Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Bejelentette új légiósát a Falco

Jól triplázó, klasszikus erőcsatár érkezik a sárga-feketékhez.

  •   :

:

Nagy örömmel jelentjük be, hogy sikerült megegyeznünk Deontae Hawkinsszal, aki várhatóan a mai nap folyamán érkezik Szombathelyre és a 2021/2022-es szezonban csapatunk játékosa lesz – ezzel a mondattal kezdi a bejelentést a falcokc.com.

Mint írják, Deontae 1993.08.02-án Daytonban-ban született. Egyetemi karrierje során 3 évet játszott a Illinios (NCAA1) színeiben. A 2017/2018-as szezonban egyetemet váltott és a szintén NCAA1-ban pályára lépő Boston College csapatában folytatta egyetemi karrierjét. A három Illinosban töltött esztendő alatt 10,4 pontot szerzett és 5,8 lepattanót átlagolt.

A 2019/2020-as szezonban a libanoni első osztályban kezdte meg profi pályafutását. A pandémia miatt viszont összesen 4 alkalommal lépett pályára a Moutahed csapatában, ahol 15,6 pontot és 6 lepattanót átlagolt. Az előző szezonban az olasz másodosztályú Biella csapatában 29 alkalommal lépett pályára és csapata erőssége volt. Deontae 49 %-os mezőnymutatóval 14,4 pontot szorgoskodott össze, és a triplavonalról sem veszélytelen. Az olaszoknál 33%-os pontossággal célzott. A mezőnymunkából is kivette a részét, az amerikai légiós 6,8 lepattanót, 0,8 labdaszerzést átlagolt. A mostani szezont a belga bajnokságban kezdte meg, ahol a Aalst csapatát erősítette. 11 mérkőzésen került pályára 9 pontot, valamint 5,2 lepattanót tett a közösbe.

Deontae Hawkins mindegyik szezonjában 33% fölött célzott a triplavonalon túlról és személyében egy klasszikus erőcsatár érkezik a csapathoz.

  •   
HIRDETÉS

101 hozzászólás

101
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
23 Comment threads
78 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
40 Comment authors
nick19KDWilsonJonGézuka Recent comment authors
Milo
Olvasó

Sajnos idén sem ússzuk meg a covidot. 3 játékosunk pozitív és újabb tesztek várnak a csapatra. Tudja valaki, hogy mi most jelenleg a szabály? Hány covidostól halaszthat meccset egy csapat? Egyébként várható volt, egész európában és itthon is szinte az összes foci csapatnál ez van.

Knézy Ernő
Olvasó

Valszeg Badzim ,Cakarun,Subotic lehet pozitív ők össze szoktak járni

Milo
Olvasó

Igazad lehet. A többi játékossal nem találkoznak edzésen😂

Knézy Ernő
Olvasó

Edzesen kívülre értettem ,valszeg nem Kovács Petit mondják kulcsjátékosnak

Milo
Olvasó

Egyébként Pallai, Solano és Pongó. Ha nem lesz halasztás, akkor irányító nélkül sok esélyünk nem lesz hétvégén.

Vulcano
Olvasó

Szerintem ha a Nyíregyháza beleegyezik akkor 3 ember miatt is lehet halasztani.
Remélem több eset nem lesz. A válogatottnál is szerencsére Golománt nem követte több pozitív játékos. Bízzunk benne, hogy most is így lesz.

Wilson
Olvasó

Beharangozás után komolyabb névre számítottam, persze könnyen lehet, hogy ettől függetlenül jó lesz de az előélete nem a spíler tévhitet erősíti!
Mellesleg a cikk írójának tanácsolom, hogy a fizikai paramétereiről is eshetett volna pár szó, legalább a magasság/súly relációjában ez alap, de a 33 százalékos triplázását sem mondanám kifejezetten erősnek, mint azt teszi a cikkben!

KD
Olvasó

203cm/100kg

nick19
Olvasó

….. hát igen ……. a statisztika sok mindent elbír, ahogy tudjuk Churchill óta ….. és még csak nem is kell hamisítani.

Tegyük fel, hogy emberünk az első meccsen jó napot fog ki és 5 tripla kísérletből 4-et bevág. Ez egy kiváló teljesítmény, a statisztikában 80%-ot jelent. A következő 3 meccsen azonban nem megy ennyire a játék, minden meccsen csak 1-et dob be az 5 kísérletéből, ez a nem éppen acélos teljesítmény 20%-ot jelent.
Ha átlagoljuk ezt a 4 meccset akkor az pontosan 35% a triplákat tekintve, holott csak egy jó meccse volt a játékosnak.

Jon
Olvasó

Nekem nincsenek rossz érzéseim vele kapcsolatban, hadd bizonyítson!
Mezőnymunkában sem haszontalan, triplavonalon túlról is veszélyes, lepattanói is megvoltak. Az átlagából kiindulva a rotáció sincs ellenére.

Gézuka
Olvasó

33%-al jó triplázó? Ha ti mondjátok.

Mendez
Olvasó

Vojvoda jó triplázó?
34 %-al dobja.

Wilson
Olvasó

Régen az volt, most már átlag!

Gézuka
Olvasó

valamikor dobta jobban…tudod, az évek és a nagy pofa csorbította a mutatóját… de nem egy poszton játszanak

szurkolo01
Olvasó

Lényeg, hogy Beni edzesben van és rövidesen Zozó és Gyuri is utoléri magát!

Magdi anyus
Olvasó

De miért nem jön a Mátyás király térre? A Novák Laci meg Géza fiam mellé simán beférne a csapatba.

nyolcmegnyolc
Olvasó

A kedvencem, amikor jön egy új játékos és leszólják. Obi Trotter a finn bajnokságból érkezett 16 pontos átlaggal… Mi lett belőle.
Majd kiderül, hogy milyen lesz és kiderül, hogy milyen feladatot szánnak neki, mert az sem mindegy.
Budimir Sanyi az Olajban nem dobott szinte pontot, mert védekező feladata volt, a Pécsben pedig 15-20-at átlagolt

wiley
Olvasó

Ugyanezt gondolom én is. Majd kiderül…
Annak idején amikor Timberlaket szerződtettük, akkor is húztuk a szánkat, mert előtte a Zte-ben kiegészítő játèkos volt, itt meg a bajnokság egyik legjobbja volt.
Amúgy nekünk most csapatember kellett, aki beáll a sorba, és ő erre a szerepre megfelelő lesz szerintem.

Pojaca
Olvasó

Több, mint kiegészítő ember volt a ZTE-ben. Ezt bátran merem állítani, kifejezetten extra volt.

Milo
Olvasó

Timberlake a ZTE-ben is extra volt. Azért emlékezhetsz rá kiegészítő emberként, mert a 4légiósból egyszerre csak 3lehetett a pályán és Timberlake volt a pad scorere a ZTE bajnok és kupagyőztes csapatának. Lényegében James Harden OKC-ben betöltött szerepét töltötte be Chad a ZTE-ben.

wiley
Olvasó

Hát az az 5,8 pontátlag egyáltalán nem volt extra…

Milo
Olvasó

Akkor viszont én emlékszem rosszul. Ugye akkor még nem volt mindenhonnan közvetítés, nyilván nem láttam annyi ZTE meccset, de emlékszek egy bizonyos kupadöntőre (gondolom ti hatványozottan), amikor a padról beszállva a 20éves Ádival karöltve vertek meg titeket Fehérváron a döntőben. Rákerestem a dobókra, Timberlake 19-et, Ádi 16/3-mat dobott, amivel megnyerték a kupát. (Pedig Hinnant és Watson összesen dobtak 6pontot)

Wilson
Olvasó

Az egy nagyon erős Zte volt, Watson, Hinnant, Wilson, Timberlake!
Bármelyik húzójátékos lenne bármelyik mostani csapatban persze az akkori formájukat tekintve!

Dallas
Olvasó

Budimir 6. ember volt, csere,hogy a jobbak pihenjenek ,nem védekező ,olyan csapattársak mellett ez volt az ő “helye” ne költsünk romantikus történeteket a csak védekező játékosok meséjéről ,mint Kovács Peti aki mellett sokszor úgy mennek el mint a szélvész ,ö meg odaüt sokszor már félig hátulról .) Sajnos nekem ez jut eszembe a “CSAK” védekező játékosokról ,ha van jobb dobó nem ő fog…

Pojaca
Olvasó

Minden másra ott a Graczer Card Master Card

wiley
Olvasó

Ezt pont Zeg.-ről? 🤦‍♂️😅

SárgaPárna
Olvasó

Üzenem a szolnoki fanyalgóknak, hogy nekünk sajnos csak ilyen légiósra telik, ránk nem önti a pénzt a MOL, az OTP, stb.. mint rátok és a Debrecenre!

WSreborn
Olvasó

De hülye vagy te fiam….

SzhelY
Olvasó

csak a város végül is…

Gézuka
Olvasó

te mit szívsz bátyja? de most már komolyan kérdezem. te valami lelki nyomorult vagy hogy mindig bepofázol az olajjal kapcsolatban? szerintem téged már a saját falkós szurkolótársaid is rühellenek ha egyáltalán valóban falkó szurek vagy és nem valami nyomorult tuskó egy isten háta mögötti tanyáról…

Marillion
Olvasó

Felmentem a youtube-ra,első benyomásra csuklóból jó keze van ehhez a sportághoz. A mélyebb rotációhoz mindenképpen kellett .Az meg hogy nemzetköziben milyen lesz úgyis csak majd akkor derül ki! Meg elég szűrke neve nincs csapatokban játszott eddig. Azon is sok múlhat hogy a stáb hol számol vele a pályán,értem ez alatt hogy inkább védekezésben ,vagy inkább támadásban?! Azért azt nem gondolnám hogy szezon kőzben most olyan légióst találtunk aki univerzális lesz elől és hátul is. Azért az meglepett,hogy nem Délszlávot hoztunk.

Praenoricum
Olvasó

Látatlanba nem foglalnék róla állást, de a statisztikája nem túl veretes. Kovács 60% triplamutatójához képest a 30% nem túl erős. Meglátjuk, hogy mi lesz a szerepe és a Falcoban mit teljesít.

PL
Olvasó

Az érkezése Kovácstól fog perceket elvenni? Jól gondolom vagy nem? Illetve Golománékat “segíti ki”? En ezeket a perceket Kovács Benedeknek adtam volna. Akkor is, ha mélyvíz lenne neki ez. Nekem Somogyi mellett tetszett a játéka, és a több lehetőséget meg kell(ene) adni neki. Savaria lenti kommentjével értek egyet: sztárt hozni nem szabad, mert az bezavarna a kémiába. Emlegetve volt Varnado. Egyik kedvencem volt, még Falco mezben is szurkolnék neki. De ő labdaigényes játékos, ez okozna feszültséget csapaton belül az biztos. Szerintem jó döntést hozott a Falco stáb ezzel a Hawkinssal. A lenti irodalmi nagyszínpad produkciójához meg inkább semmit sem fűzök… Olvass tovább »

Dallas
Olvasó

Sztárt hozni nem szabad : ezt felnőt ember nem gondolhatja komolyan ,Ford Raptor helyett jó a Moszkvics is…… 🙂

Én remélem jövőre sztárokat igazolunk ,Zaporozsec már van a csapatba .)

PL
Olvasó

de gondolhatja komolyan a felnőtt ember is. Van,hogy egy Moszkvics jobban beleillik az aktualis flottába 😃 Raptor jöhet jövőre 😃

zterulez
Olvasó

A 33%-os triplázás manapság a “futottak még” kategória. Magasemberhez képest elmegy, főleg a magyar mezőnyben. Nemzetközi szinten meglátjuk mit tud hozzátenni a csapat eredményességéhez.

Zsarkov
Olvasó

Tucatlégiós…., a pénzt viszi, a fiatal tehetségtől meg a játékidőt elveszi… nélküle is könnyed ujjgyakorlat a bajnokság, a BL-re meg gyenge…

JR.Benitez
Olvasó

Pedigréjükhöz képest Badzim és Solano is csak a pénzt viszi… Szegény Gilszki és Pallai mit érezhet. Ilyeneket mi is tudunk írni ám. Csak egy mondat, Anderson sztárként jött, aztán mi lett belőle. Barac meg kinevette mki mikor ideért, aztán azóta el nem cserélnénk….

Gézuka
Olvasó

Gilszkiben nem sok fantázia van… Pallaiban már annál több lenne, csak csesznek kihasználni sajnos.

Mivanmivan
Olvasó

A beharangozott “nem gyenge” játékoshoz képest nem az a spíler, előéletét tekintve. Nem mondom, hogy rossz játékos lesz. Anno nekünk sem ászok voltak a csapatban, hanem csapatemberek, ezért is nyert a CSAPAT bajnokságot. Sok sikert nektek vele a BL-ben.

Dallas
Olvasó

De ászok voltak ,ezért nyertünk meg mindent ,mert volt rá lóvé dögivel 🙂
De ki hogy látja ,én igy emlékezem rájuk .)

Mivanmivan
Olvasó

Azért a 2007-2008-as szezon játékosai nem voltak annyira extrák. nem voltak rosszak, egyáltalán, de én inkább csapatjátékosoknak mondom őket.

Traktoros
Olvasó

A lé elég,amott az ész kevés.
Az ifi program meg maradjon a szegényeké.
Bl csapathoz az nagyon kevés🥳

Vesszen az EMTÉESZ🦧🦧🦧

TRAKTOROS🚜🚜🚜🚜

Motoros
Olvasó

Fiam, koncentrálj a dogára😂,
Megbuksz megint, sokadjára🐵,
20 éve járod már az elsőt🤣,
Öregdiákként végzed a kisegítőt🙊.

Traktoros
Olvasó

Qrva gyenge!
Qrva gyenge!
Buszke vagy ram,ugye fater?
Remelem a fos@s kap el🥳

Motoros
Olvasó

Ennyit tudsz,sosem fejlődsz 😂🐵🤣🙊,
Fejre estél mikor megszülettél👶,
De nem adtunk anyáddal intézetbe💋.
Felnevelünk, fogyiként szeretünk😍.

Traktoros
Olvasó

💪apja fia🥳🤣

Motoros
Olvasó

Örökbe fogadtunk mert kidobtak🙊,
Kórház előtt inkubátorba raktak👶,
Anyáddal eddig titkoloztunk🤣
Mostohaként is pelenkáztunk🤡.

Traktoros
Olvasó

Nincs ennél nagyobb vigasz,
hogy az igazi fater nem ekkora f@sz😂
Most már boldogságban élek,
mert csak mostohaként égek🥳
Testhez alló feladatod meg az,
Hogy merd alólam továbbra is a sz@rt💩

Vesszen az EMTÉESZ🦧🦧🦧

TRAKTOROS🚜🚜🚜🚜

Motoros
Olvasó

Zabigyerek voltál,az is maradsz🐒,
Merd saját magad alól a sz@rt😂,
Elég öreg vagy most már, ne tétovázz👶,
Pelenkát cserélhetsz,agy nem kell hozzá 🤡.

Traktoros
Olvasó

“Agy nem kell hozzá”ezért csináltad te,
Most üres lesz nélküle sivár kis életed🥸
lehetsz aki voltál és mindig is maradsz,
egy lényegtelen senki,
egy suttyó paraszt🥳🦧

Motoros
Olvasó

Lütyő voltál, az is maradsz🤣,
Kis porbafingó panel paraszt🙊,
Hülye volt a jeled az oviban👶,
Rajtad maradt ez is az Epcosban🤡.

Traktoros
Olvasó

Örülök hogy egy ekkora tahó,🥳
Körmend csapatáért szorító😂
És mivel én veled élek
a “panel paraszt” ràd is éles😂👨‍🌾

Az epcos tipp is téves
A te munkahelyed viszont a téesz.
Persze nem egy becsületes jobbàgy
Hanem karámban álló, bőgető szamár🥳

Motoros
Olvasó

Ez egyre szarabb hülyegyerek🤡,
Pattanásos kis fotelnyuszi🤣,
A szamár nem bőg te csacsi🐐,
Maki🙊vagy, eszed is pont annyi🐒.

Bőget🤣🙂🤣😂Lol😂😂😂😂Hülyegyerek🙊🙊🙊🙊

Zsarkov
Olvasó

Motoros! Az is mutatja a művészeted nagyságát, hogy próbàljàk reprodukálni a verseid, dehát a te szárnyaló tehetségedhez ezek csak izzadságszagú erőlködések…

Motoros
Olvasó

Jogos, magam is azt a pattanásos punciból származó sárga húgyszagot érzem rajta🙂.

Traktoros
Olvasó

Érzed?szagolgasd!😂

Motoros
Olvasó

Cserélj pelenkát hülyegyerek😂

Traktoros
Olvasó

Már lecummantottad,vagy még folyamatban?🤣

Traktoros
Olvasó

“a szamár nem bőg” 😂😂😂- te már parasztnak is buta vagy…

Bőg a szamár eső lesz,
lóg a füle nagy szél lesz.
Olyan világ sose lesz,
hogy motorosnak esze lesz👨‍🌾🥳

Motoros
Olvasó

Hiába Bőget(🤣) itt a traktoros🚜,
Szánalmas ágyba fingó varacskos🐸,
Erőlködik mint egy szorulásos 💩,
Kis kamasz, segg pattanásos 🐵.
😂😂😂😂
🚜🚜🚜🚜

Traktoros
Olvasó

Ejj motoros ugye tudod,
5 évessel vitatkozol🍼
Ez a szinted,az ész nagy hiány
csak a sárvári szamár mondja hogy i-á🥳

🚜🚜🚜🚜brrrrrr

Motoros
Olvasó

Agyad helyén egy nagy pattanás 🙊,
Nem vagy más, csak fotelhuszár🤣,
A te szinted az a trágyalé🐐,
Silverhelyi hülyegyerek, erigyjél🤡.
😂😂😂😂

Knézy Ernő
Olvasó

Jó szart hoztál Szombathelyre,Gyurka!
Cummings 100-szor jobb ✌️
Körmend ellen ettől még cumóka lesz !
Vojvoda mikor érkezik ?

Vulcano
Olvasó

Ahhoz képest múltkor 15 ponttal kaptatok ki otthon…

crazybasket
Olvasó

Ezt azért adom, mert annó valakinek volt egy olyan kommentje, hogy akkoriban a Körmend magasabb polcról válogat(Barac-Simons), mint mi a Falco. A végeredményt ugye nem kell bemutatni. Szóval ez a komment számomra egy jó ómen, csak most Szolnokról!😀 Mondjuk most a posztokat tekintve nem értem az összehasonlítást, mert Cummings SG, Hawkins pedig PF esetleg SF.

donnarumma
Olvasó

Nézd meg ki írta..:D Örüljünk neki, hogy a sportágat eltalálta és nem Djokovic hoz hasonlítja…

Knézy Ernő
Olvasó

Rohadtul nem sg de a nagy szakértő T.M véleményét nem vitatom !

2lee14
Olvasó

Aztán mégis nektek volt cummings 15 ponttal otthon😂🤷‍♂️

Motoros
Olvasó

Fogy a lóvé, Gyuri már spórol💵,
Itt a vajkéz Hawkins Daytonból✈️,
Kovács Beni tovább melegíti a padot🛋️
Mindenki utálja már a tökfilkót🍆.

Vesszen a FűrészporKC🐒🐵🐒🐵.

Motoros🏍️🏍️🏍️🏍️

2lee14
Olvasó

Gyerünk azaz foglalkozz velünk, erről szól az életed ne hagyd abba😂

ronaldmc
Olvasó

Szia Motoros,

Nem vagyok szombathelyi, de még egyik A csoportos klub városában sem élek. Ettől még ez az oldal/fórum engem, mint egyszerű hazai kosárlabdát szeretőt is érdekel. Teljesen rendben van, hogy megy néha a zrika egyik-másik csapat szimpatizánsaitól, kell is.
Viszont amiket Te beírsz vers formában, azok bocs, de nagyon rosszak. Az összes esetben több a dislike, mint a like. Folytasd nyugodtan a fórumozást, írj hozzászólásokat, fejtsd ki a véleményedet, ezekkel semmi baj. De több rímet tényleg ne írj

Motoros
Olvasó

Tudod van 1 olyan opció, hogy nem olvasod el, görgess tovább és akkor nem fog zavarni🙂.
A dislájkok éltetnek, az összes irigy sárga🙊🤣.
Peace🏍️

ronaldmc
Olvasó

Nem akarok nagyon mélyen belemenni a dolgokba, hogy mit illik, mit nem, minek mi az íratlan szabálya, normálisan szocializálódva hogyan lenne elfogadható a többség részéről, de a válaszod alapján simán odaszarhatok a házad elé, mert nem tiltja semmi. Aztán ha nem tetszik görgess tovább.
Véletlenül se értsd félre, nem azt írtam, hogy Te nem vagy normális.

Motoros
Olvasó

Hát öreg, ha neked az én verseimmel van itt a legnagyobb problémád, akkor komoly a baj nálad, ha a többi szenny, mocsok nem zavar….
Pont az a demokrácia lényege, hogy választhatsz, elolvasod vagy sem.
Nem kötelező🙂.

wiley
Olvasó

Rímeket eddig se írt… 😅

Zsarkov
Olvasó

SZABADVERS…., ki a f@szt érdekel a rím…, szerintem Motoros egy páratlan tehetségű poéta…, kérlek, be hallgass az irígységtől (is) sárga fanyalgókra!

Motoros
Olvasó

Köszi Zsarkov, sajnos 100-as IQ alattiak ezt nem érthetik, mivel a saját szellemi kapacitásuk nem teszi lehetővé ezen művek értelmezését🙂

Vulcano
Olvasó

Ezen a ponton akár már le is szoph@tnád.

Mendez
Olvasó

Homokosnak agyára ment a sok seprű és hálóvágás.
Megborult az elméje és ennek a szüleménye a sok, általa versnek csúfolt katyvasz.

Savaria
Olvasó

Ebbe a csapatba sztárt nem lehetett hozni, mert nagy eséllyel szétrombolta volna a csapaton belüli kémiát. Olyan játékost kerestünk, aki a rendszerünkbe beilleszthető és elfogadja a 4./5./6. opció szerepét. Milyen komoly pedigrével rendelkező játékost tudsz hozni szezon közben ennek tudatában?:)
Teljesen tökéletes lesz Hawkins nekünk. Posztjához képest jó triplázó, extra védő. Cummings, Dzeletovic, Subotic, Laksa és a magyar bajnokságban játszó többi 3-4-es játékossal szemben is tökéletes matchup.
Ezen felül megnyugtató számomra az érkezése, Golomán hetek óta tartó óriási formahanyatlása miatt is.

Redbid
Olvasó

Esetleg nem lehet, hogy Golomán “óriási formahanyatlása” meg pont ennek a már belengetett igazolásnak volt köszönhető? És mintha Váradi is hirtelen egyszercsak árnyéka lenne önmagának, és Perl is elég érdekes játékot mutatott volna az utolsó pár meccsen? Ráadásul mintha hirtelen Somogyi elkezdene nagyon játszani, de még Kovács is megmutatja, ill. megmutathatják(!!) hogy van bennük. A csapat teljesen jól, megbízhatóan, kiegyensúlyozottan és legfőképpen eredményesen teljesített, mind itthon, mind a nemzetközi kupában, Konakov nagyonis jól menedzselte a gárdát, dehogy fáradtak el! Olyan egy Falcónál nincs, hogy az utolsó negyedben, ami addig pont a legnagyobb erőséggük volt(!!) kapjanak 30 pontot, (ill. Alba ellen… Olvass tovább »

majerle09
Olvasó

Nem túl életszagú, hogy egy új játékos érkezésének híre miatt az egész csapat váratlan formahanyatlásba kezd (kivéve Somogyit).
Ha valaki megijedhetett volna, az a Clark, de rajta meg észre sem vennénk, ha hanyatlana a formája…

Savaria
Olvasó

Nem!

PL
Olvasó

Szerintem nem.
Goloman es Perl szerintem “lábadozik” még mindig, többen írták Perl mennyire beteg volt nemrég.

Ezek a játékosok nem gépek, szerintem csak egy hullámvölgy van náluk.

Buborka
Olvasó

A formahanyatlás már az utolsó BL meccs előtt elkezdődött, hiszen a DEAC elleni vereség hamarabb volt meg, mint a Riga elleni győzelem. A bejelentés meg ugye ezután történt.
Golomán a válogatott szünet óta nem találja magát. A podcastjében beszélt is róla, hogy a covid óta ólom lábakon jár.
Perl beteg volt, kórházban is volt infúzión, úgyhogy valószínűleg az ő formáját ez vágta tönkre. Emiatt hagyta ki a DEAC elleni meccset is.
Szerintem nem kell összeesküvés-elméleteket gyártani.

Vulcano
Olvasó

Szerintem élénk a fantáziád. Tavaly kb pont ugyanebben az időszakban volt egy mélypontja a csapatnak. Gyuri kovidos, Beni és Zoli pedig eléggé beteg volt.
Most így Kováccsal együtt 10 embert tudunk forgatni. A többi BL és Euroligás csapatoknál a 9-10 emberes rotáció az alap. 8 emberrel őrültség lenne a BL-ben játszani.
Szóval én nagyon nehezen tudom a fiúkról elképzelni, hogy szabotálnák a csapatot, csak mert kb 4 perccel csökken a játékidejük.

2lee14
Olvasó

Arra amire szerződtetük szerintem megfelelő lesz. Az esély neki is jár, mint mindenkinek! Sok sikert! Hajrá Falco!

Heindrich
Olvasó

Inkább normális irányító kellett volna. Cakarun lefejeli benikét és táppénz.

Vulcano
Olvasó

Úgy mint Badzim múltkor? 😂

Heindrich
Olvasó

Badzimot a földle lökték dulván 😄

2lee14
Olvasó

Jászai Badzim is tudna mesélni….

Pbask
Olvasó

Bocsi Falco Nation, de a helyzet megkívánja 😀
comment image

Leklibajsza
Olvasó

Erre a képre 3 szándékos jár Baracsnak!

Mendez
Olvasó

Mondjuk cakarun fejében nincs mi megsérüljön.

Milo
Olvasó

Hát ez most meglepett. Elég gyenge pedigrével érkezik, nagy eséllyel nem ő fogja megváltani a világot Szombathelyen. Persze nem is azért hozták, ettől függetlenül lehet jó, tehermentesíteni azért valószínűleg fog tudni, de azért Kovács Benedek perceit egy ilyen légiós miatt elpazarolni, hát nem tudom… Persze várjuk meg amíg leüti a labdát, de az emlegetett komoly délszláv, vagy Bruinsma vonal után ez elég meglepő igazolás.

2lee14
Olvasó

A szezon ezen időszakában egyáltalán lehetett volna egy sztárt fogni?

Petike97
Olvasó

Ember még fel sem ült szerencsétlen a repülőre…Miért kell egyből szapulni?Te is tudod,hogy nem sztárt kerestünk,főleg nem ilyenkor.Tökéletes lesz én úgy gondolom,plusz az érkezésével hátha Clark is felszívja magát és beindul.💛🖤

Milo
Olvasó

Abszolut nem szidom. Annyit mondtam, hogy előélet alapján nem egy beharangozott Bruinsma / komoly délszláv szint. De aztán lehet, hogy az lesz. Amúgy azért lehet jó kis játékosokat kifogni ilyenkor is, csak fel kell építeni legtöbbször. Példa erre nálunk anno Milosevic, vagy akár nálatok Barac. Amúgy sem sztárra van szükségetek, hanem jó csapatemberre, majd kiderül, hogy az lesz-e.

Jon
Olvasó

Azért nem 1 és nem 2 meccs volt, amikor meccs közben Bruinsma úgy megszívta magát, vagy ki tudja mitől, de még a gyűrűt is alig találta el utána, hajigálta mellé a triplákat és 10 pontot sem hozott össze a végéig. Ő ráadásul sztárjátékos volt akkor a posztján, idén már oda fura lenne sztárjátékost hozni. Az tényleg lehet, hogy tényleg feszültségeket okozna.
Amúgy ez a srác is hasznos lehet. Ha egy átlag 10 pontot összehoz és hozzátesz a csapatjátékhoz, védekezik, lepattanókat szerez, nem lesz gond.

Bencur2021
Olvasó

Nem egy sztárt igazoltunk, viszont tehermentesíteni jó lesz. Sok sikert neki ! Falco

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés