Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Benke Szilárd: Maradt még a tankban

Maximálisra tekerné a fordulatszámot.:

:

Szolnokon kezdődik a bajnoki döntő első felvonása. A labdát szombaton 18:45-kor dobják fel a Szolnoki Olajbányász és a Falco KC meccsén.

Ezért küzdöttünk egész évben, hogy itt lehessünk a bajnoki döntőben. Úgy érzem, maradt még a tankban egy utolsó nagy dobásra. Ez a döntő, nem kell tartalékolni, maximálisra kell feltekerni a fordulatszámot és élvezni a játékot

– nyilatkozta Benke Szilárd a Falc Facebook-oldalának.

Nincs megállás!?⚫️
#döntőelőtt #together

Közzétette: Falco KC Szombathely – 2021. május 13., csütörtök

Fotó: ugytudjuk.hu

HIRDETÉS

86 hozzászólás

86
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
21 Comment threads
65 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
42 Comment authors
CsabcsifanaticfantasticBozicIsojoestolzer Recent comment authors
Csabcsi
Olvasó

?‍?‍? benke!

Bozic
Olvasó

Mielőtt Szilit nekiállnátok holnap szidni, előtte kérdezzétek meg a klubvezetést, hogy valójában hogyan is volt ez az egész…
Lenne meglepetés!

Mendez
Olvasó

Hagyd már őket hadd szidják…erre készülnek 2 éve.
Ne akard elrontani az örömüket.

stolzer
Vendég
stolzer

Remélem, hogy Szilárd olvassa a kommenteket. Szerintem akkor rohadt jókat röhög. (Velem együtt, köszi srácok!)

Isojoe
Olvasó

Így van 🙂 Persze a szurkolók, főleg a magukat vehemensebbnek tartó táborok szeretik azt hinni, hogy akár 1%-ban is számít, hogy mit ordibálnak be a pályára, vagy éppen mit írogatnak ide. Hadd maradjanak ebben a hitben 🙂

Chikán Sándor
Olvasó

Kedves szolnoki fanatikus diszpintyek!!!Mindig is elfogultan nyilatkoztatok csak a magatok szemszögéből nézve.Ez valami szolnoki betegség lehet. Először is mindenki oda ír alá ahova akar!!!!Ezt nehéz felfogni egyeseknek szándéksan nem írok jelzőt mert akkor ugyanaz aszellemiség lenne rám jellemző amivel titeket elitéllek!!!! Jó lenne tükörbe nézni néha , ja az lehet hogy ismeretlen felétek. Attól még lehet fanatikusan szurkolni anélkül hogy a földbe döngölnéd a játékosokat vagy a csapatokat!!!!!! Iszonyú ez az ellenségeskedés ! Szégyen !Ezek nem sportemberek!!!!! És igazi semleges bírókat kivánok az összes döntőre.Ja majdnem elfelejtettem de mégsem HAJRÁ FALCÓ

Rózsabimbó
Olvasó

….maradt még a tankban….
…egy kis kosz biztosan!!!

moldi56
Olvasó

Nem azért haragszunk Benkére mert eligazolt,hanem ahogy eligazolt.A 2019-es győri kupadöntő után kisebb sérülésre hívatkozva elvégeztetett egy korrekciós műtétet,mondván ezt ő hamar kiheveri.Aztán a kisműtétből nagy műtét lett több hétig nyomta a betegágyat,begipszelve.Itt Szolnokon minden igényt kielégítő ellátásban részesült,a szurkolók továbbra is szerették,senki nem gondolta volna,hogy szembeköpi őket azzal hogy eligazolt a Falcóba.Legalább még 1 szezont lehúzhatott volna a becsület kedvéért,meg is volt fizetve rendesen.Dehát ő nem így gondolkodott.Nem kell csodálkozni ha nem kérnek tőle itt autogrammot,ki lesz fütyülve rendesen.Helyes?…nem helyes?döntse el mindenki.

Vulcano
Olvasó

És gondolom Tóth Ádámba se azért kezdtél el beleállni múltkor? Meg nem te mondtad, hogy tőletek csak az mehet el akit küldenek?

Xero
Olvasó

Ja, csak a profi sport nem így működik.. Egyértelmű, hogy ha kap valaki egy jobb ajánlatot, ami fizetés és karrierszempontból is előnyösebb, azt el fogja fogadni.. Nincs ahogy… Egy dolog szólhat közbe, a klubhűség.. amiről ugye leginkább csak nevelőegyesület tekintetében beszélhetünk..

atibácsi
Olvasó

A műtétet hétközben volt, hétvégén már az Evezősben láttam. Bicegés nélkül vitte a kaját. Csodálkoztam is, mert utána jó ideig nem láttam a pályán. Ennek ellenére én csak egyszer fogok fütyülni, és röviden. El kell fogadni, az ő munkája is olyan, mint a miénk, a piac diktàl. Mi szurkolói pedig fogyasztunk. Körülbelül Tóth Zoli fejezte be a pályafutâsát szolnokiként az Olajban. Ne legyünk durcás gyerekek!

BL menetelés
Olvasó

Teljesen igazad van! Ezeknél tükör? Esetleg a Tisza viztükre lehetne mert a homokszem nem tükrözödik de ha a szemedbe megy az elhomályositja látásukat! Gyerünk buckalakók ott a balkánon lehet minuszolni senkit nem érdekel!

WSreborn
Olvasó

Osztràk csicska labanc féreg.
A Tisza vize? Aminek az áradásakor az árvízkárosultakon röhögtetek. Hiába ez Szombathely…

donnarumma
Olvasó

Én speciel 2 hétig voltam Szolnokon-árvízvédelem katonaként, lengyel tűzoltókkal ittuk a helyiek borát:)

fanaticfantastic
Olvasó

Sanyi! Kiírom a neved. Tisztelettel beszélj! 🙂

fanaticfantastic
Olvasó

Te is elfogult vagy,kedves “makulátlan” szombathelyi díszpinty. (ahogyan azt fentebb írtad) A te szellemiséged,semmivel nem különb. Nincs mit elítélned.

Roland
Olvasó

Dobni kell neki egy kis Júdás pénz eladja a Falkót is nem kérdés!!☹️

KD
Olvasó

Elolvastam a szolnoki hozzászolásokat.Sok csahos kutya megjelent Szili nyilatkozatára. Érdekes módon Ti mindenkit gyaláztok, aki el merte hagyni a nagy Szolnokot. Mint egy sértödött férj, akinek lelépett a felesége, csak azt felejti el, hogy nem állt fel neki…..

crazybasket
Olvasó

Ott a pont!??

WSreborn
Olvasó

Nem azon van a hangsúly, hogy elment, hanem hogy hogy ment el, de sárga szemellenzővel ezt nem látni!
Én az igazat írtam le, de előre meg is jósoltam, hogy a hozzád hasonlók akik nem ismerik a tényeket, jönnek ugatni…tehát akkor kik is a kutyák???

KD
Olvasó

Mi is a Perl Zoli meg a Filipovity Márko köré akartunk korábban csapatot építeni, de ök « csúnyán leléptek » külföldre, de biztos nem olvastál szombathelyi fenyegetéseket meg gyalázkodásokat. Ha Benke eligazolna tölünk, akkor sem fogsz olvasni, még akkor sem, ha ezt egy jobb ajánlat érdekében tette. Erröl szól a profi sport. Ez a különbség köztünk és köztetek. Tehát akkor ki is a csahos kutya?

WSreborn
Olvasó

Te még mindig nem érted a lényeget, csak nyomod mint süket az ajtót. Hagyjuk, olyan mintha lóval kártyáznék.

KD
Olvasó

Komoly érvek…

WSreborn
Olvasó

Akkor fordítsuk meg, tegyük fel, hogy ebben a sztoriban minden ismert körülményével együtt helyet cserél az Olaj és a Falco.
Tedd a szívedre a kezed, ti megtapsolnátok és szeretettel fogadnátok Benkét?
Ezt te sem gondolod komolyan…
Tudjuk hogy Szombathelyen makulátlan mintaemberek élnek, de ennyire azért talán mégsem….

Xero
Olvasó

Miért ne tennénk? Ha még saját nevelésű játékosotok lenne… De b*szki.. nem az. Egy szezont játszott nálatok a fizetéséért, majd eligazolt. Ennyi.. Nem kötődik semmilyen szálon a Szolnokhoz. Az, hogy ti köré akartátok építeni a csapatot, az egy dolog.. Mi meg más köré, a harmadik csapat meg megint más köré, de az adott játékos nem igazolt oda, vagy eligazolt.. ilyen a profi sport..

Redbid
Olvasó

No, no, no!!
Mivel a profi sportban is emberek vannak, így igenis ott is egy fontos elem az adott szó, különben éppenolyan hiteltelenné válász, mint bárki, bárhol a a sporton kívüli életben!!

Sajnos a mai világban ez úgy tűnik sokaknak nem gond, talán mert akik ilyen véleményen vannak, maguknak sem sokat számít ez!

Az meg különösen “érdekes”, hogy Sz.helyen mindenkit milyen tisztelettel kezelnek. 🙂
Hát ha még létezik a Falco fórum, akkor biztosan el lehet olvasni a tavalyi hozzászólásokat abból az időből amikor még bizonytalan volt Benke helyzete, hogy marad e vagy sem.
Szerintem sokan meglepődnének 🙂

moldi56
Olvasó

Pontosítok.Nem volt az egy szezon.Február után már nem is játszott.A kupadöntő után befejezte.

KD
Olvasó

Egyszer már leírtam korábban, hogy munkaszerzödést csak írásban lehet érvényesen megkötni. De hogy a kérdésedre is válaszoljak: igen, megtapsolnánk, mint tettük eddig is minden tölünk távozóval. Ha tudsz ellenpéldát, kérlek prezentáld.

moldi56
Olvasó

Perl Zoli azzal a lendülettel vissza is jött.Rossz példa.

moldi56
Olvasó

Nem azért gyalázzuk,mert elhagyta Szolnokot,hanem ahogy elhagyta…fordított esetben ti sem puszilnátok meg.

fanaticfantastic
Olvasó

Nem gyaláznak mindenkit. Csak az ilyen s..kiháziakat,akik csahos kutyának minősítik őket. Meg azt aki jó fizuért gyógyulgatott,hogy ép és egészséges legyen a Palkóban már. Betyárbecsület meg nem volt,hogy kompenzálja a kiesett ,hosszú időszakot,amikor nem tudott a csapat rendelkezésére állni. Ez alap emberség. Nem minden a karrier. Embernek kell lenni. Mondjuk ezt neked ,lehet,hogy hiába írom,mert nem tudod,hogy miről is beszélek ebben a q nagy pénzorientált,karrieristákat védő (mert éppen szombathelyen játszik) világodban.

ldd
Olvasó

Alapvetően jó dolog gazdagnak lenni…
Szar mikor kevesebb van.
Talán vannak még akik emlékeznek, Szolnok sem bíborban, bársonyban született…

ldd
Olvasó

Go Szili Go!

andrás
Olvasó

Szolnok fanoknak mindenki csicska aki el méltóztatott menni a városból ??
Felkészül a most még istenített Subotic és Cakarun ?

Józsipapa
Olvasó

Cakarunnak a jövő szezonra élő szerződése van !

andrás
Olvasó

Akkor utána, tökmindegy, lesz még ő szemétláda.

nazol
Olvasó

Irtózatos baromságot írtál. Ezt te is tudod, mi is tudjuk. Csak olyan kurva jó valami erőset odamondani… ahhoz nem kell ész.

andrás
Olvasó

Mindenki tudja hogy sértődékeny exek vagytok ?

nyolcmegnyolc
Olvasó

Mióta meghiúsítottuk a Falco-Deac döntőt, kicsit agresszív lettél András.

fanaticfantastic
Olvasó

Ki az a mindenki?

Heindrich
Olvasó

Van az a pénz ???

JR.Benitez
Olvasó

Napi kattintás pipa??? Srácok nyugalom előre nem kell a hiszti. Anyázással várjátok meg a meccseket. Amúgy meg én őszintén mondom illetve irom. Nalam a FALCO az Gyuri bácsi, Kálmán László, Váradi Benedek és Perl Zoltán….. Ők a FALCO. Többiek jönnek menndk nincs ezzel baj. Én sem szidtam a Beni bátyját mikor Szolnokra ment pénzt keresni mert tudta pár éve van max a térde miatt…. Legyenek jó meccsek aztán nyerjen a jobbik

Dudi
Olvasó

Hàt Szili, tegyük rá azzal a lapáttal, és győzzünk! Nem lesz könnyű, de hát ez a DÖNTŐ! Grat MINDKÉT csapatnak!
??

Mivanmivan
Olvasó

A második felére lájk 🙂

SárgaPárna
Olvasó

Aki csak csúnyán mer nézni az én kedvenc kosarasomra, annak velem gyülik meg a baja…

Tomi
Olvasó

Lehányod, vagy mi a terved fröccsös?

kapuskiraly
Olvasó

Odazavarja Kálmánt leköpni 😉

Tomi
Olvasó

Pénz éhes q..va, Szili te pénz éhes q..va….

Pedig az elején egy szimpatikus játékosnak indult… rossz hatással van rá (is) a falco, ez kétségtelen.

Vulcano
Olvasó

Hát ez a csúnya Falco mindenkit csak megront. Felháborító. Bezzeg ha Zalában marad akkor ott olyan profi és szakmailag felkészült helyen találta volna magát. Hogy lehet, hogy nem vágyik egy játékos a play-outra. Érthetetlen…

Tomi
Olvasó

Ki beszél Zaláról? Ha valamit nem értesz, akkor jobban jársz ha mem szólsz bele.

wiley
Olvasó

Tompika! Amikor tőletek ment el Szolnokra akkor nem volt az?
Jól van, megint falcózhattál egyet, ügyes vagy te fóbiás kretén! ?

WSreborn
Olvasó

Tegyük akkor tisztába a dolgokat, mert sokadjára derül ki hogy sokan nem tudják a Benke sztori lényegét. Főleg a Falco szurkolók elégszenek meg annyi infóval, amennyit nekik kényelmes tudni. Repüljünk vissza 2019be, a 2019 kupadöntőn lesérült két játékosunk a korábbi két sérült mellé. A döntő utàn egyre inkább látszott, hogy miután Rowsey magánéleti okok (gyerekkori barátja került sittre) miatt hazautazott, Benke pedig egy halasztható térdműtét azonnali végrehajtása mellett döntött, ebből nem lesz címvédés. Voja szerződése lejárós volt, külföldre vàgyott, Tóth Ádi és Alekszics viszonya rossz volt. A klub egyértelműen Benke köré tervezte építeni a jövő csapatát, melynek az anyagi háttere… Olvass tovább »

Olajheart2
Olvasó

Köszönöm hogy leírtad helyettem.. Nem volt kedvem ilyen hosszan.. Egyszerűen rá se tudok nézni Benkére.. ezért is írtam múltkor amikor egy falcos írta hogy neki köszönhetjük a győri kupadöntőt.. Én bizony imádom azt a kupadöntőt de nem a Benke miatt..

donnarumma
Olvasó

Nagyon szívesen meghallgatnám erről az osszes érintett véleményét…

keka
Olvasó

Biztos elmondja az igazat akit negatívan érint.

WSreborn
Olvasó

Itt a lehetőség, ha más forrásból máshogy hallottad írd le.
Ja és ezzel nem a szombathelyi szurkolókat támadtam, ti nem tehettek róla. A szurkolónak az a dolga hogy a csapatát támogassa….

donnarumma
Olvasó

Elhiszem, hogy így hallottad…
De addig amig nem Benke mondja és az akivel ezt “megbeszélte” addig mindenki azt mond amit és ahogy akar! Elvesz hozzátesz…
És még akkor is ott van az örök mondás, hogy minden éremnek 2 oldala van! Tudod jól, amire Te megesküszöl, hogy 6 az a másik oldalról 9…

WSreborn
Olvasó

Nos éppen erről van szó Donnarumma! Ez egy két éves sztori, két év alatt mégsem olvastam egyszer sem cáfolatát annak amit leírtam, még csak más nézőpontból való megvilágítását sem.
Ezen kellene elgondolkodni, ez is mutatja, hogy így történt!
Ennyi

donnarumma
Olvasó

Azert ez nem úgy van szerintem..
Azt állítom, hogy a marson van kaktusz.
Amig nem cáfolod meg hitelesen-attól még nem azt jelenti, hogy igaz.
Szerződésről amúgy sem szokott senki sem beszélni.Főleg nem “hivatalosan”..
Most ,ha én azt írom ide hogy:

Sziszi azért igazolt el, mert a Szolnok is tett neki egy szóbeli ígéretet, amit nem tartott be….Ez mostantól addig igaz amig meg nem lesz cáfolva!? Nem Te általad, hanem a klub hivatalos közleménye által!?

Bozic
Olvasó

Ws!
Valóban. Ezt mi is így tudjuk.
Szilinek szóban mondták, hogy persze, kellesz, közben meg Szombathelyről megkapta a HIVATALOS ajánlatát.

Ahogy én/mi tudom/tudjuk, Szili szeretett volna maradni, csak a szóbelin kívül hivatalos szerződést nem ajánlott neki senki Szolnokról.

Inkább szembesítsétek a 2 érintettet. Utána mehet a kommentháború.

Cibona5
Olvasó

Nekem is az jutott az eszembe, hogy ezt a történetet – nem ilyen részletesen – már leírták többen. Érdemi cáfolatot viszont még egyszer sem olvastam.

keka
Olvasó

Várjuk a másik oldal véleményét is. Valamiért nincs…

makelovenotwar69
Olvasó

Engedj meg egy semleges (egyik csapat által sem érintett) véleményt: Elhiszem a sztorit, ahogy leírtad. És szolnoki szurkolók részéről meg is értem a negatív véleményeket. De! Ha valóban köré épült volna a csapat, miért nem kapott szerződéshosszabbítást? Mindig azt mondjátok, hogy “szóban megegyeztek…”. Ez nem profi! – klubhiba Anyagilag biztosított volt a jövő – még a szolnoki szurkolók sem voltak ebben biztosak, akkor egy játékos vagy az ügynöke mit higgyen el? – klubhiba Tudta, hogy Alexics marad az edző – azóta már nagyon látszik, hogy mire volt képes Szolnokon majd Pécsett – miért lett volna ez garancia Benkének a fejlődésre?… Olvass tovább »

nyolcmegnyolc
Olvasó

Igen ő egy ember, akinek nem lehet a szavára adni. Szerencsére az emberek nem ilyenek, remélhetőleg nem erre neveli a gyerekeit.

Rouge
Olvasó

Van akinek számít az adott szó, van akinek nem…benkének nem…és aztán még belénk is rúgott egyet (legmagasabb szint).

Jogilag persze rendben van a sztori.

WSreborn
Olvasó

Kapott szerződéshosszabbítást mivel szerződése volt, amit a szóbeli megállapodás alapján alá is írt volna a műtét után….a többit leírtam

Mendez
Olvasó

2 hónapja, hogy elvesztette az édesapját, de valakiknek ez sem számít.
Persze ilyen ?féléktől mit várjon az ember.

nazol
Olvasó

Drága Mendez! Kritikán aluli faszkalap vagy. Mi köze van Szilárd édesapjának a halálának ehhez az egész sztorihoz, te szerencsétlen szardarab!?
Egy gusztustalan takony vagy, hogy ezt ide merted írni, hogy ezt ebbe bele tudtad keverni! Szégyelld magad!

Mendez
Olvasó

Mi köze van te utolsó tróger?
Ti nem sztoriztok itt hanem gyaláztok egy gyászoló embert.
Ennyi köze van te puhatestű bucka.

WSreborn
Olvasó

Menj ki a fürdőszobába és nézz a tükörbe! Nem látsz semmi? Akkor megnyugodhatsz, te vagy az….

nazol
Olvasó

Jajj bocsánat, ne haragudj! Nem tudtam, hogy fogyatékos vagy. Azt hittem, hogy csupán érzéketlen gyökér vagy, nem tudtam hogy gondolkodásra is képtelen retardált kisfiúval állok szemben. Még egyszer ezer bocsánat!

Rouge
Olvasó

Mi az a benke? Milyen színű?

Zsarkov
Olvasó

Zöldhasú…

WSreborn
Olvasó

Barna és sárga. A szar és a húgy színe

Rouge
Olvasó

Tehát kétszínű.

Buborka
Olvasó

Érdekes, hogy Perl, és Anderson is nyilatkozott a döntővel kapcsolatban, de valahogy csak Benke nyilatkozata érdemelt BB1-es megjelenést. Gondolom ez hozza a legtöbb kattintást.

Leklibajsza
Olvasó

Nem szeretnék senkit sem elkeseríteni, da akik azt hiszik, hogy Szili megretten a hatalmas szolnoki tábortól, zavarában dobálja majd a téglákat, majd elsírja magát a kezdőkörben és cserét kér, azokon nagyot fognak csalódni. Szilinek extra motiváció ez a sok mocsok amit két éve kap. A szezon legjobb teljesítményével fog válaszolni.

nyolcmegnyolc
Olvasó

Szili BB1-et olvas?
Elmagyaráznád, miért kap annyi mocskot Szili?
Miért nem kap Perl vagy Váradi?

Leklibajsza
Olvasó

Nem tudtam, hogy olvassa-e, én a meccsre gondoltam. Azért kap annyi mocskot mert a riválishoz igazolt.

nyolcmegnyolc
Olvasó

Szerintem meg azért, ahogy elhagyta Szolnokot.

nyolcmegnyolc
Olvasó

Most, hogy olvastad, hogy mi a szolnokiak problémája, megtudod érteni őket? Vagyez csak mocskolódás.

Vilis79
Olvasó

Szerintem egy bajnoki döntő elég kell hogy legyen motivációnak. Idáig is nagyon jól ment. Egyre jobb a Falco.

Olajheart2
Olvasó

Én személy szerint lesza..om Benkét! Levegő számomra! És igen tudjuk, hogy ellenünk mindent belead, de ez nem újdonság nekünk.. 10 éven keresztül mindenki mindig minket akart megverni és ellenünk akart jól játszani.. Most a Falco a top csapat! És ezért remélem a Csapatom mindent meg fog tenni, hogy egy jó és izgalmas döntő legyen!Hajrá OLAJ

Zsarkov
Olvasó

Várunk Szilárd “szeretettel”!

Üvegtigris
Olvasó

Mi is ott leszünk ám.?‍♂️

crazybasket
Olvasó

Benke Szili!!! Ott leszünk veletek srácok! Megcsináljátok!???

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés