Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Berényi: Kaotikus meccs volt

Remek jósnak bizonyult a félidőben a DEAC vezetőedzője.:

:

Tegnap este a DEAC 99-82-re nyert Sopronban a középházi középszakasz hatodik fordulójában. Így látta a mérkőzést a két vezetőedző:

Sabáli Balázs, a Sopron KC vezetőedzője: Gratulálok a Debrecennek! Az első tizenöt percben nagy előnyre tettünk szert és jól is reagáltuk le, hogy magas szerkezettel kezdett a vendég csapat, de ott elfogyott az energia. Három triplával fejezték be az első félidőt, ami visszahozta őket a meccsbe. Az egész mérkőzésen problémánk volt a lepattanókkal és a csapatjátékunk sem volt olyan, amilyet szerettünk volna. Takácsot másfél perc után elveszítettük vállficammal, neki valószínűleg véget ért a szezonja, Warnernek pedig a combja sérült meg. Ennek ellenére nem adjuk fel, küzdünk tovább és bízunk benne, hogy így is sikerül elérni a rájátszást.

Berényi Sándor, a DEAC vezetőedzője: Kaotikus meccs volt. Rosszul kezdtünk és elhúzott a Sopron. Lehet, hogy mindkét csapat azt hitte, hogy ez egy lefutott meccs, aztán a félidő végén beesett néhány dobásunk, és jól is védekeztünk, ez pedig meccsben tartott minket. A szünetben azt mondtam, hogy ha mindenki odateszi magát, meg fogjuk nyerni a meccset, ez pedig a második félidőben sikerült, ami a gólkülönbség miatt is fontos. Ezzel életben tartottuk a reményeinket, bár még most sem vagyunk kedvező helyzetben, de legalább az esély megmaradt.

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés