Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Bejelentette első légiósát a ZTE

Augusztusban érkezik, két hetes próbajátékra.:

:

Isaiah Bigelow rookie-ként, azaz újoncként érkezik Zalaegerszegre, hiszen eddig még nem játszott Európában, ez lesz az első profi szezonja. A 201 cm magas (93 kg) erőcsatár Greensboro-ból (North Carolina) származik, az egyetemi bajnokságban előbb a Woffort Terriers csapatában játszott (2019-2022), majd a Richmond Spiders (2022-2024) következett karrierjében. A legutóbbi szezonban csapatával megnyerte konferenciájuk alapszakaszát, Bigelow egyike volt annak a három Spiders-játékosnak, aki mind a 33 mérkőzésen kezdőként szerepelt. A szezon során 11,2 pontot átlagolt, 6,5 lepattanót szedett és 43 százalékos pontossággal célzott.

A Wofford főiskolán játszottam, majd átigazoltam a Richmond egyetemre, ahol befejeztem a főiskolai karrieremet – mondta el  Isaiah Bigelow. Őszintén szólva izgatottan és talán egy kicsit feszülten várom, hogy Magyarországra érkezzek, hiszen egyelőre nem tudok még sokat az országról. Ugyanakkor alig várom már, hogy megismerjem. Keményen akarok dolgozni, hogy minél több sikert érjek egy a csapattal. Nem tudom, hogy mennyire ismerik a játékomat, de magamat igazi csapatjátékosnak tartom, és mindig büszke vagyok, amikor győztes meccseket játszom.

A 24 éves játékos augusztusban érkezik, szerződésében kéthetes próbajáték szerepel és ha a zalaegerszegi szakvezetésnek elnyeri tetszését a játéka, úgy válik véglegessé a szerződése.

12 hozzászólás

12
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
7 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
tarhonyaKisAranyCsakaSopronbbzteDallas Recent comment authors
tarhonya
Olvasó

Deuce Bigalow

CsakaSopron
Olvasó

Tavaly is rookie jött, az nem vált be, hátha idén szerencsétek lesz. Viszont az már eleve előrelépés, hogy nem azonnali szerződés van, hanem 2 hét próba, gondolom nem akarnak a tavlyi hibába esni, na meg Zollner se akar mellé nyúlni ha már csak 4 külföldi lehet.
Sok sikert!

bbzte
Olvasó

Az a megérzésem, hogy a korábbi évek sok mrllényúlasa után ő most jó vétel lesz.

Zombi
Olvasó

Inkább az asszonyok bérét fordítanánk játékosokra. Remélem garasék a saját sírjukat ássák!
Ide 4 extra légiós kellene!

lujo
Olvasó

Ha azt a szempontot nézzük, hogy 4 légiós lehet, nagy bátorsága vall az egyik helyet újoncra használni… Vagy valamit tudnak.
Cáfoljon rám a srác a játékával.
Üdv Egerszegen!

heraklith
Olvasó

Nekünk nem szokott “szerencsénk” lenni a rookie igazolásokkal, de az is igaz, hogy Zollner még nem igazolt hozzánk.
Az biztos, hogy nem drága és van egy kevés esély rá, hogy “extra” lesz. Kérdés hogy ez 2 hét próbajáték alatt kiderül-e.
Ezek szerint akkor Smith sem jön vissza.
Remélem, hogy az eddigi 4 spórolós igazolásra azért volt szükség, hogy maradjon málna a komoly igazolásokra!
Az biztos hogy a 2 hátvédnek és a centernek extrának kell lennie, ha valóban szeretnénk playoffba jutni.

zterulez
Olvasó

Erőcsatár az egy kicsit túlzás, 3-4 posztokon játszott, hivatalosan SF, idehaza nyilván PF-et kell játszania. Egész jól szedte a csapatában a lepattanókat, van egy 30+%-os triplája, akár be is jöhet. Majd meglátjuk mennyire tetszik neki az egerszegi levegő… Sok sikert kívánok!

Dallas
Olvasó

Kérdés hogy szereti e az igazi Zala megyei dödölét,leöblítve egy kis Nohával 🙂

KisArany
Olvasó

“Noah”

Zalaboy
Olvasó

Akkor Tristan nem marad. Reméljük nem fog augusztusban távozni.

zterulez
Olvasó

Eddig a magyarok közül Tóth, Keller, Szalay és Csátaljay számíthatnak jelentősebb játékpercekre, az új jövevények valószínűleg percemberek lesznek. Melléjük 4 extra légiósra lesz szükségünk, Ikpe jó volt arra a szerepre, amire hoztuk, de nem volt extra.

Zalaboy
Olvasó

Félek az amcsi rookie-nak nagy falat lesz a többi csapat légiósaival küzdeni, mint Green-nek volt. Az amcsi egyetemi bajnokságban a jó dobószázalék nem garancia az itteni pontos dobásokra. Gyanítom itthon jobban védekeznek a kinti dobókon is. De ne legyen igazam és hozza az ottani formáját.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés