Connect with us
Hirdetés

B-csoport

BKG Príma Akadémia – HÜBNER-Nyíregyháza BS – FRISSÍTVE

A Nyíregyháza közel kerülhet a feljutáshoz.

BKG Príma Akadémia - HÜBNER-Nyíregyháza BS

Piros-csoport, rájátszás, döntő, 2. mérkőzés
Szigetszentmiklós, Városi Sportcsarnok, szerda, 19:30
V.: Benczur T., Tóth C., Szilágyi B. (Bognár T.)

BKG: Nagy Bo. Á. - Nagy Be. Á. - Armaghani - Búzás - Reizer.

Nyíregyháza: Ubilla - Bus - Mokánszki - Bazsó - Tóth.

A Piros-csoport döntőjének második mérkőzéséhez érkeztünk. A BKG Príma Akadémia – HÜBNER-Nyíregyháza BS párharcban Borisz Maljkovics csapata szerzett előnyt az első összecsapáson. Az a találkozó kiélezett volt, hiszen a Cápák csak az utolsó négy percben tudtak meglépni és így egy lépéssel közelebb jutni a bajnokság megnyeréséhez és a feljutáshoz.

Dr. Nagy Ágoston, a BKG Príma Akadémia vezetőedzője: Remélhetőleg jól értékeltük a múlt meccset és teljes arzenállal tudunk szerdán játszani. A múlt héten csak részben valósítottuk meg a taktikai célokat. Majdnem sikerült így is felülkerekedni, de a negyedik negyedben a szerencse nem mellénk állt. Ez is a játék része, mint ahogyan a hibáink is. Úgy szeretnénk irányítani az eseményeket a következő mérkőzésen, hogy ne a szerencse faktoron múljon a végeredmény. Nem gondolom, hogy a két csapat nagy különbségű találkozóra számít. A mieink jól dolgozták fel a nyitómeccs tapasztalatait. Győztes hangulatú edzések is voltak azóta, így bízom benne, hogy jó úton vagyunk a győzelem felé. Hiszen most csak ez számít.

Borisz Maljkovics, a HÜBNER-Nyíregyháza BS vezetőedzője: Ugyanolyan hozzáállással, mentalitással állunk az előttünk álló mérkőzéshez, mint ahogyan tettük azt az első összecsapáson. Az első meccsnél koncentráltabban kell játszanunk és nagyon sok olyan eleme is van a játéknak, amiben javulnunk kell,  jobban kell megoldanunk bizonyos szituációkat. Szeretnénk ismét egy jó mérkőzést játszani. A védekezés nagyon fontos lesz, ott is javulnunk kell az első mérkőzéshez képest. Ha ez így lesz, akkor sikeresek leszünk.

 

5 hozzászólás

5
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Hamva-Kovács KálmánballdontlieCosmo Recent comment authors
Hamva-Kovács Kálmán
Olvasó

Jómagam, mikor még az OSE is a “B” csoportban volt (2007 óta) a YouTube-on követtem az eseményeket. Egészen jó kis streem-ek voltak. Ezek voltak, vannak, és lesznek is. Aki akarta, és egy picit ért a nethez, láthatott mindent. Azzal viszont maximálisan egyetértek, hogy több figyelmet érdemelne ez a sport! Esküszöm a megyei “C” csoportos, libakergetős focinak nevezett összecsapásoknak nagyobb figyelmet adnak.
Hajrá Nyíregyháza, hajrá BKG., Hajrá JKSE, Hajrá magyar kosárlabda !

Cosmo
Olvasó

Az a baj, hogy ez már következmény. A SportTV sem azért ad annyi NBA-t, mert fukarkodik (a focihoz képest) hanem mert a nézettsége a szlovák Nb2-nek is nagyobb mint a kosárlabdának.

Cosmo
Olvasó

Direkt elküldtem, és fel nem foghatom, hogy miért nem teszitek ki a cikkekhez a stream linket. Nem lenne sokkal jobb, ha a beharangozó anyagban ott lenne, és senkinek sem kellene keresgetnie? – https://youtu.be/tq9kGHIgxjw

balldontlie
Olvasó

Azért, mert a szövetség alfeléből egy nem Mindigos, ingyenes streamet nem szokás kirakni. Rossz fényt vetnek a vezetőségre, még a végén nagyobb nézettsége lenne, mint egy A-s közvetítésnek.

Cosmo
Olvasó

Annyira nem ismerem – egyelőre – a mindigo-s dolgokat, de mivel ez B-csoport, ahol a “kötelezőség” nem áll, így értetlenül állok azelőtt, hogy a BB1 miért nem rakja ki a streameket. Sok B-s csapat – abból a kevéske ktgvetésből – egészen kis profi közvetítéseket tud összerakni. Nálunk (BKG) sajna nincs kommentár, de a képminőség egész frankó, a Nyíregynél, MAFC-nál, TF-nél, Veszprémnél (ha jól emlékszem, elnézést, ha rosszul) még kommentár is van, teljesen élvezhető streameket tolnak kifelé. Ezeket szvsz fontos lenne minnél többfelé tolni, hogy sokakhoz eljusson ha már a klubbok energiát fektetnek bele.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés