Connect with us
Hirdetés

Női bajnokság

Beérte a Cegléd a PINKK-et

Zsinórban negyedszer maradtak alul a kozármislenyiek.

VBW CEKK Cegléd - PINKK Pécsi 424 84-70 (16-19, 23-12, 19-21, 26-18)

Női bajnokság, 17. forduló
Cegléd, Gál József Sportcsarnok
V.: Benczur T., Nagy V., Lengyel Á. (Bernáth A.)

CEKK: Swanier 8/3, Popovics 14/6, Révész B. -, Licskai 5/3, Baugh 14. Csere: Hamilton-Carter 24, Gorjanácz 7/3, Kobolák 9/9, Révész L. 2, Böröndy 1, Király -, Filipowicz -.

PINKK: Szűcs R. 16/3, Podrug 11, Sánta 14/3, Jáhni 13/3, Szűcs L. -. Csere: Vári 8, Markovics 8/3, Raus -, Zsilinszky -.

A női élvonal 17. fordulójának záró mérkőzésén a Cegléd a PINKK-et fogadta alsóházi rangadón. A Pest megyeiek Hamilton-Carter, Popovics és Baugh vezérletével visszavágtak az őszi vereségért, és ezzel beérték riválisukat a tabellán. A gyengébben célzó vendégek zsinórban negyedik vereségüket szenvedték el.

Érdekesen alakult a mindkét fél számára fontos mérkőzés, hiszen a PINKK kezdte jobban az összecsapást, hozták is az első negyedet. A három pontos előny aztán gyorsan elolvadt, a hazaiak ritmusváltására nem tudtak reagálni Szűcsék. A félidőre már 8 pontos hazai előnnyel mentek a csapatok.

A harmadik negyedben még visszajöttek a PINKK esélyei, hozták ezt a játékrészt, de záró negyed ismét a hazaiaké volt. A Cegléd jobban bírta a végjátékot, és remek csapatjátékának köszönhetően végül simán nyerte a mérkőzést.

Az eredmény azt jelenti, hogy mindkét csapatnak négy győzelme van a bajnokságban.

fotó: hunbasket.hu

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés