Connect with us
Hirdetés

A palánkon túl

Bergstedt elveszítette a fejét, nekiment a játékvezetőnek – VIDEÓ

Reklamált, fenyegetett, majd úgy tűnt, meg is lökte a bírót.:

:

Hatalmas csatát hozott a Naturtex-SZTE-Szedeák – Serco-TF-BP alsóházi derbi. A hazaiak a harmadik negyedben már több mint húsz ponttal vezettek, az újonc a záró felvonásban visszajött egyre, végül 90-85-ös szegedi siker született.

Mégsem a sok fordulatról marad emlékezetes a találkozó. A 30. percben ugyanis ritkán látható esetnek lehettek szemtanúi az Újszegedi Sportcsarnokba kilátogatók. A fővárosiak dán válogatott centere, Jonas Bergstedt egy ellene megítélt támadó fault után elveszítette a fejét, előbb hevesen reklamált, majd megfenyegette, és úgy tűnt, meg is lökte a játékvezetőt, amiért a kiállítás sorsára jutott. Most megmutatjuk az esetet videón:

19 hozzászólás

19
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
8 Comment threads
11 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
12 Comment authors
Muszka7909piros710321Tom67bakibaBossesy Recent comment authors
bakiba
Vendég
bakiba

Láthatóan szeretne távozni. Mindent megtesz, hogy közös megegyezéssel felbontsák a szerződését. Borzasztó lehet a TF-ben játszani. Nincs igazi hazai pálya, nincs hazai közönség, nincs pénz.

Bossesy
Olvasó

Támadóhiba tankönyvi esete. Legalább egy számára szintén hátrányos, de legalább jogtalan ítélet ellen hőbörgött volna. Mentség akkor sem lenne rá, de legalább emberileg érthetőbb lenne. Szerintem bánja már rohadtul, hogy ide szerződött egy tök utolsó csapathoz. Ráadásul egy ilyen videóra a játékosügynökök is rátalálnak, nem könnyíti ezzel meg a további karrierjét amikor fellélegezve elmehet majd a magyar bajnokságból.

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Most, így kicsit megkésve és utólagosan is BOLDOG NÉVANPOT KÍVÁNOK EMŐKÉNEK és sok boldogságot !
Emőke egy üde színfolt, egy állandó tag és egyik legnépszerűbb, legolvasottabb hozzászóló a fórumon. További szép életet és vidám időtöltést neki és kedves édesanyjának is!
BOLDOG NÉVNAPOT, EMŐKE!
SZERETÜNK. 😉

piros710321
Olvasó

Te ugyan olyan idióta vagy mint emlőke. A testvére vagy? Esetleg Te hajtod az egyik autóját?

SKChamp
Olvasó

Teljesen jogos tamado, es ezutan igy paradezik, nem valo a palyara, gyonyoru volt ahogy repult is.. persze szidhatja a birot, de ha legkozelebb a tarsa hibazik (mint szerinte ennel az esetnel a biro) akkor ot is lefejeli? Vagy ha rosszul cserel az edzo akkor azt hazakergeti? Persze cainaltak biztos hulyeseget a birok de azert a TF sem jatszik hiba nelkul 🙂

J.R.Benitez
Olvasó

Gondolom TF körüli zürzavar kicsinálta idegeit.2-3 meccset pihenhet.

pbask
Vendég
pbask

lol levegőbefejelés sporinál befigyel xDD

csakazete
Olvasó

Éppen ráfér a szurkemarhákra egy kis ellenállás, még ha most igazuk is volt… Betelt a pohár Bergstedtnél…. Nem volt okos, de ezután majd jobban tisztelik a szurkék! Botrányos a magyar játékvezetés… ? Nála szakadt el először a cérna, de biztosan van így még pár jatekos aki szíve szerint ugyanígy tenné.

purple
Vendég
purple

Tehát az erőszak a megoldás, vezessenek a bírók rettegve, ítéljenek az agresszívabb javára. Gratulálok.A 7 állatnak is aki lájkolt.
Ilyeneknek nincs helye a pálya környékén, mehet vissza Dániába.
Egyébként támadó fault volt.

csakazete
Olvasó

Nem! Azt mondtam, hogy ő az első akinél elszakadt a cérna… Nem sérült meg senki, de ma egy játékosnak eltört mindkét keze, ahol még vissza sem nézték a dolgot… Egyszerüen tönkreteszik a bajnokságot, és ezt a játékosok is érzik, feszültek… Ő volt az első aki nem tudta visszafogni magát, és gondolom megvolt az oka rá, hogy ilyen feszkós volt itt már!

SKChamp
Olvasó

Szerintem par ezerert kapsz egy sipot, vagj bele, biztos jobb lennel.

Tom67
Olvasó

Az állat az te vagy te szarházi! Teljesen igaza van csakazetének! Amit ezek a retkes bírók megengednek maguknak az már vérlázító és az a legfelháborítóbb, hogy ezt mindenféle következmény nélkül teszik! Ezeken a férgeken ment el a Debrecen elleni meccsünk, ahol nem állították ki azonnal Manigatot, sőt még szándékos faultot sem fújtak neki. Kiállították tőlünk Vigginst 2 sportszerűtlen fault miatt, Gordont meg nevetséges faultokkal kifújták! Egyszerűen elcsalták a meccset! Éppen ideje lenne már, hogy valamelyiket valaki jól pofán vagdossa ha a szövetség teljesen tétlenül és minden következmény nélkül nézi az ilyen nyilvánvaló csalásokat!

purple
Vendég
purple

Ezt viccnek szántad gondolom…
38 büntetőt dobtatok a DEAC 19 et.. Ja és 10et kihagyott nektek a szemét bíró. Így kaptatok ki 2 vel. Ne égesd már a tisztes göcseji parasztokat..

Muszka7909
Olvasó

Nem gyanús hogy a Sopron elleni meccsről beszél Tom67? Te szerencsétlen előbb olvass aztán okoskodj te nagyon hülye!!

purple
Vendég
purple

Ezeken a férgeken ment el a Debrecen elleni meccsünk, ahol nem állították ki azonnal Manigatot, sőt még szándékos faultot sem fújtak neki. Kiállították tőlünk Vigginst 2 sportszerűtlen fault miatt, Gordont meg nevetséges faultokkal kifújták! Egyszerűen elcsalták a meccset
Valamelyikünk nem tud olvasni, bár ezt is hiába irom…

Muszka7909
Olvasó

DEAC-Sopron te nagyon hülye!!!

Tom67
Olvasó

Hát te tényleg nagyon hülye vagy! Mióta játszik a ZTE-ben Viggins meg Gordon? Egyértelmű, hogy a Deac-Sopron meccsről beszéltem!

Tom67
Olvasó

Ja és a DEAC dobott 34 büntetőt mi meg 21-et!

missfortune599
Olvasó

Szegény gyerek, teljesen bekattant

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés