Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Bejelentette új irányítóját az Egis Körmend

Antonisz Konsztantinidesz bizakodó Kamau Stokesszal kapcsolatban.:

:

Amerikai légióssal erősített a Körmend – írja az Egis Körmend hivatalos oldala. Kamau Stokes az érkező.

A 184 centiméter magas kosaras 1995. szeptember 26-án látta meg a napvilágot az Egyesült Államokbeli Baltimore-ban. Karrierjét a Kansas State Wildcats színeiben alapozta meg a tengerentúlon, ahol 119 mérkőzésen lépett pályára. Ezt követően próbált szerencsét az öreg kontinensen és megfordult a lengyel élvonalban Polpharma Staro valamint a német másodosztályban Science City Jena is. A legutóbbi szezont a svédeknél töltötte, ahol a Norrkoping Dolphins meghatározó játékosa volt. Itt 41 mérkőzésen 14.8 pontot, 5 gólpasszt, 3.5 védőlepattanót, valamint 1.1 labdaszerzést átlagolt.

Az Egis Körmend vezetőedzője, Antonisz Konsztantinidesz is nyilatkozott a játékosról:

Egy modern, nagyon gyors és jó felépítésű irányítóról van szó. Remekül lát a pályán és támadásban kiválóan mozgatja társait, ahogy ez egy irányítótól elvárható. Amikor kell egymaga helyzetet tud teremteni, amit képes befejezni is vagy osztja tovább a labdát. Nagyon jól olvassa a játékot, meghatározó szerepet tölthet be, aki önmagáért és a csapatért is harcol. Az új szezonban egy teljesen új védekezést dolgozunk ki, amelynek megvalósítását képes elősegíteni.

Fotó: Julius Kim Twitter

 

8 hozzászólás

8
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
4 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
YellowblackPetike97Artur DokiMarillioncsakakörmend Recent comment authors
Yellowblack
Olvasó

Igaz a hír ? Nem kamau???

Artur Doki
Olvasó

A német másodosztály nem volt sikertörténet számára, 6 meccs,9 pont és 1.8 assziszt átlagban
Asszem itt a covid vetett véget a dolognak
Ettől függetlenül Körmenden bizakodhatnak a játékost illetően

Pbask
Olvasó

Szerintem marha jó fogás. Lengyeleknél számai 16,83 pont 4,75 gólpassz, 1,5 labdaszerzés közel 40 százalékos triplamutató mellett. Így úgy gondolom a védekezése is ott lehet a szeren.
Hasonló igazolásoknak örülnék én is,talán hamarosan..

PL
Olvasó

legyen így ?

csakakörmend
Olvasó

Nem rosszak azok a számok és ezért én is bizakodó vagyok vele kapcsolatban, de azért a Svéd liga tudjuk milyen szint..a Lengyel csapatban pedig a bentmaradásért kellett kb. izzadniuk! Valamiért nem vitte el egy Lengyel közép vagy top csapat azon szezonja után! Mindenesetre az esélyt meg kell adni, és hátha ő lesz az új aduászunk!
MTE

Marillion
Olvasó

Még 1 Kyan Anderson karaktert nem bírna el a csapat…remélem mi is jó helyen kapirgálunk egy valóban komoly irányítóért!

Petike97
Olvasó

Hát ez tény,hogy most ezt nem lehet magunknak megengedni,főleg ha Beni és Szili is megy..Viszont mentségükre szóljon,hogy ezt előre nem fogjuk tudni egy irányítónál sem…Emlékezzünk vissza mikor Andersont hoztuk..Német elsőből tényleg nem rossz számokkal,MVP gyanús irányítónak lett beállítva,úgyis hogy még nem is játszott nálunk..Szóval ezek alapján nem tudsz megítélni úgy senkit,meggondoltan okosan kell szétnézni a piacon.

PL
Olvasó

Egis Körmend.

Címben lemaradt a Körmend.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés