Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Bencze: ebben a helyzetben ez a csapat ennyit tudott

Dzunics: a legfontosabb, hogy ezen a mérkőzésen senki nem sérült meg.:

:

Tegnap este az Atomerőmű SE sima (94-70) győzelmével indult a hatodik forduló a férfi élvonalban. Íme az edzői nyilatkozatok:

Braniszlav Dzunics, az Atomerőmű SE vezetőedzője: A legfontosabb dolog, hogy ezen a mérkőzésen senki nem sérült meg. Úgy érzem, hogy a második negyeddel elégedettek lehetünk, a mutatott játék alapján kicsit túlzásnak tartom a különbséget.

Bencze Tamás, a Zalakerámia ZTE KK vezetőedzője: Az első negyedben, amíg frissek voltunk hátvéd poszton és meg volt a lendületünk, partnerek voltunk. A második negyedben voltak eladott labdáink, amiből lerohant minket a Paks. A második és harmadik negyedben a játék lassítása nem sikerült, a helyzetkialakításokban is voltak problémáink. Ebben a helyzetben ez a csapat ennyit tudott ma, lesz időnk arra, hogy javítsunk és remélem a sérültek mihamarabb visszatérnek.

fotó: Zsu

HIRDETÉS
16 hozzászólás

16
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
13 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
15 Comment authors
ZTE ZOLIderrylnick19gabor77Fenyő Recent comment authors
nick19
Olvasó

A ZTE időkéréseit nézve olyan érzésem van, mint amikor Ivkovics Pécsen fejezte be a pályafutását és Csirke volt az edző, de az időkéréseknél Ivko többet beszélt, mint Csirke. A ZTE-nél félig-meddig Szabó Zsolt az “edző”, sokszor ő magyarázza, hogy mit kellene csinálni, mi lesz a játék. Többet van nála a szó, mint Benczénél, és nem csak azért mert ő a tolmács.

Fenyő
Vendég
Fenyő

Megéred te még itt MagicBohócTom,hogy a szurkolók hátramennek miattad,mint Jimeneznél.Csináld az ámokfutásodat máshol.Tönkretettél egy nagy múltú klubot.TAKARODJ!!!!

gabor77
Olvasó

👍

pbask
Vendég
pbask

Lol a nyilatkozat, Pakson csak 2 játékos verte el a Zetét

Portik Tamás
Vendég
Portik Tamás

Egy sikeres város Szégyenfoltja lett a klub!Polgármester úr meddig??

jozsi67
Olvasó

Érdekes történet az egerszegi. Szezon előtt egymást érték a sajtótájékoztatók, hogy mennyivel több a szponzor, 5 légiós lesz, cél az élmezőny, stb. Ebből eddig a teljesítmény alapján, bukta a dolog. Már ami az eredményeket illeti. Kérdés nálam az, mikor borul annyira történet, hogy Egerszegen is belátják, egy fiatalos, angolul beszélő, szakmailag önmagát folyamatosan képző külföldi edző, a megoldás. Persze ez az Ő dolguk. Mert a hazai edző garnitúra, még utánpótlás vonalon is rém gyenge, sajnos.

Milenko
Olvasó

Az ASE-ben meg nem volt Eilingsfeld és Coleman. Szóval hagyjuk ezt a dumát, hogy “ilyen felállásban ennyire futotta” stb. Ez egy újabb gyenge kifogás.
Inkább a védekezést kéne megtanítani a fiúknak, esetleg felhívni a figyelmet arra is, hogy saját csapattársának passzoljon, ne az ellenfélnek.
Williams tegnap rendben volt, viszont az 5 meccsenként 1 jó teljesítmény édeskevés. Egy légióstól meg pláne.
Djurics sajnos szintén mellényulásnak tűnik, de nálam Ubilla is viszlát!
Valamit lépni kell, mert ebből alsóház lesz.
Az meg kvara nem érdekel senkit!
Elég volt ebből a nezhetetlen, posvany sz@rbol!

Cinóber59
Olvasó

“Ez a csapat ennyit tud”Edző nem te állítottad össze, nem te igazoltál, nem te hoztad össze ezt a brigádot?Te voltál az, aki azért hoztad ezeket a játékosokat, hogy meg legyen a saját érdek!Most meg siránkozol!Miért nem a ZTE KK a lényeg meg, hogy a város újra egy ütőképes csapatot lásson küzdeni a pályán, akiknek van értelme szurkolni, megint csak az számított, hogy tele legyen a seb! Most meg ezt a szart rakod a pályára, de ha legalább harcolnátok vagy lenne elképzelés, de nincs, csak ez a 0 játék! F…nak nem engeded el és adod fel, ennek így nincs értelme! Vezetés!… Olvass tovább »

derryl
Olvasó

Amíg ezek összeállnak, ne várjatok változást! Mindenki a húsos fazéknál, zseb tele, szurkoló leszarva! Amit a Baszki mester produkál, az valóban mindennek az alja! Sajnállak benneteket!

Beniben
Olvasó

Idióta, szemellenzős barmok! Egyszer felébredtek, de akkor már késő lesz! Lehet “nemtetszikelni”!

atibácsi
Olvasó

A tegnap rendelkezésre álló ZTE- játékosokkal ez az eredmény volt a realitás, az edzői gárda felmentést kapott. Ha visszatér a balesetes légió, újra lehet őket bírálni.

teliver
Olvasó

Szakmai Igazgató kell!
Aki tud segíteni a Bencze-Heinrich párosnak. Mert láthatóan meghaladja a képességüket a ZTE vezetése.
Vagy vegyék a kalapjukat, mind a ketten és jöjjön egy külföldi edzői stáb?!

ZTE ZOLI
Olvasó

Csak az tudnám az a pökhendi stílusú, bagós heinrich is mit keres itt?!, meddig élnek még meg a múltjukból!

basketballfan
Olvasó

Tehát 10 perc után már nem voltak frissek.
Ez igen, komoly munka folyik Egerszegen!

Laposvár
Olvasó

“A második negyedben voltak eladott labdáink” ???
A másodikban? Az egész meccs egy nagy eladott labda halom volt!

Beniben
Olvasó

Meddig még? De tényleg….
Ilyen töketlen Vezetőség mellett mindent lehet!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés