Connect with us
Hirdetés

B-csoport

Békésről reagáltak a nyíregyházi nyilatkozatra

A hazai csapat edzői, játékosai visszautasítják azt a vádat, amit Siska János vezetőedző fogalmazott meg.:

:

“Íratlan szabályokat szegtek meg, az egész csapat rendkívül negatív, jó hogy megúsztuk sérülés nélkül…” címmel jelent meg egy írás a szon.hu portálon a hétvégi Békési SZSK – Nyíregyháza Blue Sharks B-csoportos bajnokit követően, melyet honlapunkon is olvashattak. Siska János, a vendégek vezetőedzője többek között azt mondta, “Esélyesként mentünk oda, és mondtuk a srácoknak is, úgy játsszunk, hogy az ellenfél ne is gondolhasson győzelemre. Így is tettünk, ennek ellenére mindenki ingerülten jött le a pályáról. A békésiek nem sportemberhez méltóan viselkedtek, folyamatosan kötözködtek, az edző és a játékosok is végig szidták a mieinket, ezzel a néhány szurkolójukat is felspannolták. Íratlan szabályokat szegtek meg, az egész csapat rendkívül negatív, jó hogy megúsztuk sérülés nélkül.”

Ezúttal a hazai klub álláspontját közöljük a történtekkel kapcsolatban, az alábbiakban Erdei Ferenc elnök közleményét olvashatják:

Tisztelt Szerkesztőség!

A Békési SZSK edzői, játékosai visszautasítják azt a vádat, amit Siska János, a Nyíregyháza vezetőedzője fogalmazott meg nyilatkozatában.

Az NBI B-s mérkőzésen nem történt olyan atrocitás, ami a sportszerűtlenség irányába mutatna. A játékosok viselkedése oda- vissza nem különbözött más találkozókon tapasztalható, megszokott viselkedéstől. Ezt alátámasztja a mérkőzésről készült videófelvétel, illetve Siska János nyilatkozata a mérkőzést követően.

Egy- egy keményebb megmozdulás mellett, amit a játékvezetők megfelelően reagáltak le, sportszerű találkozót szurkolhattak végig a kilátogató nézők.

Megérdemelten nyert a kiváló dobóteljesítményt nyújtó vendégcsapat, akiknek ezúton is további sikeres szereplést kívánunk.

Sporbaráti Üdvözlettel!
Erdei Ferenc
BSZSK Elnök

1 Hozzászólás

1
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Accountant Recent comment authors
Accountant
Olvasó

A Veszprém elleni mérkőzésen is tapasztalható volt az, amiről Siska beszélt. Felnőttön és u20-on egyaránt.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés