Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Bejelentette vezetőedzőjét a DEAC

Házon belülről érkezik a szakember.:

:

Kovács Adrián személyében megtalálta új vezetőedzőjét a DEAC kosárlabdacsapata. A szakember az előző két idényben segédedzőként dolgozott az első csapatnál, illetve a másodosztályban szereplő U23-as gárdát és az ezüstéremig jutó U20-as együttest irányította.

A Berényi Sándort követő tréner augusztusban tölti be 26. életévét, ezzel az A-csoport legfiatalabb edzője lesz – írja a klub honlapja.

-Nagyon nagy megtiszteltetés ez számomra, szeretném megköszönni a bizalmat Becsky Istvánnak és a klubvezetésnek. Az, hogy a DEAC vezetőedzője lehetek egy szép kihívás, és egy fontos mérföldkő a karrieremben, igyekszem a tudásom legjavával segíteni az egyesületet a céljai elérésében. A kosárlabda filozófiámhoz hozzátartozik egy gyors, dinamikus támadójáték, mely agresszív védekezéssel párosul. Nem csak látványos, de eredményes játékkal is szeretnénk kiszolgálni a kosárlabdát szerető debreceni közönséget –értékelte kinevezését a jelenleg Franciaországban szabadságát töltő Kovács Adrián.

Kiemelt fotó: deacbasket.hu

49 hozzászólás

49
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
18 Comment threads
31 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
18 Comment authors
Dbrcnfalco2008germanvainokinemugral Recent comment authors
bmdbrcn
Vendég
bmdbrcn

Patrick Lee, inkább jelentkezz át az MTE-s profilodra és ott is vergődj egy kicsit, mert ma egy szombathelyi hálót fog vágni. 🙂

Dbrcn
Olvasó

Patrick Lee úgy tűnik csalódott, kicsit már átmegy személyeskedő hangnembe is. Én már csak miatta is nagyon szurkolok Kovácsnak, remélem az első sikerek után viszont újra látjuk majd e remek volt Vadkakas játékos kommentjeit. Ami érdekes hogy eddig nem láttam egy hsz-t sem Patricktől… Nagyon felbosszantotta, hogy egy fiatal magyar edző lesz a DEAC élén, és regisztrált, hogy kiönthesse a lelkét. Az “újabb DEAC csalódás” (ezt nem is értem, mintha az elmúlt 2 évben olyan sok lett volna) valószínű ennek szimpatikus afroamerikai fickónak Végre boldogságot hozna. És azt állítja hogy Ő szurkol a csapatnak – ugyanmár.

bmdbrcn
Vendég
bmdbrcn

Nevetséges. Ennyire rászállni egy számára unszimpatikus edzőre/játékosra…amikor mindenki szurkol a csapatnak, ő tipikusan edzőváltást kiált és minden szavával mocskolja a saját játékosait.

hp12
Olvasó

Páran itt erőlködtök, de a hozzászólások és a like/unlike-ok alapján ez a kinevezés inkább nem kívántnak tűnik.

bmdbrcn
Vendég
bmdbrcn

A fórum lehet, hogy jelen esetben ezt mutatja, de a közvélemény, a lelátó és a SZURKOLÓK (igen, direkt csupa naggyal) álláspontja éppen Adriánt támogatja.

Debreceni
Olvasó

Ezt lehet nem kellene így kijelenteni, szerintem a SZURKOLÓK sem egy véleményen vannak

viccmester
Olvasó

ALBACOMP szintű bukta lesz Debrecenben, bár ahhoz még le kéne igazolni Cabezast…
Egyébként szabad még, és Adrián perfekt beszél spanyolul!

german
Olvasó

Meglepő,felelőtlen döntés volt az ő kinevezése. Borisovval az élen, elevenen megeszik a játékosok.Nem lesz mire alapoznia a tekintélyét.Nincs sportági,sem játékosi, sem edzői múlt.
Látva az utánpótlás és egyetemi csapatokkal végzett munkáját,fény évekre jár egy felnőtt csapat irányításától.
Sajnálom őt mert nem tudja mit vállalt. És sajnálom magunkat is, mert ha egy korábbi írásból kiindulva, ő volt az aki egy nap alatt 300 játékos videóját elemezte és választott a maga szakmai tapasztalatával,sok jóra nem számíthatunk a légiósok kiválasztásánál.
Egyébként semmi értelme okoskodnunk,érveket felhoznunk,annak kell majd magyarázkodnia aki ezt a döntést meghozta amint eljön az ideje.

vaino
Olvasó

Sok sikert Coach Kovacs! Hajrá DEAC!

kinemugral
Olvasó

KLIKKBÉJT

makelovenotwar69
Olvasó

Szerintem Berényi nem volt annyira rossz, mint ahogy itt néhányan beállítják. Sőt, kimondottan jó periódusai is voltak a csapatnak, igazból csodálkoztam is amikor nem akarta folytatni.
Látszik, hogy van pénz, azt hittem, jön egy tapasztalt, neves edző.
Mindenkinek jár a bizalom, így Kovácsnak is, de az A-csoport szintjére csapatot összerakni, majd eredményesen játszatni más feladat mint az utánpótlás gárdát dirigálni vagy akár másodedzőnek lenni. Más a tempó, a játszható figura, a pedagógia, stb. stb.
Sok sikert neki és a debreceni kosárlabdának!

Debreceni
Olvasó

/Légyszíves értelmes, intelligens kommenteket tegyetek/ Szerintem felesleges eltemetni a csapatot, de ugyanakkor mondogatni, hogy na majd néztek ha po-ban leszünk mert egyikre sincs garancia. Személy szerint nem örülök Adriánnak, mert ha egy neves játékosokból álló gárdát rak össze a klub, akkor Adriánnak ott tekintélye nem lesz. Ellenkező esetben pedig nincs miről beszélni. A tavalyi csapat elég jó nevekből állt (még az előbb említett Amigo is kikupálódott a végére) de így is a 9. Hely maradt. Lehet ellenérvekkel jönni hogy de 2x is hajszálon múlott, de szerintem ilyen nevekkel nem hajszálon kellett volna múlnia. Már ott látszott hogy a csapat túlnőtte… Olvass tovább »

vaino
Olvasó

Szerintem a szezonban félig tele volt a pohár 🙂

Adrián most kapott egy olyan esélyt, amit ennyi idősen, nem debreceniként nem sokan kaptak meg eddig.
Ha élni tud vele, akkor az nagyot fog szólni.
A másik verzióról már többen írtak.

Debreceni
Olvasó

Már a B csoport óta szurkolok a Debrecennek, akkor is voltak ballépéseik (mármint a vezetőségnek) de valahogyan mindig szerencséjük volt, ezt az idei po lemaradást kivéve. Remélem egy segítőt is szereznek mellé, az úgy valamivel megnyugtatóbb lenne?

debr
Olvasó

Nagyon boldog vagyok, hogy mindenki tisztában van a debreceni kosárlabda finanszírozási hátterével mind összegszerűen mind a pénz származását, forrását tekintve, csak forrásnak írjátok oda, hogy saját kreálás. “A vezetőség előtt egy Berényi erősebb volt mint egy Patonay?” – ha egy csöppnyi fogalmad lenne Patonay Mester távozásáról, akkor megspóroltál volna pár karaktert. Debreceni Egyetemi címer viselése mellett úgy tűnik a debreceni kosárlabda magyar vezetőedzőkben gondolkodik, ami szerintem így van rendjén és csak így tovább. Inkább támogatják a fiatal edzőket hátsó szakmai segítséggel (lsd. Patonay), mint leakasztanak a szögről egy külföldi edzőt. Ha nem tetszik nem kell velünk foglalkozni, nézz debreceni kosárlabdán… Olvass tovább »

Patrick Lee
Olvasó

debr!Te magadtól vagy ilyen,vagy fizetnek érte?Az egyik rosszabb minta másik!

debr
Olvasó

Olyan valóságalap nélküli mondatokkal dobálózol, hogy az ember haja égnek áll.

Melyik dolog nem tetszik?

bmdbrcn
Vendég
bmdbrcn

debr, én azt mondom, hagyd rá! Igazi, nagymúltú, önostorozó magyar mentalitás sajnos: a sz@r is ízetlen.

Patrick Lee
Olvasó

Gyerekek!Én eddig is jártam meccsre és ezután is fogok meccsre járni!Én idegenbe is sokszor elmentem sok debrecenivel ellentétben!!!!Sőt szurkolni is fogok még Kovács Adrián sikeréért is,hiszen az a csapat sikere lesz amiért én lelkesedem.
De a realitás azt mondja,hogy gyerekedzővel,aki még maga is tapasztalatlan,NEM LEHET komoly sikert elérni!Nem érted jó ember!!!NEM LEHET sikert elérni!Persze a kérdés ott van,hogy mi a cél? Megint az alsóház 5 jó légióssal?? Akkor Kovács Adrián kinevezése rendben van.Amennyiben a cél a 4-be kerülés,akkor nagyon nagy csalódás lesz.Ez borítékolható!

Patrick Lee
Olvasó

Na akkor halljuk a korrekt információt,hogy miért ment el a Patonay??? Valóban nagy a távolság és az Édesanyja beteg??? Komolyan elhiszed???

bmdbrcn
Vendég
bmdbrcn

Nem várnánk inkább meg a bajnokságot az ítélkezéssel? Az utánpótlás csapattal Adrián kiváló eredményeket produkált, és profi mesterként is folyamatosan képeztette/képezteti magát. Debreceniként kifejezetten örülök a döntésnek. DEAC!

Patrick Lee
Olvasó

Örülni lehet,de a REALITÁS azt mondja,hogy tapasztalatlan edzővel komoly bajnokságban NEM LEHET sikert elérni!A Magyar férfi kosárlabda bajnokság egy komoly bajnokság,relative jó légiósokkal,tapasztalt Dél-Szláv edzőkkel.Ilyen konkurenciában 25 éves NULLA tapasztalattal bíró edzővel,legyen bármennyire felkészült a tankönyvekből,NEM lehet semmilyen eredményt elérni,még akkor sem,ha lesz 5 erős légiós!!!!! Lást Berényi tavalyi és idei meccselését a jobb edzők ellen.
No és Kovács Adrián még Berényinél is gyengébb kiadás,akár az életkorát,akár a játékosmúltját,akár az NB 1-es tapasztalatát figyelembe véve.Konklúzió:Újabb csalódásra okot adó év következik a DEAC számára.

bmdbrcn
Vendég
bmdbrcn

Így van, újabb csalódás következik. Szerintem ne is menjünk meccsre, felesleges, vágjunk eret, temessük el a csapatot…vége.

falco2008
Vendég
falco2008

Ezt mi is megtettük már idén ?

Kalok Kevin
Vendég
Kalok Kevin

Szrecskó jobb lett volna.

hp12
Olvasó

Én is az ő személyére gondoltam.

vaino
Olvasó

Szecska Mestertől én is tartottam, szerencsére nem ő lett.

Gatei
Olvasó

Meglátjuk. Még akár jól is elsülhet. Ezek pont akkora közhelyek, mint a nyilatkozata, amiből ez tetszik a legjobban: “A kosárlabda filozófiámhoz hozzátartozik egy gyors, dinamikus támadójáték, mely agresszív védekezéssel párosul.” Filozófia: sok dobott, kevés kapott kosár… 🙂
Mindezek mellett a döntés megszületett, nagyon kiváncsi leszek a teljesítményére.

Patrick Lee
Olvasó

Ismét IDIÓTA döntést hozott a vezetőség!!!A belterjes vezetőség! Hiába van pénz,nagyon sok pénz,amit a pártfunkcionárius Becsky papa hoz le a várostól,hogy a fia kiteljesedjen,de addig amig haveri körök akarata érvényesül,nem lehet komoly eredményeket elérni Magyarország legerősebb és legszínvonalasabb bajnokságában a férfi kosárlabda bajnokságban. Nem véletlen,hogy Berényi évekig volt az edző,ezzel a szakmai tudással és ezzel a nulla tekintéllyel,ami főleg a sztár játékosok előtt volt gáz. Nem véletlenül lépett le Patonay,mert nem illett bele ebbe a képbe.A vezetőség előtt egy Berényi erősebb volt mint egy Patonay??? Az viszont jól beleillik a képbe,hogy ha már Berényi elment (saját akaratából,mert Becsky megakarta tartani,de… Olvass tovább »

bmdbrcn
Vendég
bmdbrcn

Szerencse, hogy már most meg tudod mondani, mi lesz…

bmdbrcn
Vendég
bmdbrcn

Az infóid mondjuk elég hiányosak. “Becsky papa” már elég régóta nem képviselő, az egyetem teljesen önálló, a várostól szinte teljesen független költségvetéssel dolgozik. Putesz pedig egészségi állapota miatt “lépett le”. De majd meglátjuk, hogy mennyire leszel okos mondjuk akkor, amikor szöges ellentétét mutatja a csapat annak, mint amit megjósoltál.

Patrick Lee
Olvasó

Édes Istenem!A Debreceni Egyetem teljesen önálló a várostól!!! Te most magadtól mondasz ekkora baromságokat???A pénzt meg nyilván a vezetők rakják bele saját zsebből! Vagy a rektorok dobják össze a magánóráikból befolyó bevételeikből??? Gondolkozzál már kérlek! 🙂 Patonay tudod miért lépett le barátom??? Mert hiába volt Ő szaktanácsadó,de a legtöbb esetben nem vették figyelembe az ajánlását,hanem a Berényi volt a porondmester!!! De a legnagyobb balhéforrás tudod mi volt? A semmire sem való AMIGÓ!!!! Patonay a magyar kupa elődöntő után sokadszorra verte ki a balhét,hogy ebből a totál tehetségtelen Amigóból elég volt és el kell zavarnia pi…ba,de a Berényi valamilyen magánérdektől vezérelve… Olvass tovább »

bmdbrcn
Vendég
bmdbrcn

Elárulod, ha megkérlek, hogy meccsre szoktál-e kijárni? Vagy csak a gép mögött tartod magad mindent is tökéletesen tudó szurkolónak? Mert ha nem tetszik, nem szükséges ott lenni a csarnokban, add át a helyed annak, aki esetleg tényleg a csapatot megy biztatni és nem a stábot fikázni. Amigo semmire sem való? Érdekes, fiatal kora ellenére a második félszezonban mégis parádés teljesítményt produkált, a csapatban a legnagyobb fejlödésen ment keresztül. De úgy látom, ez valahogy elkerülte a figyelmedet. Ha te Amigot tehetségtelennek tartod, akkor szerintem komoly fogalmi problémák vannak nálad.

Patrick Lee
Olvasó

Hát barátom,ennél nagyobb marhaságot keveset olvastam a BB1-en mint a Te hozzászólásod!!!Amigó PARÁDÉS teljesítményt produkált!!! Te NOOOORMÁLIS vagy?????? A magyar bajnokság toronymagasan leggyengéb és kegképzetlenebb centere volt baszki!!! Parádés?????? Hú itt óriási szóértelmezési problémák vannak!

Patrick Lee
Olvasó

Arra azért nagyon kiváncsi vagyok,hogy ha mi nem adunk neki új szerződést,akkor melyik másik 13 csapat fog érdeklődni ezután a fakezű,dobni,támadni,védekezni nem tudó amatőr Amigó iránt??? Szerinted hány csapat kereste már meg Magyarországról???Segítek:NULLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Érted??? NULLA!!!! Totálisan képzetlen fakezű játékos volt.Ez még egy gyenge magyar centertől is kevés lett volna,nemhogy egy idegenlégióstól!!!!

bmdbrcn
Vendég
bmdbrcn

Fakezű? Igen, az amerikai egyetemi bajnokság nyilván azért olyan színvonalas, mert ilyen fakezűekkel van tele. A Vadkakas-játékos profil mögé bújtatott, már-már zsigerből jövő méreteket öltő gyűlölködésed elég ellenszenves itt kb. mindenkinek.

bmdbrcn
Vendég
bmdbrcn

Igen, képzeld, parádés. Nézd már meg a számait, ne csak arcra ítélj! Közönségkedvenccé nőtte ki magát a srác…nem veszed észre, hogy senki nem ért egyet veled, kedves divatdrukker barátom?

Patrick Lee
Olvasó

KÖZÖNSÉGKEDVENC!!!! hahaha…Ti ketten totál lököttek vagytok!Hol fog játszania következő szezonban????Tényleg senki sem ért velem egyet,csak jönnek a pozitív lájkok.

vaino
Olvasó

Nagyon komoly, mélyről fakadó, szinte genetikailag kódolt utálat dolgozik benned Becsky Pistivel és Berényi Sanyival szemben.

Ha nincsen Becsky Pisti és Berényi Sanyi (és Szabó Miki), akkor jelenleg NB I B Piros csoport van. (Bocs Pumba és Pipi!)

Tavaly 1 meccsre volt az MK, és biztosan bentmaradtunk (a szezon előtt mindenki PlayOut-ra tippelt minket…).
Idén MK bronz; 1 meccsre voltunk a Felsőháztól, aztán 1 meccsre voltunk a PlayOff-tól. Ezt szerintem fejlődésnek hívják.

Patrick Lee
Olvasó

Ha rám gondoltál,akkor Becskyvel szemben semmilyen utálat nem dolgozik bennem.Köszönjük neki (illetve Édesapja kapcsolatainak) hogy Debrecenben ismét van profi kosárlabda.Ha Ő nem lenne,akkor nekünk sem lenne lehetőségünk egy ilyen magas szintű sportot élvezni minden héten.
Persze az edzői kinevezései miatt lehet ellenérzés bennünk,mert azok sajnos rossz döntések.
Berényi már más tészta.Jó volt az NB 2-be,de kevés az NB1-be.Ezt mindenki látta aki értett hozzá A csapat 2 leggyengébb pontja a center Amigo és az edző berényi volt.Ez az igazság!!!!

bmdbrcn
Vendég
bmdbrcn

Szerintem téged ismerlek. 😀
Majd’ minden meccsen ott voltál és az időkéréseknél válogatott mocskolódásokat vágtál Sanyi és Amigo fejéhez.

debr
Olvasó

Mert a város fizet az egyetemnek vagy miről beszélsz?
Tudnál mondani egy tippet hogy az egyik egység költségvetése mekkora a másikénak? És melyik a nagyobb?
Köszönöm

viccmester
Olvasó

Becsky István meglepő, és mulatságos csattanóval zárta le a Berényi-korszakot ?!
Újabb felkészületlen, semmilyen játékosmúlttal nem rendelkező, tapasztalatlan vezetőedzőt nevezett ki egy 500 milliós költségvetésű csapat élére…majd beletanul jelszóval !
Legalább annyi eszetek legyen, “derék” debreceniek, hogy valami tapasztalt, a magyar mezőnyt perfekt módon ismerő, Patonay formátumú edzőt tegyetek oda Adrián-mester mellé, mert ez igy nagyon kevés lesz…

dbrcnfn
Olvasó

Ha egy ismert név jött volna, akkor azon menne a fújolás, hogy mit keres itt, mit akar, biztos csak a pénzért, máshol nem kellett stb. Úgyhogy az, hogy nem ismert Debrecenen kívül, az nem biztos, hogy kapásból hátrány. Majd a szezon végén derül ki, hogy ez így is marad, vagy megtanulják a nevét máshol is. De előre, ránézésre leírni…?

bmdbrcn
Vendég
bmdbrcn

Pontosan. Prekoncepciókat gyártani teljesen felesleges. Külföldi mester esetében meg jön a szokásos problémafelvetés, hogy “a MagYarOK mÁR NeM iS JÓk”…

Megmondo
Olvasó

Érdekes, meglepő döntés.mik lesznek a célok?

bmdbrcn
Vendég
bmdbrcn

Jó eséllyel a tavalyi play-off cél megmarad, a bajnokság legvégén pedig a top öt helyezés egyike.

pbask
Vendég
pbask

emmegkiarosseb

MrB1G
Vendég
MrB1G

Hát, nem ismerhető,de ha ő is tejfeles szàjú mint bernyi volt, ujabb le vagy szarva edzőkém év lesz a deac nak és megint atól függ az eredmény, hogy a legiós(ok) mikor akarnak hazamenni.
Jó debreceni barátom aki már rég kiábrándult az ottani kosárlabdából azt mondta hogy elég belterjes társaság van.
Nem is járnak sokan meccsre a régiek közül.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés