Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Bencze Tamás: Csalóka a különbség, éles meccsen ezek a hibák nem férnek bele

A ZTE edzője önkritikus volt, Ales Pipan továbbbra sem kommunikál a sajtóval.:

:

Húsz ponttal nyerte a ZTE a sereghajtó elleni a bajnokiját. A TF a mérkőzés nagy részében jól tartotta magát, de nem volt győzelmi esélye a kék-fehérek ellen.

– Nem játszottunk jól. Körülbelül 22 percig voltunk megfelelőek, ami az első 17 percet és az utolsó 4-5 percet érinti. A köztes időszakban olyan hibákat csináltunk, amiket nem szabadna, és olyan játékosok is, akiknek ezt nem szabadna megtenni.

Olyan fegyelmezetlenségek voltak, taktikai hibák, ami ma talán valamilyen szinten belefért, mert volt előnyünk, amivel sáfárkodni tudtunk, de egy éles meccsen ez nem fér bele. Az egész meccset nézve csalóka a különbség, mert normál esetben lehet ennyi, de ma nem volt ennyi különbség a csapatok között.

Örülök, hogy győztünk, hiszen három meccsen nem nyertünk. De a hibák a jövőre nézve nem biztatók és ezt le kell rendeznünk és le is fogjuk – fejezte be önkritikusan nyilatkozatát Bencze Tamás.

A szlovén Ales Pipan helyet ezúttal Nagy Bálint nyilatkozott.

– Egy jó csapat ellen játszottunk, ahol voltak jó periódusaink, több mint az elmúlt meccsen. Természetesen voltak rosszak is, amikor a centereink kint voltak a kicsik meg bent és az összevissza támadásoknak pedig az lett a következménye, hogy a Zalaegerszeg a saját játékával átrohant rajtunk. Ha az utolsó három percet leszámítjuk, akkor ez a különbség kevesebb is lehetett volna – mondta a hunbasket.hu beszámolója szerint.

Kiemelt fotó: hunbasket.hu

14 hozzászólás

14
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
5 Comment threads
9 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
DuráziMVPzete93MásikVégétFújdMegroyalkaKinter for president Recent comment authors
zete93
Olvasó

1. 20 ponttal nyert a csapat, ez pedig akkor is 20 pont, ha a játék eléggé akadozó volt – a győzelmet nem kell megmagyarázni. 2. Ötödikek vagyunk a tabellán, gyakorlatilag 5 felnőtt játékossal, az 5. pedig Harris, akinek most volt az első meccse. A fiatalok hullámzó teljesítményt nyújtanak, ahogy az várható volt a szezon elején. Bár úgy látom, sokan azt gondolták, hogy egyből Luka Doncic lesz belőlük. Ez azért nem így működik. 3. Egy ilyen meccsen rohadt nehéz 100 százalékon pörögni végig, mint ahogy ezt előttem is írták. Amikor viszont kellett, akkor mindig volt, aki előlépett, és végül – újra… Olvass tovább »

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Pipan hozza a vereségeket, ahogy kell, nyilatkozni meg nem hajlandó, megéri a pénzét (és meg is kapja) ! A Zete meg olyan kis ovis, mindenért csak sír a szájuk… Kisdedósok.

zete93
Olvasó

Szerencsére a te felfogásod nem egy ovis szintjén van…

royalka
Olvasó

A Szeged elleni meccset be kell húzni. Már így is túl sokat botlottunk.Nem számít, hogy idegenben lesz, azt a meccset szombaton hozni kell,ha akarunk valamit, és szerintem hozni is tudjuk.

zte2018
Vendég
zte2018

Jól mondod “ha akarunk valamit”.

zete93
Olvasó

Ezt most úgy írod, mintha kieső helyen állnánk. Próbáld már egy kicsit reálisabban látni a csapatot és a bajnokságot!

DuráziMVP
Vendég
DuráziMVP

Szerintem nem igazán botlottunk még. Azaz nem igazán vesztettünk olyan meccset, melyet nyerni kellett volna (talán a kaposvári és a hazai Körmend-meccs határeset). Viszont volt bravúrunk (Sopron, Pécs).

Abban viszont 100%-ig egyetérttek, hogy a Szeged-meccs döntő lehet.

zte2018
Vendég
zte2018

Nem kellene 17 pontos elönynél belecserélgetni fejetlenül és akkor simább lehetett volna. Szeged ellen ez nagyon kevés lesz. Sorsdöntő meccs jön.

heraklith
Olvasó

A Szeged ellen kevés lesz, de nem a Szegeddel játszottunk. Tegnap ennyi is elég volt. Harris bemutatkozásának is pont ideális volt ez a meccs.
A Szeged elleni viszont valóban nagyon fontos meccs lesz, hiszen annál már csak nehezebbek lesznek idegenben.

Kinter for president
Olvasó

Meg otthon is.

heraklith
Olvasó

De azok legalább itthon lesznek. Ha Harris beválik, akkor egy kivétellel hozzuk azokat.

Kinter for president
Olvasó

Nagyon remélem, hogy nem lesz kivétel! Vagy ha lesz, az legyen a Sopron:)

zete93
Olvasó

Ugyanolyan cserélgetés volt, mint eddig is. Mikor játsszanak többet a fiatalok, ha nem 17 pontos előnynél? A vége 20 volt, szóval annyira mégsem volt elcseszve a taktika. Mondjuk te biztos jobban csináltad volna, a kommentjeid alapján. 🙂

zterulez
Olvasó

Szerintem Tamás túl szigorúan értékelt a meccset követően. Én úgy láttam, hogy a játékosok épp annyit adtak ki magukból tegnap, amennyi kellett a biztos győzelemhez. Hosszú még a szezon, kellenek ezek a “pihenősebb” meccsek is.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés