Connect with us
Hirdetés

Bajnokok Ligája

BL: A Nagyvárad lesz a Falco ellenfele

A román bajnokot kell legyőznie a vasiaknak a selejtező első körében.:

:

Ezekben a percekben sorsoltak a Bajnokok Ligájában. A magyar bajnok Falco-Vulcano Energia KC Szombathely ellenfele a román bajnok Nagyvárad lesz a selejtező első körében.

Az is eldőlt, hogy amennyiben sikerrel veszi a Falco a Nagyváradot, a következő körben a lett Ventspils-szel fog találkozni.

fotó: ugytudjuk.hu

HIRDETÉS

100 hozzászólás

100
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
21 Comment threads
79 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
29 Comment authors
Jagermanmakelovenotwar69RougelddAramis Recent comment authors
donnarumma
Olvasó

Óriási a versenyfutás…
ricsi-motoros-emőke…még semmi nem dőlt el
(fehérvárról is bejelentkeztek a dobogóért)

pbask
Vendég
pbask

Irigység nagy úr. Ennél hamarosan durvább cunami várható..

RRichieG
Olvasó

?

Rouge
Vendég
Rouge

Mint tyúk a takonyra…
?
Halálra röhögtem magam,
ahogy szopattad ezt az idióta bandát…:);):)

pbask
Vendég
pbask

Eljutottatok oda hogy nektek már csak ennyi öröm jut:( Tragikus.

Rouge
Vendég
Rouge

Jobb mint hülyén meghalni.

Vince.Carter.15
Vendég
Vince.Carter.15

Na megjött a másik díszpinty is… ?? Az agyatlan agyatlan mentora… ?

Rouge
Vendég
Rouge

Jobb mint hülyén meghalni. :);)

Aramis
Vendég
Aramis

A zártosztályon a bolondok azon röhögnek, hogy ők milyen okosak körülöttük meg mindenki hülye ?????????

Rouge
Vendég
Rouge

Úgy látom, legjobban te röhögsz…?

falco2008
Vendég
falco2008

Benke is megvan. Péntekig hivatalos lesz

RRichieG
Olvasó

Legalább lesz egy kupagyőztes a csapatban..

falco2008
Vendég
falco2008

Viccnek is rossz, mert Norbi kupagyőztes

RRichieG
Olvasó

Nem látszik rajta. És nem lesz a csapatban ?

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Nagyon izgulunk már, EMESÉVEL alig bírjuk kivárni ! 😉

ldd
Olvasó

Ez OV érdeme … 2004. december 5-én Magyarországon két kérdésben tartottak országos ügydöntő népszavazást. A népszavazást eredetileg csak a kórházak privatizációjával kapcsolatban, a Munkáspárt kezdeményezésére írták ki. Az MVSZ aláírásgyűjtésének sikeres lezárulása után ehhez még egy, a magukat magyar nemzetiségűnek valló, nem Magyarországon élő, nem magyar állampolgárok kedvezményes honosítását lehetővé tévő törvény megalkotását elrendelő kérdés társult. Mádl Ferenc 2004. december 5-re írta ki a két kérdésben az ügydöntő népszavazást, amelynek eredménye az Országgyűlés számára kötelező érvényű lett volna. A szavazás élénk közéleti polémiát váltott ki, társadalmi és szakmai szervezetek sokasága kapcsolódott be a választási küzdelembe. A népszavazás azonban mindkét kérdésben… Olvass tovább »

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Viktor és Gyula, a két jó barát, kéz a kézben nyalják ki egymás… tányérját.

RRichieG
Olvasó

Értem. Tehát ha Falco/Körmend/Alba föláll 5 négerrel az magyar csapat, az egykori magyar bajnok Nagyvárad csapata az nem magyar. Mesélj még…

pbask
Vendég
pbask

Sose volt nálunk 5 néger, hazai neveléseink vannak te idiota gyógyegér.

Kétszó
Olvasó

Mit meséljek? Románok és pont. Azért szurkolj nekik nyugodtan. Akkor is románok.

RRichieG
Olvasó

Menj már ki Nagyváradra és mondd már meg az 50 ezer magyarnak, hogy románok vagytok! Taj kártyát vigyél…
A Govens-Curry-Bruinisma-Balmazovic-Reddic csapat viszont magyar ?

Vince.Carter.15
Vendég
Vince.Carter.15

Hol van abban a csapatban magyar te idióta?
Légiósok vannak meg romànok.
De szurkolj csak nekik te igaz magyar…
Mondom hogy csak egy szardarab vagy… ?

Aramis
Vendég
Aramis

Ricsike!
Majd ha sikerül elvégezni az általános iskola 5. osztályát akkor majd megvilágosodsz.

Vince.Carter.15
Vendég
Vince.Carter.15

Szegèny ricsike holnap végleg meg fog őrülni… ?

Norb
Olvasó

A másik hozzászólásom miért is nem lett közzétéve? Nem volt benne semmi moderalni való…

J.R.Benitez
Olvasó

Ahhoz hogy nemzetköziben jól tudjunk szerepelni, erősebb csapat kell. Még jobb légiósok. Az nem kevés pénz. Biztos van, nem kétlem. De jó szem és szerencse is kell hozzá. Bárki is viccelődött vele: igazoltunk egy 20 percet átlagoló eddig senki által meg nem értett tehetséget, meg Krivi fiát pad végére. Ez eddig csak itthonra elég. Ha nem lesz komoly magyar igazolás akkor brutál erős légiós sor kell. Jó kis meccs lesz románokkal az biztos…. FALCO!

Artur Doki
Olvasó

Nagyváradról néhány szót: Turné szempontjából zseniális,csapatilag perpillanat nem tudom. 2013ban egy csoportban voltunk velük az EC-ben,Báne legutóbbi regnálása idején.Nehéz ellenfél volt,asszem itthon nyertünk pár ponttal,kint sima zakó(ez a Mcgruder,Vaughn,Jones féle csapat volt+Jonesy-Kacsa-TóthÁ-Körte-Baki-Medve) Nagyon jó légiósaik voltak, szerbek meg amcsik(talán 6 légiós is volt náluk)… A paksi meccsre érkező vendégszurkolók közt volt egy-két magyar ajkú,de javarészt románok voltak inkább…amúgy próbáltak spanoskodni,mezei szurkolók voltak. De aztán Nagyváradon…kb 2000 néző és zsigeri gyűlölet fogadott minket. Kb 50-60an voltunk,himnusz az elején,eszméletlen füttykoncert,mutogatás,stb…olyan szintű rendőri készültség volt,hogy egy Fradi-újpestre is simán elment volna,rohamrendőrök talpig fegyverben,stb. Az egyik helyi magyar szurkolóval találkoztunk a meccs előtt,láthatóan ideges… Olvass tovább »

Vince.Carter.15
Vendég
Vince.Carter.15

Na látod ricsike! Ennyire magyar csapat ez a Nagyvárad…
Köszi az infókat Artúr! 🙂

nyolcmegnyolc
Olvasó

A Ceaus politika lényege az volt, hogy eltüntesse a magyarokat. A határ közelében sikerült, itt szinte nem beszélnek magyarul. Erdélyben, mert ez nem az, nem sikerült, ott pedig szinte, csak magyarul beszélnek.

Rougenoil
Olvasó

A 70-80-as évek román nemzetiség politikája a városok elrománosítása volt. A határ mentén, Nagyváradtól északra, Szatmár és Bihar megyében a mai napig él egy majdnem félmilliós magyar tömb

nyolcmegnyolc
Olvasó

Akkor én voltam tájékozatlan. Tavaly voltunk ezen a részen. Váradnál mentünk ki, itt senki nem beszélt magyarul, Székelyudvarhelyre mentünk, ott mindenki és a környékén is.

Rougenoil
Olvasó

Dehogy, csak pontosítás végett írtam. Sajnos Nagyváradon alig 20% magyar él, pont amiatt a betelepitések miatt csökkent le az arány amiről beszéltünk. A 20- As években ez 90 fölött volt.

Rougenoil
Olvasó

Ja és Erdélyben- a székelyföldi három megye, néhány város, és Kalotaszeg kivételével- pont hogy gyakorlatilag eltűnt a magyarság.

derryl
Olvasó

A csángó magyarokat mindenki kihagyja, pedig talán tisztességesebb nép sehol nem él mint ők, szinte magukra hagyatva védik identitásukat. Aki már járt ott, tudja miről beszélek, aki nem, menjen el hozzájuk, olyan élményben lesz része, mint sehol máshol!

Rougenoil
Olvasó

Teljesen igaz amit írtál. Bár sajnos csak a gyimesi csángók maradtak meg jellemzően magyar nyelvű népelemnek.

Ev.Ok.
Olvasó

Menj már el Gyergyóba… Csak egyszer.. Rá jössz soha nem fog ott kihalni a magyarság…

Rougenoil
Olvasó

Gyergyó=a jelenlegi Kovászna megye, amit fent említettem

Rougenoil
Olvasó

A csángók közül értettem nyilván

Rougenoil
Olvasó

Székelyföld egy önálló terület, ami a szórvánnyal szemben 100 év múlva is ugyanígy jelen lesz… De ez most hogy jött ide??

makelovenotwar69
Olvasó

Nagyvárad egy magyar kulturális/szellemi központ volt, sajnos ezért is telepítettek be sok románt Trianon és főleg ’45 után. Előtte gyakorlatilag színtiszta magyar volt.
De ennek nincs köze a mai kosárlabdához…

Norb
Olvasó

Doki azért ne tulozz. Én is ott voltam Pakson vendegszurkolokent, kb 30an voltunk amibol több mint a fele magyar ajkú ahogy te fogalmaztak. Igen próbáltunk barátkozni de brutális visszautasitasba fulladt a dolog, kivéve egy idős bácsi akinek volt 1-2 kedves szava hozzánk. A visszavagorol annyit, hogy fent van youtube-on és még lehet nézni milyen is volt. Hozzáteszem én itt is a szünetben próbáltam beszélgetni de semmi esély. A csapatról csak annyit hogy 3szoros bajnok az elmúlt 4 evben. 5 román válogatott ( 2 honosított amcsi ), 1 litván, 2 szerb és még varunk 2-3 külföldi játékost a következő napokban. Az… Olvass tovább »

Gecse J. Márió
Olvasó

És milyen (volt) a viszonyotok a táborotok nem magyar nyelvű tagjaihoz, illetve hogy élted meg a visszavágón történteket?

Norb
Olvasó

Ahogy latom teljes tevhitben elnek egyes emberek ( nem rad ertem ). Itt ahatar kozeleben a magyar es roman emberek teljes mertekben baratsagban elnek egymas mellett, nincsenek olyen szintu ellentmondasok mint ahoyg latom hogy egyesek ezt elkepzelik ( persze vannak kivetelek de nem kell altalanositani par idiota miatt). En nem emlekszem olyan ellenseges hangulatra mint Doki. A rendorseg igen fel volt szerelkezve mert (sajnos ) a ket allam alltal generalt “utalat” amit lathatoank nagyon sokan el is hisznek es fogadnak, nagy kockazatu minden magyar-roman csapatokat erinto merkozes. En amugy szivesen varok szurkolokat Szombathelyrol majd, ha akarjak meg egy kissebb varosnezo… Olvass tovább »

Jagerman
Olvasó

Sajnos az emberi butaság túl nagy. Nagyvárad a Partium területén helyezkedik el és a szecesszió kiemelkedő nagyvárosa. Csodálatos épületek és lenyűgöző város. Tavasszal voltunk ott és mindenképpen terveztem egy hosszú hétvégét oda, illetve Csucsára is, ahol az Ady házat szívesen megnézném, mivel legutóbb zárva volt sajnálatos módon. Mi többen megyünk 3 napra foglaltam egy lakást nagyon kedvező áron, ráadásul magyar bérbeadótól. Norb szívesen összefuthatunk, hiszen magyar testvéreink vannak ott és reméljük még sokáig ott is lesznek. Nagyon fontos lesz, hogy úgy biztassuk a saját csapatunkat, hogy provokációra ne adjunk okot, hiszen közel 40 ezer magyar ember él ott. Mi elmegyünk… Olvass tovább »

Artur Doki
Olvasó

Mire gondolsz,mint túlzás? Ami Nagyváradon volt,vagy Pakson? Az etnikai megoszlást nem tudom,nem kértünk útlevelet senkitől…én mikor odamentem,pár ember beszélgetett mindkét oldalról. Szerintem még közös fényképezkedés is volt,ha gondolod előkeresem a fényképet. Annyi kérésünk volt,hogy ha lehet mellőzzük a román trikolórt a fotóról. És ha már itt tartunk a román cilinderes csávó volt az első,aki Váradon a magyar himnusznál két kézzel fuckkolt felénk,felismertem ugyanaz a szett volt rajta,mint pár héttel korábban.Volt még a büfében is valami story,de ott a páncélosok résen voltak Végül is a visszavágón komolyabb inzultus nem volt,a városban megtaláltuk a legjobb helyeket,ahol mindenki nagyon szívélyes volt.Mondjuk a stáb… Olvass tovább »

nyolcmegnyolc
Olvasó

Az ilyen, mint a Várad a rossz verzió.
Nem egy nagy név, tehát túl kell lépni rajta. Viszont annyira meg nem gyenge, hogy sima legyen ( nem tűnik annak)
Bízzunk a Falcoban!

Gecse J. Márió
Olvasó

Hajrá Falco, hajrá magyarok, ennek meg kell lennie, aztán hátha utána is szerencsés lesz a sorsolás!

Gecse J. Márió
Olvasó

Ja, most néztem meg jobban, a lettek lesznek a következő ellenfelek. Jó légiósválasztással ők sem lesznek talán verhetetlen kategória.

TINA
Olvasó

Oda-vissza simán egy húszassal be kell húznunk ezt a meccset.

derryl
Olvasó

Na, kezdődik!

donnarumma
Olvasó

Ő valaki új rajongó?

Downtown
Vendég
Downtown

Hajra Falco a Bl.ben!
Nezni fogom, es szurkolok!

HajraKormend ?

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Jó, de NE NYALJ !!! Ne nyalj !

Downtown
Vendég
Downtown

Neked nyalás – nekem termeszetes dolog! ?

Menj egyel egy fagyit!

derryl
Olvasó

Talán a legkönnyebb ellenfél. Kezdésnek a lehető legjobb!

RRichieG
Olvasó

Hajrá magyarok!győzzön az a város, ahol több igaz magyar lakik.
(bocs Falco)

Rougenoil
Olvasó

Nagyvárad: 46 518 magyar + a nem nyilatkozó tízezer jelentős része =55 ezer
Szombathely: 78 ezer magyar
Tanulság: legalább 1.42 szer igazabbak a nagyváradi magyarok

maros
Olvasó

.

Vince.Carter.15
Vendég
Vince.Carter.15

Te tényleg egy utolsó senkiházi s.z.a.r.darab vagy!

RRichieG
Olvasó

Mi a bajod a nagyváradi magyarokkal? Aki nem a Falconak szurkol, hanem egy másik MAGYAR csapatnak, az egy szardarab? Mennyi magyartól magyar egy város? Néhány cm a térképen Trianonnál, és most labancok lennétek…

Rougenoil
Olvasó

Senkinek sem a nagyváradi magyarokkal van baja, hanem inkább veled…
Az ilyen hülyék két forintért hagyják el otthonukat egy majdnem labanc Sopronért…

RRichieG
Olvasó

Még jó, hogy Zozó ingyen turistáskodott..
Érezzétek magatokat megtisztelve, hogy beléphettek az Antonio Alexe csarnokba…
Váradi szinészetek neve, az igaz magyaré,szerinted honnan származik?

Vince.Carter.15
Vendég
Vince.Carter.15

Nàlad undorítóbb embert nem hordott még magán a föld. ? Annak szurkolsz hogy megsérüljön valaki,egyetértesz az alattomos könyökösökkel,román csapatnak szurkolsz egy magyar ellen…
Te igazi sportember vagy,igaz magyar vagy! Ja,nem…

derryl
Olvasó

Miért lenne Sopron labanc? Olvasd el a szó jelentését!

Rougenoil
Olvasó

Ismerem a jelentését… Az egész labancozás egy bullshit, válaszul használtam a szót Ricsikének, mert ő írta le így Nyugat-Magyarországot…

derryl
Olvasó

Ok!

Vince.Carter.15
Vendég
Vince.Carter.15

Te vagy egy szardarab! Hol látsz te abban a csapatban magyart? 1 db sincs benne. De szurkolj csak a román bajnoknak te bohóc!

derryl
Olvasó

Látod, bennünket kiröhögtetek, mikor sanyika, bagári, meg a többi barom írta, hogy “hajrá steauácska”, mikor a kecskebaszókkal játszottunk. Ugye milyen jól esik? Nyilván, értelmes magyar ember nem szurkol ezeknek a mócoknak, de de éppen ti voltatok, akik harsányan ekéztetek bennünket!

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Mindenki annak szurkol,akinek akar,barátom. Ez csak egy JÁTÉK,barátom !

derryl
Olvasó

Österreicher Emil bácsi mondotta volt:
“Jegyezd meg fiam, játszani csak komolyan lehet!”

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Na, akkor te már a homokozóban is agresszív voltál, mi? Intelligens emberek kinövik ezt a dedózást, idősebb korukra. De az, aki annyit ért a kosárlabdából, hogy “ez a másik csapat szurkolója, vegyük el a sálját!”, az megmaradt a dedós szinten. Csak közben megnőtt, és még nagyobb marha lett. 🙁

Rougenoil
Olvasó

“Ti” Én ugyan nem

Vince.Carter.15
Vendég
Vince.Carter.15

Dettó

nyolcmegnyolc
Olvasó

Kell ez? Hajrá Olaj!

maros
Olvasó

Honnan tudod, hol lakik tobb igaz magyar? Mindegyiket megkerdezted? Szolnokon 2013-ban kitiltottak vagy be sem engedtek a magyar zaszlot egy kosarlabdameccsre. Biztos egy igaz magyar szolnoki utasitasara. Akkor Szolnok sem igaz magyar varos, vagy kevesebben vannak ott igaz magyarok, mint Nagyvaradon? Biztos tudod a valaszt.

derryl
Olvasó

Azt a meccset, meg azt a mocskos politikát ami azt övezte, inkább hagyjuk, mert nyílik a bicska a zsebemben!

Kétszó
Olvasó

Költözz oda! Vagy ha olyan jó volt ott románban, akkor miért jöttél el? Itt nem hiányoznál senkinek. Bár lehet ott sem.

tikokot
Olvasó

Mikor lesznek a meccsek?

MCMLXXIX
Olvasó

Mindkét csapat verhető. Előre a hadak útján!

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Jó,de NE NYALJ !!! Ne nyalj !

MCMLXXIX
Olvasó

Nemzetköziben: Hajrá Magyarok! f*szf*j

pbask
Vendég
pbask

Itt a nagy esély megmutatni Európában kik is vagyunk…
RIA RIA HUNGÁRIA!!!!!!!!

falco2008
Vendég
falco2008

Na akkor mégsem délben kezdődött a sorsolás? 🙂

donnarumma
Olvasó

Fortuna megoldotta a ráeső részt…

Ev.Ok.
Olvasó

Akkor irány Erdély ?

Csapajev
Vendég
Csapajev

Inkább Partiumba menjél, mert Nagyvárad ott van. ?

Ev.Ok.
Olvasó

Köszönöm a korrigálást. Nagyon okos vagy büszke lehetsz magadra ,de sztem a történelmi részét ne feszegesd hátha belegabalyodsz mint kismacska a gombolyagba. ?

moldi56
Olvasó

Ezért ne sértődj meg! Mindenki tévedhet,nem jelent semmit.

Ev.Ok.
Olvasó

Dehogy. Amúgy sem erről szól a cikk…

Rougenoil
Olvasó

Pont hogy történelmi értelemben nem állja meg a helyét

Ev.Ok.
Olvasó

Az én vétkem az én vétkem az én egyetlen vétkem.Akkor helyesbítek IRÁNY MAGYAR FÖLD!remélem mindenkit megnyugtattam

Rougenoil
Olvasó

Nyilván nem ez a lényeg. Hajrá Falco !

derryl
Olvasó

Sajna már nem magyar föld! Szerintem ezt a témát engedd el!

derryl
Olvasó

Most mit minuszoltál te barom?

Ev.Ok.
Olvasó

Ezt mondd az ottani barátaimnak… Vagy inkább ne. Jobban jársz.

moldi56
Olvasó

Az még nem Erdély.Partium.Erdély a Királyhágó után kezdődik.

ForzaFalco
Vendég
ForzaFalco

Nem rossz ez a sorsolás! A Románokat verni kell, a Ventspils nagyobb falat de semmi nem lehetetlen! Hajrá Falco!

piros710321
Olvasó

Valóban szerencsésen alakult a sorsolást! Sok sikert!

moldi56
Olvasó

A Venstpils is verhető csapat.

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Igen, valóban van olyan gárda, amely számára verhető. 😀

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés