Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Bencze Tamás: megfenyegettek, becsületsértő vádakkal illettek

„Egy ideje nem volt túl támogató a hangulat, mire megtaláltuk az új irányítót, már a torkunkon volt a kés. Főleg az enyémen.”

  •   :

:

Bencze Tamás hétfőn távozott a Zalakerámia-ZTE KK kosárlabdacsapatától, szerződést bontott vele a klub. A szakvezető négy és fél évig irányította a kék-fehéreket, melynek anno csapatkapitánya volt, de számára a legnagyobb csalódás az, amilyen hangulat ma körülveszi a csapatot és persze a saját személyét.

Bencze Tamás röviden már nyilatkozott a váltás kapcsán, és akkor azt mondta, a közhangulat most olyan, hogy a klub vezetésének meg kellett lépnie a váltást.

– Mit értett a közhangulat alatt? – tette fel a kérdést egy nappal később a szakembernek a zaol.hu.

– Fogalmazzunk úgy, hogy egy ideje nem volt túl támogató a hangulat – válaszolta a portálnak a távozó szakvezető. – Nemcsak magamra értem ezt, hanem a csapatra is. Nem a többségről van szó, hanem a hangos kisebbségről. Erről az öltözőben is volt már szó közöttünk, hiszen ha nyertünk, az természetes volt, ha kikaptunk, az szinte bűn. Hozzáteszem, mindezt nem tartom zalai specialitásnak, máshonnan is hallok hasonlót. Játékos koromban, majd még jóval később más volt ez. Nem létezett ez a végletesség akár az egyik, akár a másik irányba. Kaposváron nyertünk az első fordulóban, Ubilla volt a király, hiszen négy hármast dobott, aztán a Falco otthonában kikaptunk, megsérült az irányító. Sopronban ugyanőt már szidták. És akkor finoman fogalmaztam…

– A szurkolókról vagy a jelenségről beszél?

– A jelenségről, ami kezd általános lenni, de mégis fáj, amikor a saját környezetünkben találkozunk vele. A Sopron elleni meccset azért említettem, hiszen hátrányban voltunk, a saját szurkolóktól kapta a szidalmat egy játékosunk, de a csapat és én is.

Meccs közben nekem mutatta a ZTE-címert egy huszonöt év körüli srác, és a ZTE-szívet emlegette. Nekem, aki hatszáz mérkőzést játszottam ennek a klubnak a színeiben, majd edzőként százhetven meccsen ültem a csapat kispadján. Aztán a végén nyertünk, és egy tálca sört akartak küldeni az öltözőbe… Örültem a győzelemnek, de valami belül mégis eltört.

– Szerepeltek már jobban is a bajnokságban. Jobb csapatot ígértek.

– Ahol már volt eredmény, ott talán a türelem is kisebb. Amikor idejöttem, előtte két egymást követő szezonban a kiesés ellen kellett játszania a csapatnak. Aztán egyből a felsőházba jutottunk, ami ahhoz képest óriási eredmény volt, majd a harmadik helyezés szintén. Körülbelül ugyanolyan költségvetéssel értük el ezeket, mint amikor a kiesés ellen küzdött a csapat. Most valóban nagyobb lett a büdzsénk, ötödik légióst szerződtettünk, ám a jelenlegi bajnokság véleményem szerint erősebb, mint volt a három-négy évvel korábbiak.

– Szakmailag mégis többet vártak, de nem igazolódtak be a várakozások. Elszámították magukat?

– Tavaly másodszor döntöttem pályafutásom során érzelmi alapon, amikor szezon közben hosszabbítottam a ZTE-vel. Lehet, hogy váltani kellett volna. Volt anyagilag lényegesen kedvezőbb ajánlatom egy magasabb célokért küzdő csapattól, de akkor, februárban úgy gondoltam, hogy Zalaegerszegen lehet az ötödik évben is sikeresnek lenni.

– Májusban már megbánta?

– Csalódás volt a tavalyi bajnokság második fele, de a gyengébb szereplésnek voltak objektív okai. A kezdőcsapat nem bírta a kettős terhelést, a kulcsjátékosok kiégtek úgy is, hogy a fiatalok is szerepet kaptak. Új csapatot építeni mégis kihívás volt. Reális elképzelés, hogy az első nyolcba kerülés megcélozható. A nyáron szerettem volna a magyar magot erősíteni, olyan játékosokat leigazolni, mint Bognár Kristóf vagy Ruják András, akik többet tehettek volna hozzá a csapat játékához. Nem sikerült megszerezni őket, a magyar mag ugyanolyan erősségű maradt, mint korábban. A centerposzton Agafonovval már tavaly szerződést hosszabbítottunk. Megkockáztatom, akkor, amikor ez megtörtént, a csarnokban lévők kilencven százaléka egyetértett a döntéssel. Sajnos nem jöttek mellé azok a társak, akikkel ő is hatékonyabb lehetne. Ő sem lett fiatalabb és gyorsabb…

– Rossz döntés egy légióssal szezon közben hosszabbítani?

– Nem feltétlenül, de Agafonov a tavalyi szezon második felében már nem érezte jól magát a pályán, a játékban. Kényszerhelyzetben voltunk, és a mostani szezon első felében kilenc meccsen igazi irányító nélkül játszottunk.

Ubilla autóbalesete után, mire megtaláltuk az új irányítót, elvesztettünk meccseket, és már a torkunkon volt a kés. Főleg az enyémen.

Ha a Körmend-, az Alba- és a Jászberény-találkozókat nem hozzuk, akkor végleg elúszik a szezon. Volt beszélgetés a vezetőkkel, én is vagyok annyira rutinos, hogy tudtam: a Kaposvár elleni vereség után valaminek történnie kell.

– Lett volna más megoldás, mint az edzőváltás? Erre gondol?

– Ebben a helyzetben három lehetséges dolog történhetett volna. Az egyik, hogy kinyilvánítják: az edző marad a szezon végéig, történjen bármi is. A másik, hogy valamilyen formában ultimátumot kap a csapat és az edző. A harmadik az edzőcsere. Most ez a döntés született.

– Bántja, hogy ez történt?

– Érezhetően ez is benne volt a pakliban. Ami az egerszegi klub vezetését illeti, szerintem nagyon jól dolgozik. Minden feltételt megteremtett a csapatnál a lehetőségeihez képest. Anyagi biztonság van, csak annyit vállalnak be, amennyi teljesíthető.

Tavaly május óta nem olvasok kommenteket, mert sok mentális erőt elvesz, amikor az ember szembesül olyan szitokáradattal, amely rám zúdult. Persze a környezetem olvasta ezeket, és amikor átlépett egy határt a dolog, lépnem kellett. Megfenyegettek, becsületsértő vádakkal illettek, úgyhogy megtettem a feljelentést.

Ez a folyamat jelenleg is zajlik. Erről beszéltem az elején is. A közösségi média térnyerésével ma már nem lehet ezt a folyamatot visszafordítani, bárki a célkeresztbe kerülhet. Viszont ha valaki átlép egy határt, az már más megítélés alá kerül.

– A ZTE KK a nyolcadik csapat, amely edzőt vált a szezonban, és akár napokon belül a kilencedik is megtörténhet… Vállalna újabb feladatot, hiszen akár fel is kérhetik erre?

– Szerintem most nem, vagyis most nem akarok új feladatba belevágni. Addig nem, amíg nem érzem magam készen erre, mert alapvetően motivált és győztes típus vagyok.

fotó: Zsu

  •   
48 hozzászólás

48
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
15 Comment threads
33 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
22 Comment authors
Zsolteszmoldi56lizapannaMásikVégétFújdMegkobee77 Recent comment authors
Zsoltesz
Olvasó

Nem hiába: Sötét Zala!!!

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Bencze Tomi a kedvenc játékosom volt mindig is, a pályafutásának kezdetétől. Fantasztikus képessége, tehetsége és tudása volt(van) ehhez a játékhoz, nagyon sokra vihette volna, ha nem lett volna az a szörnyű és sajnálatos betegsége, pályafutásának derekán… 🙁 Amikor a betegségből felgyógyulva visszatért, én továbbra is teljesen odavoltam a játékáért, még akkor is, ha vezéregyéniséggé soha nem vált már (arra ott volt pl. Boci vagy akár Báne). Szerettem benne azt, hogy jól lát a pályán, imádtam a passzait, a fontos pillanatokban dobott trojkáit, a szerzett labdáit, meg azt, hogy vadijókat zsákolt karrierje első felében. De a legfontosabb az volt, hogy szerényen,… Olvass tovább »

lizapanna
Olvasó

Sok mindenben egyetértek, de talán a két edző távozása mégsem összehasonlítható…Bencze elég régóta nem teljesít jól, a PVSK viszont remek felkészülés után remek rajtot vett, a 6:0 önmagáért beszél. A visszaesés okát kell keresni, egy biztos, nem az edző felejtette el, mit kellene csinálnia, lényegesen több volt az “objektív” körülmény, és a lényeg, hogy nem kapott segítséget. A kupameccsek, a sérülések, a csapat-szerkezet váltás, Horti 5-ös poszton egyedül, fizetés problémák….szóval lássuk be, most pihenten, teljes csapattal, rendezett anyagiakkal nem nagy meglepetés a jobb játék.

moldi56
Olvasó

Most mit lehet ezen minuszolni?Érthetetlen.A kolléga reálisan látja a dolgokat,aki erre minuszt húz,az nem normális.

Beniben
Olvasó

Nagyon sokan el vannak itt tévedve és a szomorú az, hogy ez az oldal táptalajt ad a nick-név mögé rejtőzködő, arctalan vélemény-nyílvánításnak! Emlékszem, amikor a ZTE-fórumba csak facebook-profillal kehetett belépni…meg is tizedelődött a tagok száma. Ennyit arról ki meri vállalni nyílvánosan a véleményét… Ezek a fórumok – mint ennek az oldalnak ez a felülete is – már rég túlmutat egy egyszerű vélemény ütköztetésen alapuló közösségi téren. Nyílt gyűlölködés, személyeskedés fonja át szinte minden cikk alatt… Ez nem jó! De a legjobb, hogy rólam pl. minden zalaegerszegi tag tudja, hogy ki vagyok és mégis nickek alól szólítgatnak, de amikor normális eszmecserét… Olvass tovább »

Tomika2
Vendég
Tomika2

Ez így korrekt.

Kobayasi
Olvasó

Messze Egerszegtől, nem ismerve a helyi témákat, valahol a kettő között
lehet az igazság. Benczét intelligens embernek ismertem meg. Aztán, hogy mi
történt a csapat és Tamás között, nem tudom. Egyet viszont TUDOK!!!
Gyenge 10 nap alatt kirúgtak 3 MAGYAR edzőt és a helyükre 3 szerb került!!!???
Aki szerint ez a véletlen műve, fogalma sincs MI VAN A HÁTTÉRBEN!!!
Ez a mai magyar valóság. Forray nyugodt lehet, mert Ő stoján bébi!
Debrecen? Izgalmas kérdés!!!
Meglátjuk.

Tomika2
Vendég
Tomika2

Nekem nincs Facebookom, de ma mutatták az előző bb1-es cikk hozzászólásait.
A pálmát azért a szombathelyi sormunkás minta anya viszi… 🤣🤣🤣

A csulás így 50 közelében még húzóember lenne a Falcoban 🤣🤣🤣

“Te rohadek kiraktad a Kiralyunk,aki meg most is jatszana…”

Downtown
Vendég
Downtown

A holgy biztonsagi őr.
Tobbek kozott Kormenden is.
(kosarmeccsen termeszetesen)
Fanatikus Falco szurkolo.

Tomika2
Vendég
Tomika2

Gratulálok neki! Büszke anya lehet…

Downtown
Vendég
Downtown

Nem ítélkezem,nem ismerem szemelyesen, de ezt a bejegyzeset pont lattam facebookon.

Beniben
Olvasó

Gyanús módon megszaporodtak a kommentjeid….
Hmmm…

Tomika2
Vendég
Tomika2

Eddig sem volt kevés, de ez a téma érdekel. Remélem nem baj!

Beniben
Olvasó

Engem nem zavar, csak fel ne jelentsenek! 😂😂😂

Tomika2
Vendég
Tomika2

Attól azért messze vagyunk…

Praenoricum
Olvasó

Egy jó edző jellemzője az is, hogy miképp tud lezárni egy korszakot. Az edzői szerep az nem nyugdíjas állás. Főleg nem itthon, 2019-20-ban. Mostanában sok edző állt fel, sokféle módon. Ez a nyilatkozat nekem nem szimpatikus. Amikor Szombathelyről elment, akkor is ezt a sértettséget éreztem. Akkor is adott egy ilyen interjút. Ezekkel az a baj, hogy túl korán születnek. Kell idő, amíg letisztul fejben az egész és az érzelmek elülnek. Nem kellene felégetnie a hidakat maga után. Főleg nem Zalaegerszegen, amihez sokkal több száll fűzi, mint Szombathelyhez. Nagyon sok szerepet be lehet tölteni egy klubbnál, de ha konfrontálódik, az nem… Olvass tovább »

Beniben
Olvasó

Nagyon korrekt értékelés!

Beniben
Olvasó

Dislike pls! :)))))))

Tomika2
Vendég
Tomika2

Ezzel nem tudok vitatkozni.

kentin
Olvasó

Az eredményen kívűl az önkritika hiányzott.

Hiányzik…

Lebronz dzsemsz
Olvasó

Erthetlen, hogy 1 eve tarto minosithetlen teljesitmeny utan is mas a hibas 😀 ultimatumot kapni 1 ev utan? 😀 hol el ez a jo ember, en nem vagyok zte szurkolo, de meg innen is kimikus, hogy ennyi onkritikat nem kepes gyakorolni valaki..

pbask
Vendég
pbask

Nálunk sem tudott,mondjuk ez nem lep meg

Tóth István
Olvasó

Csak egy kérdés és egy kósza gondolat:Mi van ha a Fenyőék birtokában is van valami… Köztudottan házon belül se volt minden rendben sőt… Tegyük fel Bencze lelke sérült a Támadások során!Emiatt vizsgálat indult.De mi van ha ebből komoly klubbon belüli vizsgálat, tanumeghallgatások beidézések lesznek akár visszamenőleg is… És mivan ha lesz valami!?Ez visszafelé is elsülhet?!

Tomika2
Vendég
Tomika2

Ha van baj a klubon belül, akkor legalább van esély rá, hogy arra is fény derül.

nyolcmegnyolc
Olvasó

“Bencze Tamás továbbra is a ZTE család tagja.” Írta a vezetőség amikor kirúgta.
Hááát furcsa egy család ez. Nem szeretnék ilyen tipusú családban élni. Talán a fizu jó.

nyolcmegnyolc
Olvasó

Bocs, az ìrásommal nem a ZTE-szurkolóknak akartam beszólni. Az ilyen családot nem szeretnék nem a szurkolókra vonatkozik, hanem BT-re.

Zeg
Olvasó

Szép Napot..
Egy dolgot nem értek miért kell hőst kreálni Bence Tamásból….
Igen mindenki tudja hogy mikor játékos volt egy igazi Magic volt…viszont mint edző az utóbbi időben nem igazán mutatott semmit….
Miért a múltba kapaszkodik itt mindenki…anno régen a fociban is végig vertük a világot…most hol vagyunk…ugyan ez van most itt egerszegen is a kosárlabdában csak picibe…
Amúgy meg szerintem teljesen ellenszenves hogy még most sem tudja azt mondani hogy igen hibáztam…ki választott légióst-ki választott magyar játékost-ki miatt nem jött ide épkézláb magyar játékos játszani…
Nem az lett volna a múltjához méltó hogy bocsánat hibáztam..jöjjön valaki más aki talán segíteni tud…

KovàcsIstvàn
Olvasó

Szeritem (Szegedről) úgy néz ki,hogy “baszki* feljelent mindenkit,de nem tudja kit! Igaza van,de nem tudja miért!? Zeg’en akar maradni,de nem tudja ,hogyan (mivel mindenkitfeljeletett)!! Van az olvasók között pszihológus aki felismeri a tüneteket??? Esetleg Falcos kolégàitok làtnak öszefüggést a zte-falco àmokfutása között??

red-black01
Olvasó

Csak címszavakban és érzés után, mert a mágus-szerep nem az enyém, ahhoz azért kevés az információ. A nagy ego-jú embereknél szinte természetesek az én-védő, ego-védő mechanizmusok. Ha ezt leírnám hányféle létezik, 2 napig olvashatnál 🙂 . Ha v-ki túlzásba viszi, azaz nem tud szembenézni a tényekkel és nem igazán fogadja el a történteket, akkor sokféle orvosnak lesz vele dolga. Aztán lehet hogy csak érintőlegesen van, de az is lehet hogy ténylegesen bőven van egy ún. illusory superiority (átlag feletti hatás). Itt az emberek hajlamosak illuzórikusan pozitív énképet kialakítani magukról. Ez a pozitív illúzió, azaz “én” átlag feletti vagyok. Csatlakozik a… Olvass tovább »

red-black01
Olvasó

Érintve egy másik itt futó témát, rágalmazás, fenyegetés, becsületsértés. Bőven tévedhetek és el is dugom ide a véleményemet. Úgy érzem és lehet hogy az érintettek ügyében ha nyilvánosan kiderül kik a hunyók, akkor az akár igen meglepő is lehet. Jónéhány esetben talán inkább csak érintett van? Bővebb elemzést igényelne a felhasználói nevek között, de néhány jel, pl. ebben a körben a +/- hírekre történő reagálás és viselkedés, a szóhasználatok, az írási stílus meg egyebek alapján akár az is benne lehet hogy nem éppen egerszegi a vonal. Lehet valamilyen érintettség, mert valamilyen indok és szándék van, de nem alapból. Nekem nem… Olvass tovább »

pbask
Vendég
pbask

Amugy Ádiiiiiiika:
Neked nem szégyen,hogy az oldaladat másodszor hozzák össze rendőrségi ügyekkel? (Toto)
Egyszerű moderálással elkerülhetők lennének ezek az incidensek,de ti jót szórakoztok azon egyik szurkoló a másikat,a másik csapatát,másik csapat játékosait,edzőit kezdi pocskondiázni. Persze ha kezdö5 linkje kikerül,ugrotok rá,mint maki a banánra, azt se mondhatjátok nincs kapacitásotok erre.. 😉
Minőségi oldal vagytok,évente összejön egy rendőrségi ügy! Nagy-nagy gratula hozzá!

pbask
Vendég
pbask

Kedves munkatársak,pajtik akik minuszolnak:
Ilyen gyorsasággal nem tudnátok a gyülőletkeltést is megoldani? Mert látom a – az megy. Kívánom még pár ilyen ügyetek legyen,talán észbe kaptok, Perl Zoli, Gyuri bácsi is folytathatná ezt az utat,de Zoli sokkal jobb szívű srác,mint hogy ilyent tenne. Pedig páran megérdemelnék.

Zsarkov
Olvasó

Zozóval kapcsolatban igazad van, őt azért – klubhovatartozástól függetlenül – a legtöbben elismerjük…, én azóta tisztelem, hogy hiába ajánlottunk neki anno több pénzt, ő maradt a szülőföldjén, mert ő oda tartozik…, Gyuri bával sincs semmi probléma, le a kalappal előtte…, Benke, meg Benő már nem ennyire egyértelmű…

seanmaguire
Olvasó

Hiányolom azon leveledet, amit Gyurka bának és a szaréna vezetőinek címeztél. Gondolom nekik is megírtad minden alkalommal, amikor pl. tiszaparti c.parasztoztok odahaza (gyakorlatilag kéthetente), hogy mint rendező klub és mint csarnokvezetők azonnali hatállyal tiltsák ki az illetőket, és határolódjanak el tőle, hiszen ezért ők a felelősek.
Minőségi szurkolótábor vagytok! Nagy-nagy gratula hozzá!

pbask
Vendég
pbask

Személyeskedésről van szó. Ha rólunk beszélsz,nézzük ti mit csináltatok nálunk,vagy épp Fehérváron(a tévében mindenki láthatta a híres szolnoki tradiciót). Szóval hagyjuk ezt,mindenhol vannak hülyék,de mikor egy ember van kipécézve,akkor bizony tenni kell.

seanmaguire
Olvasó

Rendben, akkor nézzük: december 21én kórusban szólt a b.zi Lóránt a szombathelyi lelátóról. Azt hiszem ez már elég konkrét és személyeskedő, persze nyilván szhelyen mindenre megvan a magyarázat.

Szóval: milyen szankciók, következmények történtek? Kérlek linkeld be a fenti címzetteknek szóló leveledet. Mert itt bizony tenni kellett(volna).

pbask
Vendég
pbask

Lóránt nem oknélkül kapta amit kapott, fehérvári színekben nem egyszer megesett ketrecharcos módra játszott a mieink ellen, a szurkolók pedig ezt nem felejtették el neki. Ugyanitt megfordíthatnánk azt amit ti sokan Benire és annak idején Norbira kiabáltatok(vagy anno Lacika,táncolj köcsög,de múlttal nem foglalkozunk,azzal másfelé szokés villogni). Ördögi kör,nem de?

seanmaguire
Olvasó

Na tessék. Mondtam, hogy szhelyen mindenre megvan a magyarázat 😂
Tehát Lóránt nem ok nélkül kapta, megérdemelte, szhelyen történt, tehát nincs itt semmi látni való, lépjünk tovább 😁

Szálka és a gerenda esete…

(Ui: Lóránt megérdemelte, de bezzeg szegény Lacika, Benike, Bubuka, Mucika, stb…)

ÖNGÓL volt ez már az elején is

pbask
Vendég
pbask

Nem mondtam,hogy nem, hol tagadtam?
De akkor én várom a választ, mivel érdemelte ki Zoli és Gyuri bá,azon kívül hogy csak gyülölködni és szarozni járnak bizonyos illetők erre fórumra. Intelligens érvekkel meggyőzhető vagyok.

seanmaguire
Olvasó

Rendben. Amint küldöd az általam említett levelet és a linket, megkapod a választ ezekre. Azt gondolom ez így korrekt.

kobee77
Olvasó

És az miért van hogy a szolnoki drukkerek folyton eláztatják köpetükkel a másik csapat szurlolóit illetve játékosait? Buzi Lóránt? Buzi Keller? Táncolj köcsög? Az említett személyek ezeken röhögnek és tudják hogy ez előfordul… na de hogy a szolnokiak mennek győzelem után verekedni, meccs közben köpködni illetve huhogni, az mindennek a teteje már bocs..

Kék-Fehér
Olvasó

Szóval itt mindenki hibás csak egy valaki nem. Ez azért nem egy diplomatikus nyilatkozat 🙁

pbask
Vendég
pbask

Ha jól értelmezem akkor a Fenyő Team feljelentésre került.

Tomika2
Vendég
Tomika2

Ez várható volt. Szegény gyerek kicsit túltolta a bringát. Bencze a saját felelősségét nem említi ha jól olvasom, de az biztos, hogy megtett mindent amit tudott. Előbb kellett volna emelt fővel távoznia. Tudhatta, hogy Egerszegen előbb- utóbb ki fogják kezdeni (lásd Radic). Sok mindenben igaza van, a 20 éves takony ne mutogasson neki semmit! Még tervben sem volt, amikor Bencze bajnok volt a Zetével. Senki nem gondolhatja, hogy nem vette komolyan a munkáját. A szakmai hozzáértés, vagy az elkövettet hibák az más kérdés, de az biztos hogy nem ezt érdemelte az Egerszegi szurkolóktól. Laziccsal sem fog előbbre lépni a ZTE,… Olvass tovább »

Beniben
Olvasó

Ez valóban sokkal elegánsabb, telesírni a médiát…
Ezzel a lépéssel is igazolta, hogy mi volt igazán fontos számára…
Már mindegy, szimpatikusabb így sem lesz, pedig lehetett volna! De legalább megbukott…

Tomika2
Vendég
Tomika2

Nem elegánsabb, de ha ezt kapnám, amit ő, akkor engem sem érdekelne hogy ez elegáns vagy sem. Amúgy én is írtam hogy a saját hibáit nem ismeri el, az lett volna elegáns, meg az ha időben feláll. Magának is köszönheti, ahogy írtam. Csak az a gáz, hogy nevetséges 20 éves gyerekek a 20 kilójukkal ugrálnak meg ZTE címert mutogatnak neki. A fele még a 2010-es bajnoki címnél is a csattogós lepkét húzogatta. Ha nincs Bencze meg még pár hozzá hasonló Egerszegi, akkor nem papolna itt senki tradícióról…

JACKSON
Vendég
JACKSON

Egy kicsit el kell keserítselek!Ez nem egy még két ember!A Mester baromi sok konfliktust hozott össze és elhitte itt mindenki felett uralkodhat!Van akivel meg tudta beszélni van akivel kevésbé!De!!! Ami a legfontosabb!Klubbon belül bomlott fel a rendszer!Egyébként én sem értem miért csak ő távozott!Itt volt, játékos, kolléga, és még sorolhatnám aki fúrta…

Tomika2
Vendég
Tomika2

Ehhez nem tudok hozzászólni és ha nem te vagy az a kolléga vagy játékos, akkor te is csak az egyik fél véleményét vagy pletykákat hallhattál… Nekem igazából tök mindegy, de akárhogy is ha jól számoltam akkor játékosként 8 érmet (3 aranyat) edzőként meg a playoutos csapatok után egy bronzot csak összehozott, meg kiejtette a milliárdos Szolnokot. Ezek után masfél gyengébb szezon és nyilvános akasztást várnak a 20 éves gyerekek. Azért ez elég vicces bárhogy is szeretnénk szépíteni. Hangsúlyozom, hogy nagyon gáz, hogy a saját felelősségét nem ismeri el!

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés