Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Bejelentette új edzőjét a PVSK

A vezetők úgy látták, a játékosok már nem tudnak teljes odaadással Csirke Ferencért játszani, sőt, a csapat már szinte apátiába esett.

  •   :

:

Ahogy azt a BB1.hu elsőként megírta, Dragan Alekszics veszi át a Pécsi VSK-Veolia kispadját Csirke Ferenctől. Információinkat a klub hivatalos honlapján is megerősítette:

“Klubunk vezetése a tegnapi napon felmentette a munkavégzés alól Csirke Ferencet, a mai edzést pedig már új vezetőedzőnk, a PVSK korábbi legendás játékosa, Dragan Alekszics tartja a csapatnak.

Tegnap nagyon nehéz döntést kellett meghoznia klubunk vezetésének, aminek fő oka az utóbbi hetek, lassan hónapok gyenge szereplése. A Falco elleni idegenbeli vereségünk másnapján összeült vezetőségünk, és a csapat szakmai munkájáért az elmúlt 8 évben felelő Csirke Ferenc, hogy értékelje a kialakult helyzetet. Tekintettel arra, hogy a nemzetközi kupameccseinket is számolva az utolsó tíz tétmérkőzésünkön egyaránt vereséget szenvedtünk, csapatunk vezetése arra az elhatározásra jutott, hogy felmenti a munkavégzés alól Csirke Ferenc vezetőedzőt.”

– Tíz egymást követő vereség nagyon sok. Úgy láttuk, hogy az utóbbi időben megbomlott a sok éven át minket jellemző egység a vezetőedzőnk, a csapat és a vezetőség között. Sajnos mi úgy láttuk, hogy a játékosok már nem tudnak teljes odaadással Csirke Ferencért is játszani, sőt, a csapat már szinte apátiába esett, ezért bármilyen nehéz szívvel is kellett erről döntenünk, de úgy határoztunk, felmentjük a munkavégzés alól.

Azt szeretném hangsúlyozni, hogy az utóbbi nyolc évben annyi mindent tett klubunkért Feri, hogy azért nem lehetünk elég hálásak. Nyolc nagyon izgalmas, és nagyon szép sikereket hozó esztendő után válnak most el útjaink, nem túlzás azt mondani, hogy egy korszak ezzel lezárul. Minden egyes évben nyolcba jutottunk a vezetésével, és az egyre javuló eredmények után a tavalyi bronzérem koronázta meg ezt az időszakot. Azt hiszem, nem nagyon kell magyaráznom, hogy miért is volt olyan nehéz meghozni ezt a döntést. A mellett, hogy természetesen a csapattal most már csak előre tekintünk, nagyon sok sikert kívánunk Csirke Ferencnek a jövőben! – mondta el Bán Gábor ügyvezető a PVSK honlapjának.

Az „elválás” pontos részletei a napokban tisztázódnak majd, azonban az új edző máris elkezd dolgozni a csapattal, a mai edzést már Dragan Alekszics vezeti.

– Dragan személyében egy olyan edző érkezik hozzánk, aki korábban játékosként már legendája volt csapatunknak, hiszen 2005-2009 között, négy év alatt szinte minden olyan csúcsot felállított, amelyet később csak Veljko Budimir tudott aztán megdönteni – árulta el ügyvezetőnk. – Utolsó PVSK-s évében bajnoki ezüstöt, és kupa-aranyat nyert a csapattal. Később, edzőként is bizonyított, nem véletlen, hogy a Szolnok trénereként három bajnoki címet, és négy Magyar Kupát nyert. Mostantól tehát Dragan Alekszics vezeti szakmai stábunkat – amelyben továbbra is ott lesz másodedzőként Szentendrei Áron. Bízunk benne, hogy hamarosan sikerül visszatalálnunk a győzelmek útjára!

fotó: pvsk-panthers.hu

  •   
48 hozzászólás

48
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
18 Comment threads
30 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
24 Comment authors
DudibpPraenoricumColebaltazar Recent comment authors
Dudi
Olvasó

Most már nagyon kíváncsi leszek, mi fog történni Pécsett….
A mostani helyzet elég kesze-kusza! De hol az igazság??
Szurkolok a Pécsnek.

bp
Olvasó

Sajnálom Csirkét, de tényleg máshol már korábban elküldték volna az edzőt egy ilyen széria alatt. Lásd épp Alekszicset akinek 9 forduló után 5-4-es mérlegnél kellett távoznia. Ráadásul a többség őt már korábban elzavarta volna.
Szigorúan az eredményeket nézve Csirkének mennie kellett. Ha a játékosoknak az edzővel lett baja, az már a következő meccsek játékából is kiderülhet.

Szolnokon is furcsa, hogy egy addig csak bukdácsoló társaság az edzőcsere után azonnal szárnyal. Lehet Pécsett is hasonló hatással lesz a játékosokra, hogy új edzővel dolgozhatnak.

Sok sikert Pécsre!

Praenoricum
Olvasó

Idén lehet nem lesz meg a nyolc. Egy biztos, nagyon komoly hátrányból indul Alexics. Miatta küldtek el egy valódi legendát. A lelátón szerintem nem, mint megváltót várják. Ha nem tesz csodát, akkor nagyon hamar kitellik a becsülete. Az meg kevés lesz, hogy a vezetőség meg a két léhűtő mögötte áll. Nagyon kínos lesz neki, amikor a Csirkét éltetik a lelátón. Volt ilyen Szombathelyen is, amikor egy edző kicsinált egy legendát. Azóta se bocsátotta meg senki neki. Figyelembe véve Alexics képességeit, nagy tétben mernék fogadni a bukására. Légióst lehet találni bármikor, Lojalitást nem!

Mexx92
Olvasó

Pedig az lesz hidd el nekem. Dragant nem fogjuk soha sem éltetni hanem helyette Ferit

Cole
Vendég
Cole

Többször is elhangzik az a kifejezés, hogy “felmenti” a munkavégzés alól. Ilyenkor mindig eszembe jut, hogy Mo-on az ember vagy valami vezető legyen, vagy semmi, mert a “másik oldalon” csak ilyen méltatlan helyzetek érik az embert… Visszatérve a cikkre: már a felmentéssel el van cseszve az egész, akármennyire is vannak hangsúlyozva az eddigi érdemei. Sőt még inkább látszik, ha még ki is van hangsúlyozva az, hogy MINDEN évben a 8-ba került a csapatával. Nem 1x erősebb keretű csapatokat megelőzve. Egy ilyen kötődésű – és a lehetőségekhez mérten abszolút – sikeredző esetében az lett volna a minimum, hogy közös döntés szülessen… Olvass tovább »

CSAKaPÉCS
Olvasó

Kezdeném azzal, hogy nagyon sajnálom amit a vezetőség művelt Ferivel, mert ez nem volt fair…DE azért nem kell zsigerből utálni Dragant, biztos vagyok benne,hogy 100%ig meg fog tenni mindent a csapatért! Nem volt jelenleg állása, elfogadta ezt a kínálkozó lehetőséget…az már más kérdés,hogy a háttérben ki(k )keverték a lapokat…Reméljük a legjobbakat!

HAJRÁ PÉCS,HAJRÁ PVSK!

Mexx92
Olvasó

Dragant azóta nem szívleljük ahogyan itt hagyta a csapatot a legnagyobb szarban. Ezt nem lehet neki elfelejteni

baltazar
Olvasó

Még hogy a pécsi legenda ilyet tett volna…?
Ugyan már! Inkább örüljetek a visszatérésének, mint a BB1. 🙂

pbask
Vendég
pbask

Egyértelmű pénz visszatartás volt,szándékosan,nem volt fizu az tény,akkor hogy lett edzőre hirtelen pénz? Ne legyünk hülyék..
Feri tudta ellenünk lesz utolsó meccs,a csapat is,a legszebb gesztus amit Budimir nyujtott ebben a helyzetben,ezzel elmondott mimdent,B középben is összenéztünk Veljko mekkora formát nyujtott,de ez akár egy szép kiállás is lehetett Feriért.
Csalódott vagyok..Mocskos a háttérhatalom.

Mexx92
Olvasó

Igen Veljko, Ciro, Pongó és Ruják Feri mellett volt de ez nem nagyon hatotta meg a vezetőséget. Csodálkozom hogy nem kérték ki Veljko véleményét mint csapatkapitányét,hogy ő mit lát és érzékel az öltözöben

kobee77
Olvasó

Szerintem mindenki egyetért azzal, hogy ez így mégse mehetett tovább. Valami változás kellett mindenképp. Meglátjuk hogy megy nekik majd Dragannal. Bár kap egy Szegedet aztán egy Kecsót… szóvál még az ő megítélésére is várnunk kell.

Mexx92
Olvasó

Nem Ferivel volt a baj hanem a 2 retek amcsival. Őket kellett volna elküldeni mert nem érdekli őket az hogy melyik csapat mezét viselik. Felhozni 2 fiatalt aki hajtani a címerért! Csak azért is Csirke Feriiiiiiii!

sargafekete
Olvasó

A szezon elején miért nyújtottak jó teljesítményt, főleg Diggs, aki extrát hozott akkor?

Mexx92
Olvasó

Fogd már be a szád. Elején még volt kedve az egészhez de ha most 20-25 pontokat fog dobni miután kijárta magának hogy Ferit eltávolítsák akkor minden egyes meccsen ki lesz fütyülve. Emberileg mind pedig sportolóként leszerepelt a B közép előtt eme alattomos húzásával

sargafekete
Olvasó

Ha én normálisan írok, és kérdezek, akkor te miért ilyen hangnemben kezded a mondanivalódat?
Kicsinálhatjátok a két amcsit, de akkor utána hetek telhetnek el, hogy találtok helyettük másokat, és ugye addig megint majd jöhetnek a vereségek, és akkor Alekszicsre majd rá lehet húzni, hogy tényleg milyen szar edző.:)

Mexx92
Olvasó

Bocsánat ha nyers voltam csak tegnap óta feszült helyzetben vagyunk. Nem kellenek olyanok a keretbe akik nem tudnak teljes odaadással küzdeni a csapat sikeréért. Jobban örülnénk ha már a fiatalokat kezdenék beépíteni és nem zsoldosokat hoznának

Rouge
Olvasó

👎🏻

Pécsidrukker99
Olvasó

https://facebook.com/events/472744176773188/?ti=as
Nézzétek meg az eseményt, elsősorban pécsi Szurkolóknak szól.
Üssünk oda a vezetésnek, ahol a legjobban fáj!

budapestről
Olvasó

Amikor valaki nem ért hozzá a vezetőségben, egyértelmű, hogy hülyeségeket fog csinálni

Azaferi
Olvasó

Ez a húzás max arra elég hogy ne essen ki a Pécs. No meg arra, hogy “tudjukki” padavanja úgy fog ugrálni ahogy Máté úrék fütyülnek..8 év nyugalom és sikerek után jönnek a homályos visszaosztós bulik a sorozatos edzőcserék a nulla pécsi kötődés a kiürült Lauber.

sargafekete
Olvasó

Én elismerem Csirke munkásságát, eredményeit, mert azok magukért beszélnek. Viszont itt mindenki csak arról beszél, hogy szégyen volt őt elküldeni. Kérdezném, hogy zsinórban 7 vereség után milyen megoldást tartottak volna jobbnak? Tudom, hogy Diggs és Smith hozzáállásával gond van (erről én is meggyőződtem pár napja Szombathelyen), de most az új edzővel majd kiderül, hogy tényleg az anyagi problémák miatt volt ez, vagy esetleg valami más oka is van? Mert, ha a vezetőség tisztában van azzal, hogy a fizetések elmaradása miatt nem játszanak a tudásuknak megfelelően, akkor miért gondolnák azt, hogy ez egy új edzővel változni fog? Ezért sem vagyok biztos… Olvass tovább »

KreMaestro.44
Olvasó

Mindent felülről irányítanak.

sargafekete
Olvasó

Tudom, az egész világot…:) Innentől kezdve akkor nap, mint nap érezzük szarul magunkat?:)

KreMaestro.44
Olvasó

A te csapatod helyzetét nem ismerem, de azt pontosan tudom mit éreznek most a pécsiek. Kicsinálják azt az edzőt, aki tűzbe ment volna értük, és ők is érte.

Mexx92
Olvasó

Igen nagyon szeretjük Ferit mert sokat köszönhetünk neki. Sok örömet okozott nekünk szurkolóknak amit soha nem feledünk el neki. 2 amerikai kicsinálta hát akkor most mi csináljuk őket ki. Addig fogjuk őket fújogni ameddig nem hajlandóak felbontani a szerződésüket

KreMaestro.44
Olvasó

Hajrá, kívánom, hogy sikerüljön!

Buborka
Olvasó

Akkor is ez a véleményed, ha a fizetéseket csak azért tartották vissza, hogy bomlasszák a csapategységet, hogy legyen indok az edzőcserére, és mostantól nem lesz gond a kifizetésekkel?

sargafekete
Olvasó

Azt elárulod nekem, hogy miért lett volna ez célja a vezetőségeteknek? Minden választ elfogadok, csak azt ne kérlek, hogy mert Alekszicsnek kellett a munka, és hátulról segítették ehhez. Szóval várom a valóságról szóló választ.

Buborka
Olvasó

Nem vagyok pécsi.
És miért kellene ezt a lehetőséget kizárni? Én erre szeretnek választ kapni.

sargafekete
Olvasó

Bocs, azt hittem pécsi vagy.
Én úgy gondolom, hogy ha valamit csak elképzel az ember (még ha valamilyen logikai szálon végig is futtatja az agyában azt), az még nagyon nem biztos, hogy a valóságot jelentheti. Innentől kezdve, ha mondjuk Forray bármikor lapátra kerülne Kecskeméten, akkor aggódnom kellene amiatt, hogy például a Falconál nehogy vissza tartsák a pénzeket? Gondolom érted mire gondolok, hiszen a te eszmefuttatásoddal írtam ezt a példát.

Buborka
Olvasó

Azért az én eszmefuttatásomnak voltak nyilvános előzményei a Te példáddal ellentétben.
Nem akarlak meggyőzni, mindenki azt hisz, amit akar. A teljes igazságot pedig nyilvánvalóan nem fogjuk megtudni.

Cole
Vendég
Cole

sargafekete! Ha tudod is, hogy a 2 légiós hozzáállásával volt gond – amit amúgy a pécsi szurkolók is megerősítenek – akkor egyszerű lett volna a képlet: helyettük 2 új játékos. Még igazolni is lehet, ráadásul, akinek most valamiért nincs csapata, az nyilván sokkal olcsóbban megszerezhető. Ha 2 légiós betlizik, akkor nyilván nem a 8 évig bizonyító sikeredző elzavarása kelle, hogy legyen a megoldás. Hacsak ő nem akart esetleg lemondani, de a nyilatkozat alapján nem gondolnám, hogy fel akarta volna adni.

Mexx92
Olvasó

Feri 2x is felajánlotta a lemondását mind2x visszautasították szóval nem hiszem hogy ő akart volna lemondani. Egyszerű a képlet el lett távolítva mert a csetnik így akarta

Cibona5
Olvasó

Kíváncsi leszek a színtelen, szagtalan, sótlan Alekszics munkájára. Méghogy “pécsi legenda”! Vicc!

SopronKCfan
Olvasó

Szégyen.

Mexx92
Olvasó

Baszátok meg még ki sem hűlt Feri széke máris kinevezitek Dragant? Mekkora férgek vagytok! Na várjatok csak meg lesz ennek a böjtje majd meglátjátok! 😉

sargafekete
Olvasó

Ne haragudj, de ez nem így szokott lenni? Vagy jobb lett volna, ha három hétig edző nélkül készül a csapatotok?

Mexx92
Olvasó

Nem az lett volna jobb ha Áront nevezik ki edzőnek mert annak a pécsi szurkolók is jobban örültek volna. Dragant soha nem fogadjuk el nekünk Feri marad a PVSK edzője amíg világ a világ!csak azért is Csirke Feriiiiiiii!

sargafekete
Olvasó

Oké már értem. Érzelmi alapú az egész felháborodás. Ő volt a ti Fergusonotok.

Cole
Vendég
Cole

Még ez is teljesen érthető lenne.

zsömi
Olvasó

Persze, hogy megbomlott a csapategység, amikor a játékosok hónapokig nem kapnak fizetést. Erről is a Feri tehet? Ellehetetlenítették a munkáját.

Alexx1977
Olvasó

Számomra csak egy a probléma, a Magyar bajnokságról van szó. Lassan már nem láttunk Magyar embert a pályán vagy mellette, ja bocs egy Magyarnak muszáj a pályán lennie. Nagyon gáz, hogy egy meccsen négy fekete gyerek szórakoztatja magát, a Magyar “reménységek” pedig ülnek a padon.

Koops
Olvasó

Köszönjük szépen előre ezt a sok szart, ami ebben az idényben fog következni drága VEZETŐSÉGÜNK! 👏👏👏
Szépen elintéztétek Ferit és minket is ezzel a húzással! 👏

Böcskey Attila
Olvasó

Akár lehetne is szimpi Csirke, de a tavalyi elődöntőben két olyan dolgot is elkövetett ami miatt most nem bánkódom miatta. Történt, hogy az MTE dupla annyi mérkőzéssel a lábában Pécsen ólomlábakkal játszott, a pécsi csapat simán nyert-Baromfi “szopassátok őket” biztatása mellett. A másik dobása, hogy durva alattomos játékra sarkallta övéit, aminek Delas súlyos sérülése lett a következménye. Ezért kicsit úgy gondolom, hogy az élet most egy kicsit törlesztett neki!

Mexx92
Olvasó

Meddig fogsz ezen lovagolni te agyatlan? Ti bajotok most senkit sem érdekel. Sajnálom ahogy alakult a tavalyi szezonotok de az már elmúlt. Ha meg te ennek tudsz örülni akkor meg egy eléggé megkeseredett ember lehetsz akinek nincs nagyobb baja mint Ferit baszogatni. Csak azért is Csirke Feriiiiiiii!

Motoros
Olvasó

Pontosan.
Végre helyére került a tyúk,vagy inkább kappan😂😂😂😂

Bánfi hajszeszt a figarónak😂😂😂😂

Falcokc99
Olvasó

Azért néha jó, hogy itt vannak ezek a bohóc kommentelők, kicsit megtörik a komoly témát egy-egy óvodás humorral 😂😂

Csak így tovább te szerencsétlen 😂😂

Mexx92
Olvasó

Mi van szerelmes vagy Feribe te patkány, hogy minden cikkhez odakommeltálsz ami vele kapcsolatos? 😂

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés