Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Bejelentette Ales Pipant a Serco-TF

Olyan vezetőedzőt szerződtettek a fővárosiak, aki a klub hitvallásával is azonosulni tud.:

:

Ahogy arról már korábban honlapunkon olvashattak, Ales Pipan vette át Merim Mehmedovic helyét a Serco-TF Budapest kispadján. A fővárosi klub immáron hivatalos közleményében is bejelentette a szlovén tréner érkezését:

“Pipannal olyan vezetőedzőt szerződtettünk, aki a klub szakmai hitvallásával maximálisan azonosulni tud, hiszen olyan játékosok kiteljesedésében segédkezett, mint Goran Dragic, Sani Becirovic, Jaka Lakovic vagy Emir Preldzic, és a SERCO-TF-Budapest élén is kiemelt figyelmet fordít majd csapatunk fiatal játékosaira. Új vezetőedzőnkkel a fedélzeten immár előretekintünk, és azért dolgozunk, hogy az együttműködésből mindenki a legtöbbet profitálhassa.”

Kiemelt kép: Serco-TF Facebook oldal

6 hozzászólás

6
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
5 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
RaceSetbackseanmaguireBazingabakiba Recent comment authors
Setback
Vendég
Setback

Rákerestem a hitvallásukra, mert engem is érdekelt. A feljutáskor többek között ezt adta ki a TF HIVATALOS közleményében:

“…Az osztályváltás ellenére a Tehetséges Fiatalok az eddig jól bevált szakmai hitvalláson nem kíván változtatni, így az A-csoportos keret kialakításánál elsődleges szempont az NB1/B Piros csoportot megnyerő csapat gerincének megtartása, valamint – nevünkhöz híven – a fiatal, elsősorban U20-as játékosok csapatba építése lesz. Koncepciónkhoz garanciát jelent, hogy a szakmai munka továbbra is Mehmedovic Merim kezében összpontosul. A játékoskeret kialakításával kapcsolatos híreket a következő napokban jelentjük be. … Budapest, 2018. július 19.”

Az, hogy a TF mivé lett a nagy szavak után mindenki láthatja. Szégyen.

Race
Olvasó

Mivé lett? En nem latom sry

seanmaguire
Olvasó

Érdeklődve szeretném megkérdezni, hogy mi a TF hitvallása? Az, ami a nevükben van? Tehetséges Fiatalok? De most komolyan kérdezem!

Bazinga
Olvasó

Ezt a sztorit még mindig nem hiszem el…

bakiba
Vendég
bakiba

Szemtelen hazugság, amit a fiatalok beépítése kapcsán mondanak. Vérlázító, hogy ezt még mindig tolják és semmivel nem támasztják alá. erősen kontraproduktív ez így

vasipasi
Olvasó

A víz kiverhetett mindenkit, amikor ez a csapat feljutott, és a “tulajdonosai” sokadszor visszakerültek a térképre…
Mondjuk a játékosokról is megvan a véleményem, hogy egyikük nem állt ki a megalázott Merim mellett. De megnyugtatom az összeset, három hónap bohóckodás jut még nekik…

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés