Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Bejelentette vezetőedzőjét a Kaposvár

Fekete Ádám több-kevesebb kihagyással már 2009 óta szolgálja a somogyiakat.

  •   :

:

A 2020/2021-es szezonban ismét Fekete Ádám lesz a Kaposvári KK csapatának vezetőedzője – számolt be róla a delfinek.hu.

A tréner 2009 április végén lett a Kaposvári KK vezetőedzője Krivacsevics Dragoljubot váltva. 2009. május 6-án a Körmend otthonában vívott bajnokin ült először vezetőedzőként a kispadon, azóta irányította a csapat munkáját több-kevesebb kihagyással, karrierje során mindvégig kitartva a város mellett. Fekete Ádám 2020 januárjáig összesen 343 tétmérkőzésen dirigálta a Kaposvárt, legnagyobb sikerét 2013-ban és 2014-ben érte el, amikor a 4. helyet érte el a bajnokság végén az együttes.

Az elmúlt szezonok során Ádám gyakran nehéz körülmények közepette próbálta a játékosok figyelmét a kitűzött célokra orientálni a háttérben zajló változások helyett (ügyvezetőváltás, gazdasági nehézségek).

– Jellemzően, ha veszélybe kerül a kitűzött célok elérése, az a legtöbb klub esetében az edző végleges menesztéséhez vezet, mi azonban mindig is tisztában voltunk Ádám képességeivel, rátermettségével és elkötelezettségével. Ebből adódóan szerettünk volna lehetőséget adni neki, hogy ismét sikerre vihesse a kaposvári színeket, mint azt korábban is számos alkalommal tette – nyilatkozta Puska Zoltán ügyvezető a vezetőedző ismételt kinevezése kapcsán.

– Sztojan érkezése rendkívüli segítséget nyújtott a Kaposvári Kosárlabda Klub életében, a stabilitás ismételt helyreállításában, szerepvállalásával a felelősség is megoszlott a szakemberek között. Sajnos még így is eljött az a pillanat a szezon folyamán, amikor a sok-sok teher rányomta a bélyegét a teljesítményre. Összeültünk, átbeszéltük a lehetőségeket és közösen arra jutottunk, hogy ahhoz, hogy Ádám későbbiekben újult erővel dolgozhasson, legjobb tudását tudja nyújtani, egy kis regenerálódásra volna szüksége. Arra törekedtünk, hogy házon belül egy mindenki számára kedvező megoldást találjunk, így közös megegyezéssel az év elejétől ideiglenesen Sztojan ugrott be helyette.

Ami a vezetőedzői pozíciót és a lehetőségeinket illeti, két kiemelt szempontunk volt a választásban. Egyfelől a csapat jövője szempontjából nagyon fontos, hogy megfontolt, racionális gazdálkodást folytassunk, másrészről szerettük volna, hogy továbbra is magyar, ha lehet, kaposvári kötődésű edző legyen a kispadunk élén. Sztojan Ivkovics a továbbiakban is segíti csapatunknál a szakmai munkát, ugyanakkor vezetőedzőként Fekete Ádámra számítunk

– mondta a klub honlapjának.

  •   
23 hozzászólás

23
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
15 Comment threads
8 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
18 Comment authors
nick19skarpskyttMAFCdrukkerSajkasargafekete Recent comment authors
nick19
Olvasó

Ivkovics ezért csinált akkora cirkuszt?
Az mindenesetre érdekes, hogy most úgy kommunikálják az egészet, mintha eleve arra készültek volna, hogy Fekete Ádám csak pihen egy kicsit és visszatér. Szerintem erről szó sem volt.

skarpskytt
Olvasó

Minek kellene történnie hogy megszabaduljunk végre tőle és jöjjön valami vérfrissítés? Nagyon unalmas hogy hosszú évek óta mindenki lemeccseli, mert nem A-csoportos szint. Ha meg valaki azzal jön hogy az első időkben voltak eredményei az nézze csak vissza, klasszis légiósokat sikerült kiválasztani akik 40 percet játszottak minden meccsen és azt csináltak amit akartak, ha meg nem ment Ádám leüvöltötte a magyarok fejét a kispadon:)

Csakegyfan
Olvasó

A különbség annyi, hogy akkor Ádám választotta a légiósokat, később pedig Monok “úrnak”, majd Stojan cucika Ivkovicnak volt beleszólása a dolgokba…

Sajka
Olvasó

Hát a nagy mágus??? Visszavett a durciból és marad kapitány?? 🙂

parizel
Olvasó

Bérletek még korlátozott számban kaphatók!

KPSVRKK
Olvasó

Normál, vagy a rövidebb időre szóló alsóházi bérletre gondolsz?

KPSVRKK
Olvasó

Ez nyilván gazdasági döntés volt.
Ha már ő lett, nem lehetne, hogy most kicsivel több pénzt kapjon, mondjuk annyival, hogy a Munkácsyban ne kelljen tesiórán bedobni a labdát?
Esetleg a feladatára koncentráljon egész nap, hátha jobb lesz?
A pénzügyi átcsoportosításról tudunk tippeket adni…

Beniben
Olvasó

És a bohózat folytatódik tovább…

2lee14
Olvasó

Na joooo……

Benabela
Olvasó

Még hány évig fog mindent a vezetőség a “gazdasági nehézségek”re fogni? Ilyen minuszok, olyan minuszok… Hol vannak ezek a minuszok?? 1éve heti szinten beszélnek róla, de ezen kívül semmi bizonyíték nincs rá. Ha létezik, akkor ezt valakik elkövették… Hol vannak a felelősök? Ha meg nincs felelős, akkor bizonyára minusz sincs, nemde???? “Összeültünk, átbeszéltük a lehetőségeket és közösen arra jutottunk, hogy ahhoz, hogy Ádám későbbiekben újult erővel dolgozhasson, legjobb tudását tudja nyújtani, egy kis regenerálódásra volna szüksége” -Ha jól értem, akkor ez volt végig a terv, h a Stojan csak fél évre veszi át a csapatot. Most halál komolyan, van ember… Olvass tovább »

MAFCdrukker
Olvasó

Tehát, ha jól értem semlegesként, ez a helyzet: Feketével kezdte a szezont a KKK, de nem jöttek az eredmények, amit a klub a rejtélyes minuszokkal magyarázott. Aztán jött ez a regenerációs szöveg, és Stojan, aki 3 éves tervről hadovált, amiből már az első évet sem sikerült megvalósítani, ugyanúgy elmaradtak a győzelmek. És most megint Fekete került a kispadhoz, Stojan talán marad szk.
Ha jól látom a szitut, nem irigylem a kaposvári szurkolókat!

hp12
Olvasó

Hogy bírta ki azt a négy és fél hónapot ? Vicc !!

Tom72
Olvasó

Ez a kaposvári színház!

Boban
Olvasó

A 3 éves terv… Vicckovics. 😂

parizel
Olvasó

NBA

Csakegyfan
Olvasó

Ivkónál csak jobb lesz

Tomika1
Vendég
Tomika1

És a film forog tovább:Bencze-Jászberény

gulyasszabolcs00
Olvasó

Úgy fest, hogy nem jön. Nem akarja mozgatni a családot.

Tomika1
Vendég
Tomika1

Ez benne van de komolyan első számú jelölt volt

gulyasszabolcs00
Olvasó

Igen!

antikosar
Vendég
antikosar

Vigyétek!

sargafekete
Olvasó

Gondolom Sopronra fáj a foga…

Answer
Olvasó

A kabaré folytatódik

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés