Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Berényi: Tükörbe tudunk nézni

Dzunics szerint minden elismerés megilleti a játékosait.



:

:

Tegnap este az Atomerőmű SE 92-88-ra legyőzte a Debrecent idegenben. Így látta a mérkőzést a hunbasket.hu szerint a két vezetőedző:

Berényi Sándor, a DEAC vezetőedzője: A vereség ténye fájó, és bár nem vigasztal bennünket a tény, hogy nagy hátrányból is fel tudtunk állni, így legalább tükörbe tudunk nézni. Az első húsz percben nem pörögtünk fel eléggé, túl sok lepattanót engedélyeztünk ellenfelünknek, akik extrán dobtak a hárompontos vonalon túlról. Félidőben harcosabb játékot kértem, és védekezésben is változtattam, de ebbe is belehibáztunk helyenként. A negyedik negyedben a váltások már egészen rendben voltak, és könnyű kosarakat szereztünk. Keményebben kell dolgoznunk a jövőben.

Dzunics Braniszlav, az Atomerőmű SE vezetőedzője: Megérdemelt győzelmet arattunk, hiszen végig vezettünk. Három negyeden keresztül jól is játszottunk, de a záró játékrészre a magas játékosaink faultproblémái miatt hullámvölgybe kerültünk. Második csapatként sikerült Debrecenben nyerni, így pláne minden elismerés megilleti a játékosaimat.

fotó: DEAC Facebook

HIRDETÉS
Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés