meccsek sorozata, furcsa nyilatkozatok, közepes légiósok, arrogáns viselkedés, nézhetetlen kosárlabda.
Bebes kirúgta, Körmend fellélegzett.
-Okorn jobb edző,bajnok, de közutálatot vívott ki magának a játékosok és a környezete közt
most például nem nyilatkozik, hallani hogy néha túl sok a “vodka”, és gyakorlatilag alig van Szombathelyen, és a munka dandárját Konakov végzi
-Pippan TF-je szintén antikosárlabdát játszott, ki is estek csont nélkül
-Krasovec!?
-Mravljak?!

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Szlovénbűnözés? 😀

Gábor
Olvasó

A csúcson kellett volna abbahagynia ( bár ezt csak az igazán “nagyok” képesek)! Ez a szezon szenvedős lesz neki, ha kihúzza végig… Bajnokok biztosan nem lesznek! Ettől függetlenül szurkolok ma!

Laposvár
Olvasó

Ki és mikor látta utoljára Okornt? A meccsek zárt kapusak, telefonon nem elérhető. Nekem gyanús, hogy a Falconak idén nincs is edzője, csak nem merik megmondani. Mondjuk ez jó hír lenne Szombathelyen, sokkal esélyesebbek lennének bármire nélküle, mint vele.

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Ki sem jött Ökörn úr az illemhelyről tegnap, egész végig ott kotlott, EMESE édesanyja mesélte. Tudni kell ehhez, hogy EMESE édesanyja estin érettségizett, most kapott közmunkát, és az árnyékszékeket is ő takarítja. Azt mondta, idézem “k..va egy világ volt a retyón, Ökörn úr nagyon érezheti a tétet!” …
Talán a meccs kezdetére jobban lesz, én drukkolok neki, mindenesetre.
SZERETLEK titeket! 😉

SárgaPárna
Olvasó

Nehéz meccs lesz ez, nagyon kíváncsi vagyok rá, hogy a sok gyenge ellenfél elég volt-e felkészülni erre a meccsre. Ebből a párharcból kötelező továbbjutni, minden más égés!

Downtown
Vendég
Downtown

Okorn ezzel a hülyeségével kb annyi “kárt” okoz a Falconak, mint a Körmend saját magának a sajtós hibáival.. Apróságok, mégis erről beszélnek/ünk, nem a tényleges dolgokról.
De szerintem ezt Okorn nem véletlenül csinálja…tudatos tőle ez.

Nemzetköziben természetesen sok sikert a Falconak!

Tomika2
Vendég
Tomika2

Sima 1-es, ezt ennek a félnótásnak is 20-al kell hoznia. Ökörnnél unszimpatikusabb edző egyébként nem mostanában járt hazánkban.

piros710321
Olvasó

Bizonyára hörpintett párat aztán bealudt 🙂

RRichieG
Olvasó

Hajrá magyarok!
(bocs Savaria)

vasipasi
Olvasó

Körmendiként mondom, hogy egy normális országba ebbe egy edző belebukik. (Okornnak ráadásul ez hazai pálya is, mert a Bb1, azért, na…. Minimum nem ellenséges a Falcóval…)
Egy BL-re készülő csapat edzője, egy BL-selejtező előtt nem elérhető a sajtónak? (olvastam hivatalost, vak népét, nso-t)… Bazdmeg a Zidane nyilatkozik meccs előtt…

pbask
Vendég
pbask

Kövi találókérdés, ha Okorn bátyám nem elérhető a bébéety honnan szivattyúzta ki a kezdőötöst?

Milos
Olvasó

Nyilván kiszopták a kisujjukból 🙂

derryl
Olvasó

Válasz lehet a kérdésedre, más normális ember elérhető a csapatnál, kivéve ez a degenerált!
Jobb helyeken ( értsd profi csapatok )az edző szerződésében benne van a sajtóval való kapcsolat is! És csodálkoztok, hogy csak “Ökörnek” hívják sokan?

majerle09
Olvasó

Azt átküldte telefaxon

pbask
Vendég
pbask

Igen titkolozós az öreg,mert ugye nem hiszitek el véletlenül se lehetett egyszer sem elérni.xDD Komolyan,mintha minimum Golden State lennénk ugy kell őrizni 😀 Igen be akar jutni 😀

nyolcmegnyolc
Olvasó

Okorn nem elérhető, mert az M4-el tárgyal. A meccset közvetíthetik, de a Falco játékosok nem lehetnek felismerhetők és a pontdobókat sem lehet bemondani.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés