Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Bencze Tamás értékel

A zalaiak trénere szerint Agafonov rácáfol azokra a következő szezonban, akik nem voltak elégedettek vele.:

:

Idén is jelentkezünk hagyományos, szezonzáró sorozatunkkal. A BB1.hu a bajnokság végeztével mind a tizennégy edzőnek felteszi ugyanazt a négy kérdést. A sorban következő Zalakerámia ZTE KK vezetőedzője, Bencze Tamás válaszolt a kérdéseinkre.

1. Hogyan értékeli saját és csapata teljesítményét?
2. Mi volt a szezon meglepetése?
3. Állítsa össze a 2018/19-es szezon álomcsapatát!
4. Mivel tölti a nyári pihenőt?

1. Nyilvánvaló, hogy a tizedik hely megszerzését nem sikerként éltük meg. Arra nem térnék ki, hogy ez mennyire reális vagy nem az. De az biztos, hogy a bajnokság első felében, februárig jó teljesítményt nyújtottunk. Szerintem tudásunk fölött teljesítettünk, sokáig a 3-4. hely környékén álltunk az alapszakaszban. Ezt követően jött néhány sérülés, légiós csere, majd Papp Péter végleges kiválása. Ez alaposan hozzájárult ahhoz, hogy az alapszakasz hátralévő meccsein már kevésbé ment jól a játék. Ekkor már a szerencsével is hadilábon álltunk. Nem tudtunk kijönni abból a gödörből, amibe belekerültünk. Nagyjából a Debrecen elleni hazai vereség miatt nem sikerült a legjobb ötbe jutnunk, majd a nyolcba kerülés is a végén dőlt el. A csapatunk elsősorban hátvéd poszton nem volt elég erős fejben. Nem tudtuk azt hozni, amit a bajnokság elején. Ha az öt felnőtt játékosból valaki kiesett, akkor sajnos a fiatal tehetségeink még nem voltak azon a szinten, hogy húzóemberekké tudjanak válni. Voltak meccsek, amikor többet tudtak segíteni, voltak olyanok, amikor kevesebbet. Összességében nem lehetünk elégedettek ezzel a teljesítménnyel.

2. A Pécs harmadik helye számomra is a szezon meglepetése. A lehetőségeihez mérten Csirke Ferenc kihozta ebből a csapatból a maximumot. Nagyon jól hajráztak az alapszakaszban, bekerültek az első ötbe, és utána elérték azt a céljukat, hogy megelőzzék a Jászberényt. Ez volt a kulcsa az ő jó szereplésüknek. Gratulálok nekik, illetve a kollégámnak! Nagyon szép sikert értek el ezzel az eredménnyel.

3. Pitts – Curry – Taylor – Lóránt – Agafonov.

Agafonovot a közvetett módon nyújtott gyengébb teljesítménye ellenére azért jelöltem a csapatba, mert biztos vagyok abban, hogy a következő szezonban rácáfol azokra, akik nem voltak elégedettek vele.

4. Nem állt le a csapat a munkával azt követően, hogy nem jutottunk be a play-off-ba. A magyar játékosok döntő többsége edzésben maradt. Napi egy edzéssel, egyéni képzésekkel és erőnléti edzésekkel készültünk. Július 15-től megint lesz egy háromhetes előfelkészülés ezeknek a játékosoknak. Hozzájuk csatlakozik majd Simon Kristóf is. Ezt követően pedig augusztus 5-én veszi kezdetét a rendes felkészülési időszak. Emellett pedig folyamatosan videózok, keressük azt a két játékost, aki illeni fog a csapatunkba. Aktív pihenésben vagyok a családom mellett. Nem megyünk idén nyaralni. Kisebb Magyarországon belüli terveink vannak, de nem lesz hosszabb nyaralás.

fotó: Zsu

10 hozzászólás

10
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
7 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
Portik TamásTomika2Muszka7909donnarummaMadison Recent comment authors
ldd
Olvasó

Szerintem kezdjük el ízlelgetni 4-ben a Debrecent …

Tomika2
Vendég
Tomika2

Nem olyan biztos az. 5 légiós és Tóth, a többi csak töltelék. Zte 5 legiós plusz Szöszi, Körmend 5 légiós plusz Fepu, Paks 5 légiós plusz Kovács, Lóránt, Eilingsfeld. Pécs 5 légiós, plusz Horti, Pongó, Ruják Szolnok 5 legiós, plusz Tóth, Voja, Benke? Falco 5 légiós + a mgyar válogatott fele Alba 5 légiós+ Csóri, Markovics Kaposvár 5 légiós, plusz Hendlein Kecskemét 5 légiós + Wittmann Ha megnézed a legtöbb csapatban lesz 5 légiós és 1, legfeljebb 2 használható magyar játékos. Ebből felfelé magasan kilóg a Falco (3-4 csapat büdzséjével), aztán jön a Paks és a Szolnok. Kérdés, hogy Pakson… Olvass tovább »

ldd
Olvasó

Tomika!
Remélem troll vagy.
Ilyen hülyeséget rendes ember nem ír.
más, egyéb hülyeséget tudsz .ég?

donnarumma
Olvasó

Tomika🤣🤣
En nem tudom mit csinalsz..de surgosen hagyd abba…

donnarumma
Olvasó

Jo legiosokkal iden tuti jobban teljesitenek

Muszka7909
Olvasó

Hát az én is remélem, egy ZTE, FALCO, KÖRMEND, SZOLNOK négyes nem lenne rossz a rájátszásba az aranyért! 😒

donnarumma
Olvasó

Hat akkor huuuzzatok bele:-)

ldd
Olvasó

Számomra szimpatikus volt, hogy Bencze próbálta a fiatalokat beépíteni.

Madison
Olvasó

Nekem is nagyon! Kedvenc edzőm, szívesen látnám Körmenden!

Portik Tamás
Vendég
Portik Tamás

Soha nem megy oda hisz ott nem tudna bizniszelni…

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés