Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Bencze: úgy akartunk lejönni a pályáról, hogy tudjunk tükörbe nézni

Ramirez és Csirke is örült annak, hogy a rossz kezdés után tudtak váltani.:

:

Tegnap két mérkőzést rendeztek a férfi élvonal hetedik fordulójában, egy hazai és egy vendég siker született. Íme az edzői nyilatkozatok:

Alba Fehérvár – Jászberényi KSE 107-72 (30-22, 24-23, 31-15, 22-12)

Jesús Ramírez, az Alba Fehérvár vezetőedzője: Magával az eredménnyel elégedett vagyok, ám a csapat kettős arcát mutatta a mérkőzésen. Az első félidőben nem volt megfelelő a játékunk intenzitása, és amikor egész pályás letámadással védekeztünk, sokszor hibákat vétettünk, amelyekből könnyű kosarakat kaptunk. A nagyszünet után sikerült változtatni mind a támadásban, mind a védekezésben és egy sokkal agresszívabb, harcosabb csapat lépett pályára. Fontos volt, hogy fiatal játékosaink sok időt töltöttek a pályán, és tapasztalatot tudtak gyűjteni.

Lo Elhadji Malick, a Jászberényi KSE megbízott vezetőedzője: Amennyiben egészséges, teljes csapattal játszottunk volna, huszonkét eladott labdával sem tudtuk volna legyőzni az Albát hazai pályán. Ma sajnos ennyire tellett, mert olyan helyzetben vagyunk, hogy szinte edzeni, gyakorolni és felkészülni rendesen nem tudtunk erre a meccsre. Nem akarunk kifogásokat keresni, meg kell találnunk a kiutat ebből az állapotból.


Zalakerámia ZTE KK – Pécsi VSK-Veolia 86-89 (26-14, 16-29, 20-22, 24-24)

Bencze Tamás, a Zalakerámia ZTE KK vezetőedzője: Gratulálok a Pécsnek, mert megérdemeltem győztek, főleg azért, mert a második félidőben tudtak változtatni. Egy ki-ki meccs volt. Sokat hibáztunk, annak ellenére, hogy nem volt sok eladott labdánk, de egyéni védekezésben elég sok hibát követtünk el. A játékosaimat dicséret illeti, mert mindent kiadtak magukból, amit lehetett. Nyilván a hiba a játék része, de ha a meccs előtt azt mondják, hogy ez lesz az eredmény és így fogunk menni, akkor elégedett lettem volna. Azt mondtam az öltözőben, hogy úgy akarok a srácokkal lejönni a pályáról, hogy tudjunk tükörbe nézni. Egy kis hiányérzetem van, mert akár nyerhettünk volna, ha a közeli dobásokban pontosabbak vagyunk. Ez egy olyan alap, amit tartanunk kell. Bízom benne, hogy a rossz sorozatunk a következő meccsen meg fog törni, akár lesz új légiósunk, akár nem. Köszönöm a szurkolóknak, hogy ma kiálltak mellettünk egy emberként, a csapat vevő volt erre és a következő meccseken is ezt fogják látni tőlünk.

Csirke Ferenc, a Pécsi VSK-Veolia vezetőedzője: Szeretném azzal kezdeni, hogy ez tipikusan az a mérkőzés volt, amikor lehet gratulálni a két csapatnak, de még inkább a két szurkolótábornak. Sokan elkísértek minket, de a hazaiak ismét bebizonyították, hogy igazi poklot tudnak teremteni a csarnokban. A fő momentum az volt, hogy a második negyedben megfordítottuk a mérkőzést. Nagy hátrányban voltunk, nem játszottunk ritmusban, nem passzoltunk, fásultak is voltunk. A kulcs az volt, hogy a félidőben, már vezettünk és ez akkora lökést adott a fiúknak, hogy kitartott a mérkőzés végéig. Annyi potenciál van egyénileg a csapatban, hogy a második félidőre előlépett két olyan játékos, akik az elsőben kevesebbet mutattak.

fotó: Zsu

13 hozzászólás

13
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
4 Comment threads
9 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
BódyGuccsiCsak a ZTECinóber59KovàcsIstvànLaBe Recent comment authors
BódyGuccsi
Olvasó

Egerszegen hírzárlat van?

Cinóber59
Olvasó

Ne magadat nézd a tükörbe, még nem kéne, majd ha lesz értelme Mester úr!
Inkább tegyél életet szívet ehhez a csapathoz, ne ezt a szart tedd a pályára, kicsit térj már észhez!
Hajrá ZTE!

JozefRohácvisszatért
Olvasó

Kicsit benézted a tegnapi bulit! A közönség nem egy emberként és rohadtul nem mellettetek állt ki, hanem a klub mellett! Szegedet talán megveritek és majd megint minden a régi lesz, úgy érzed? Eljátszottad az emberek bizalmát és nagyon kell az a kispad, ugye? 6 meccsen egyszer küzdeni édeskevés lesz! Magyar szintén az egyik legjobban fizetett edző vagy és megint jó esetben meglesz a 10-11.hely? A kisbusznyi komáid, akiket már mindenki utál, mert csontig beny@ltak neked, vajon még meddig tudják kordában tartani a lelátót, hogy ne legyen minden meccsen takarodj? És te tükörbe tudsz nézni? Érzed azt, hogy fogy a levegő?… Olvass tovább »

zterulez
Olvasó

Imádom a falcos tökfilkókat, ahogy álneveken írogatnak.

JozefRohácvisszatért
Olvasó

Te is egy vagy a kisbusznyi nyalóka közül?

csakazete
Olvasó

Hát ő pont nem…

LaBe
Olvasó

Amíg csak itt irogatsz 5 nicknév mögött, addig hiteltelen vagy. Akkor lettél volna tökös, ha ezeket az ankéton adod elő!

JozefRohácvisszatért
Olvasó

Kérdezz meg pár Falcóst, mit gondolnak róla és hogy is volt az a bizonyos lelépési onnan annak idején. Mi is a hiteltelen még? A nevetséges, ankétnak csúfolt valami sz@r,ahol ezredjére megígérték ugyanazt a farokcsóváló kutyáknak? Értelmes ember nem ment oda! Pláne nem a meccs előtti nap! Ahol aztán ezek mellett az volt a legfontosabb téma,hogy kik is lehetünk a nikknevek mögött? Vagy mi is a hiteltelen? Hogy a nagy rakás sz@r,elvileg főnöke rohant a rendőrségre csütörtökön, hogy megerősített rendőri jelenlétet kérjen a meccsre? Rajtam kéred számon a tökösséget, amikor egy emberben nincs annyi, hogy ilyen szégyen eredmények után vegye a… Olvass tovább »

KovàcsIstvàn
Olvasó

Akàrmennyi is a negativ Like,ezek egytől-egyig tények amiket leírtàl!! Bízom benn,hogy hamar megtisztul a klub az élősködőktől és ujra a régi sikerek útjàra léptek!! Hajrà Zte! Hajrà Szeged!

Csak a ZTE
Olvasó

Fogj kezet a Fenyő “haveroddal” és összeér a két kezed!
Szinte mindenki tudott szurkolni, míg te a haverjaiddal ülve kussoltál végig és csak szidni tudtad a csapatot. Takarodjatok el máshova, ha csak ez megy nektek! Vidd a Fulladt haverodat, nehogy komolyabban járjon, mint szombaton. Meg a Kiss Csabi is takarodhat, mert ő lesz a következő!

JozefRohácvisszatért
Olvasó

Tiszta detektívek vagytok és most már fenyegetőztök is! Az itteni barkóbázás helyett egyszer legyen időtök megkérdezni a haverotokat, miért éri meg még mindig neki a kispad! Aztán amit válaszolt, légyszíves írjátok már ki ide is, mi is hadd röhögjünk egy jót!

teliver
Olvasó

ZTE edzője, ne legyen elégedett, hazai pályán, egy közepesen játszó PVSK elleni vereség esetén. Furcsa az is, hogy meg kell dicsérni a játékosokat, mert hajtottak…azt hittem eddig, hogy az a profi sportolóknál ALAP!?
Az viszont jó dolog, hogy tükörbe tud nézni!

JozefRohácvisszatért
Olvasó

Lehet, hogy bele tud nézni, de vajon mit lát?

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés