Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Bejelentette második légiósát az Egis Körmend

Dischon Thomas érkezett.:

:

Dischon Thomas a második légiós a fedélzeten az Egis Körmendnél.

Thomas az észak-karolinai Durham városában született 2000-ben. A Colorado State egyetemi csapatában mutatkozott be az NCAA-ben, majd az ezt követő két szezonban már a Montana Grizzlies-t erősítette. Legutóbbi szezonjában 12 pontot, illetve 5.5 lepattanót átlagolt meccsenként 1 blokkot kiosztva. Sokoldalúságát bizonyítja, hogy tripladobásait 40.8%-al értékesítette.

Forray Gábor vezetőedző bizakodó véleményt fogalmazott meg újdonsült játékosával kapcsolatban:

„Dischon Thomas, becenevén “D.T.”, aki egy 207 cm magas, 105 kg súlyú játékos. Dischon egy mozgékony magasember, posztjához képest átlag feletti dobó, alsó poszton technikailag képzett, intelligens játékos. Abszolút megfelel a mai modern kosárlabda követelményeinek, ami ebben a szerepben elvárható. Védekezésben tudja kamatoztatni mozgékonyságát a periméteren, de a palánk alatt is felveszi a test-test elleni harcot. Fontos szempont volt a kiválasztásnál hogy alapemberünkkel Durázi Krisztoferrel kompaktak legyenek. D.T. Érkezésével több szerkezetben is tudunk majd játszani. Nagyon sok taktikai variációs lehetőséget ad nekünk az új érkező.”

12 hozzászólás

12
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
7 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
MarillionMisiJR.BENITEZapuci45zterulez Recent comment authors
Misi
Olvasó

Én örülök minden jó hírnek, ami a csapattól jön. Szerintem az MTE a rookie modellt eddig elég jól alkalmazta. Ezek a srácok, akik ide jöttek karriert kezdeni, vagy itt kaptak először igazán bizalmat, jó páran azóta már jobban fizető bajnokságokban játszanak. Igaz hogy ez rögös út, kockázatos, de nekünk ez van. MTE!

JR.BENITEZ
Olvasó

Szerintem ígéretes. Négyesben tényleg tudna extra variációt adni. De ha ő dobál triplàt ki szedi a pattanót? Bár ha nyilván 30 plusz perceket tol minden meccsen, nem fog bennt verekedni.Sikerült utolérni végre az egyik leginkább illetékes személyt légiós ügyben nálatok. Akiben bìztok. Na a kérdésemre azt válaszolta ki és hol terjeszti a négy légiósra összesen 10 ezres baromsàgot… Azt mondta ha ez igaz lenne ezzel a magyar maggal meccset nem nyerne senki … Köszönö viszonyba nincs az igazsàggal. De azt is mondta simán elképzelhető hogy utolsó háromban van a büdzsé.

zterulez
Olvasó

Az utolsó 2 év nagyon megúsztatta a klubot üzemeltető Basketball Körmend Sport Kft.-t ez tény. 2022-2023 években összehoztak kb. 150 millió Ft veszteséget úgy, hogy a 2021-es évet még közel 60 milliós plusszal zárták. Összességében nézve a 2 év alatt kb. 200 millóval költöttek többet, mint amennyi bevételük volt. Az utolsó 3-ban lévő büdzsé abszolút reális lehet.

zterulez
Olvasó

Nagyon ígéretes választásnak tűnik.

nick19
Olvasó

Szerintem jó lesz!

MTEMTEMTE
Olvasó

Azt mondjuk nem vágom, hogy hogyan lehet vele több szerkezetben játszani, ha ő lesz megint az egyetlen center magasságú (kis jóindulattal) center. Értem én, hogy távolról is tud dobni, mondjuk négyesből…

Varga Bela
Olvasó

Dischont Áron

SárgaPárna
Olvasó

Idén sem kell semmit hímezni a poros piros függönyre és a vitrinbe sem kerül semmi, max Pista diplomata útlevele…

Redbid
Olvasó

Rá se bax, az a lényeg, hogy a sz@ros valagakat továbbra is rongyosra fércelheted a szhelyi bekötőutakon!

Na meg ha nem, és ettől ilyen feszült vagy már most, gondolj arra, hogy van neked egy állarcod is!
Mondjuk szószerint több is, de én most arra gondolok amire mindig olyan nagy lelkesedéssel szoktad írni, “hogy álarcot fel!”
Benike meg már ott van, tőled meg tudjuk ő csak szopat, hát ne csüggedj előbb utóbb biztos szakít rád is időt, te bohóóóc 🙂 🙂 🙂

apuci45
Olvasó

Tavaly felhímeztétek a kupát?

Marillion
Olvasó

A falcoval kell foglalkozni…itt legyen továbbra is szinten a játékoskeret…ez úgy néz ki nem lesz probléma! Az meg hogy a szomszédban mit és hogyan és kivel az meg nem tartozik ránk! Majd a Vasi El classicón megmérettetik kinek sikerült jobban a játékoskeretet kialakítani!

Redbid
Olvasó

Gondolom a kedveskedésen felül, csak valami óvatos irónia akart lenni a hsz.-ed, mert magad sem gondolhatod komolyan, hogy a vasi El classicoig kéne várni a keretek erősségének megítélésével! 🙂
… hirtelen, hogy mást ne is mondjak, ti már júniusban válogatott délszláv centert igazoltatok!!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés