Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Berényi Sándor értékel

A debreceni tréner álomötösében három szombathelyi játékos is helyet kapott.:

:

Idén is jelentkezünk hagyományos, szezonzáró sorozatunkkal. A BB1.hu a bajnokság végeztével mind a tizennégy edzőnek felteszi ugyanazt a négy kérdést. A sorban következő DEAC leköszönő vezetőedzője, Berényi Sándor válaszolt a kérdéseinkre.

1. Hogyan értékeli saját és csapata teljesítményét?
2. Mi volt a szezon meglepetése?
3. Állítsa össze a 2018/19-es szezon álomcsapatát!
4. Mivel tölti a nyári pihenőt?

1. Vegyes érzéseim vannak, mert a rájátszásba nem sikerült bejutnunk, amire a csapat kerete alkalmas volt. Ez mindenképpen csalódás. Pozitív viszont a Magyar Kupában megszerzett bronzérmünk. Ez számomra egy felejthetetlen élmény, és úgy gondolom, hogy a csapatnak is. A klub életében pedig ez egy mérföldkő.

2. Többet is mondanék. A Pécs és a Jászberény szereplése pozitív meglepetés kategóriába tartoznak, hiszen a várakozásokon felül teljesítettek. Jól sikerült a légiósaik kiválasztása, jó csapattá értek össze. Különösen igaz ez a Pécsre. A Falcót is idesorolnám, mert szeretném év elején kevesen gondolták, hogy ők fogják megnyerni a bajnokságot. Mindenki inkább a Szolnokot vagy a Körmendet várta az élre.

Negatívumként a Szolnok pech-sorozatát tudnám említeni, ez a sérüléshullám teljesen keresztbe tett a szezonjuknak.

3. Vojvoda – Taylor – Perl – Bruinsma – Reddic.

4. A 2006-os kiválasztással foglalkozok most a nyáron. Továbbképzésekre járok. Természetesen a pihenésre is jutott már idő a szezon végeztével. Egy-egy rövidebb pihenés még be van így is tervezve a családdal. Elsősorban próbálok a gyerekekkel és a családommal lenni a szabadidőmben. Ezek a legfontosabbak.

Fotó: deacbasket.hu

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés