Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Bejelentette ötödik légiósát az OSE

Rahlir Jayvon Hollis-Jefferson az új szerzemény.:

:

Az Egyesült Államokból érkezett Oroszlányba a 2023/-24-es bajnokság 5. légiósa, Rahlir Jayvon Hollis-Jefferson. A játékos az első napokban átesik az ilyenkor szokásos, kötelező sportorvosi vizsgálatokon, majd csatlakozik a többiekhez.

További részletek hamarosan!

12 hozzászólás

12
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
9 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
MivanmivanneszojjabeleEllenívLaposvárRedbleck88 Recent comment authors
Laposvár
Olvasó

Végy 5 légióst! Hajrá magyar kosárlabdázás!
(Nagyon rossz az irány)

Ellenív
Olvasó

Ahhoz képest hogy akadémia vagytok, nálunk a keretben több saját nevelésű játékos van mint nálatok, a milliárdokból.Szívesen!

Laposvár
Olvasó

Amennyiben ezt nekem címezted, az nagy kapufa. Nem vagyok én semmilyen akadémia… Szívesen

Redbleck88
Olvasó

Jövőre már csak négy lehet! Sajnos ilyen a mai profi sport! Ez nem csak a kosárlabdában van így! Tegnap a Veszprém kézilabda meccsén 1 darab magyar játékos játszott összesen! Még lehet nézni hogy más sportágakban is tele van légióssal a csapatok! Ha ők növelik a b ajnokság színvonalát az nekünk csak jó! A magyarok elött ott a lehetőséget hogy jó játékosok legyenek csak kitartás és elhivatottság kell hozzá! Hajrá Magyar Kosárlabda!

Laposvár
Olvasó

Kérdezzük meg valamelyik U16-os játékost, hogy mennyire motiváló az, hogy ha egyszer majd kimagaslik a tudása, akkor akár lehet majd 5 légiós mögött a harmadik csere is. Akár…

neszojjabele
Olvasó

@laposvar es miert nem motivalja a u16os jatekost hogy jobblegyen barmelyik tucat legiosnal? forditva es pozitivan is lehet ne nezni

Mivanmivan
Olvasó

Talán azért, mert az eredménykényszer miatt az edzők tuti nem küldik pályára a “kicsiket”, így hiába szakad meg edzéseken, ha nincs lehetősége bizonyítani. Ez azért hosszú távon hazavágja a motivációt. Ezért is hibás döntés ha pl egy tehetséges fiatal (név és csapatmegjelölés nékül) elmegy egy top-csapathoz, kispadra. Persze, tudom, a pénz ott több, de játszani, fejlődni nemigen fog. Jobb választás egy középcsapat, ahol lenne játékperce. De ott meg ott az eredménykényszer, ahol a külföldi játékosok játszanak, tehát oda lyukadtunk ki, ahonnan elindultunk, bezárult az ördögi kör 🙁 Az én véleményem az, hogy inkább legyen 2-3 évig alacsonyabb a magyar bajnokság… Olvass tovább »

neszojjabele
Olvasó

Szarokellen edz szarok ellen jaccik akkor szar lesz nem fog fejlodni es nem a felnot csapatba kell a gyereknek probalkoznia hisze adigra mar jatekoskel legyn
Utanpotlasba kelene tobet melozni es beletenni
A 25 eves fiatal tehecsegek mar kuka

Redbleck88
Olvasó

Üdv nálunk!
Idén akkor kicsit más stílusú csapatunk lesz! Mindent bele!
Hajrá OSE Hajrá Bányász!

GennaroDeTommaso
Olvasó

1991-es születésű, 198 cm, 98 kg, így gondolom 3-as, esetleg 4-es poszton bevethető. Temple volt az egyeteme, 3 évet volt G League-ben, ezen kívül megfordult a luxemburgi, kanadai, illetve finn bajnokságban. Utolsó állomáshelye a finn Kataja volt (ahol 3 szezont is lehúzott), 31.4 perc alatt 14.1 pontátlag (41% mezőny, 37% tripla, 72% bünti), lepi 7.68, ebből 1.92 a támadó, assziszt 3.54, labdaszerzés 1.78, blokk 0.95. Szívesen!

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Köszi, Gennaro! Mondjuk, szerintem az OSE majd akkor, ha megvan az sportorvosi.

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Na ez így jó zagyva lett. Szóval…gondolom az OSE majd akkor jön ki az eddigi karrieradatokkal, ha sikeres lesz az orvosi. A bb1 csak átvette tőlünk a szűkszavú közleményt.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés