Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Benke: az első félidőben nem festett jól a kép

Brendon Penn szerint a végére elfáradtak.

  •   :

:

Tegnap este a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely 77-67-re legyőzte hazai pályán a Jászberényt. A sikerből a vasiak válogatott bedobója Benke Szilárd 11/3-as pontmutatóval, 4 gólpasszal, 3 lepattanóval és 1 labdaszerzéssel vette ki a részét.

– Nem úgy kezdtük az első félidőt, ahogy gondoltuk. Könnyű kosarakat kaptunk, nem voltunk agresszívek védekezésben, ráadásul ki is hagytuk a tiszta helyzeteket, szóval nem festett jól a kép. A szünet után rendeztük a védekezésünket és sikerült könnyű kosarakat szereznünk, ezzel nyertünk – mondta Benke.

A vendégek amerikai légiósa, Brendon Penn 22/6-os pontmutatóig, 9 lepattanóig és 3 gólpasszig jutott.

– Kemény volt nézők nélkül játszani, nem kaptunk elég energiát, nem tudtunk eléggé felpörögni. Sok eladott labdánk volt, egy ilyen jó csapat ellen, mint a Falco az nem fért bele. Próbáltuk a legjobbat nyújtani, de a végére elfáradtunk.

fotó: ugytudjuk.hu

  •   
HIRDETÉS

4 hozzászólás

4
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
ColelajaPraenoricumMarillion Recent comment authors
Cole
Vendég
Cole

Elég nagy baj az, ha bármit is rendezettnek látsz jelenleg, főképp ezzel a meccsel, vagy a játékkal kapcsolatban. Az összes játékosnak – nem csak a szombathelyi kötődésűeknek – meg kellene végre értenie, hogy nem lehet tudni, hogyan zárul a bajnokság és szélsőséges esetben 1-2 győzelmen is múlhat a bajnoki cím. Zárójelben megjegyzem, hogy az alapszakaszgyűzelem sem lenne mindegy normál körülmények között. Okorn mester meccs utáni nyilatkozata viszont nagyon őszinte, nagyon szimpatikus – mondhatom, hogy szokás szerint – nagyon szurkolok neki, hogy megtalálja az okokat és rendezni tudja a – pár hónappal ezelőttihez képest – szétesett csapatot. (Akár a motiválatlan játékos(ok)… Olvass tovább »

laja
Olvasó

Te örülhetsz Benke,hogy zárt kapusak a meccsek mert megúsztad azt a sok mocskot amit kaptál volna Szolnokon.

Praenoricum
Olvasó

Pedig a Falco még gyakorolta is a zártkapus meccsek hangulatát. A felkészülési meccsek mind azok voltak. Micsoda előrelátás.

Marillion
Olvasó

Ha nem haragszol Szili kijavítanálak azzal,hogy főleg azóta nem fest jól a kép/összkép mióta csak a honi bajnokság maradt….most meg már szurkolók nélkül is…..na innen lesz igy nehéz bajnoki címet nyerni….

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés