Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Beérett a minőségi munka Kaposváron

Halász Ákos szerint a DEAC elleni ütközet talán még a ZTE elleninél is nehezebb lesz.:

:

A szezon eleji bukdácsolás után egyre jobban teljesít a Kaposvári KK. Fekete Ádám csapata legutóbbi öt mérkőzéséből négyet megvert, zsinórban hármat. Ennek következtében a csapat elkezdett egyre feljebb kapaszkodni a tabellán és a sűrű mezőnyben már csak két győzelemre van a nyolcadik helytől.

– A javuló formánk annak köszönhető, hogy most már elég hosszú időt együtt tudtunk tölteni a társakkal – mondta Halász Ákos, a Kaposvári KK irányítója a BB1.hu-nak. – Az elején nehéz dolgunk volt, hiszen voltak légiós cserék, voltak sérülések, így nem volt egyszerű minőségi munkát folytatni. Az elmúlt három-négy hónapban ez megváltozott.

A légiós csere jól sült el, hiszen Manny Ubilla szerződtetése teli találat volt. Ő korábban a csapat egy részével dolgozott együtt, és jól ismeri a magas embereinket is. Mindenki beállt a csapat mögé, kiváló a kapcsolatunk a csapaton belül.

Ezután a hazai meccseket elkezdtük elég magabiztosan hozni, majd a válogatott szünet alatt, az Eszék elleni edzőmeccseken is jól nézett ki a játékunk. Ennek köszönhetően lett meg az első idegenbeli győzelmünk is a ZTE otthonában, ami nagy fegyvertény. Ez pedig adhat szerintem egy olyan lökést a csapatnak, hogy lehet esélyünk egy jó helyezést elérni a középszakaszra.

Könnyen meglehet a negyedik győzelme is egyhuzamban a kaposváriaknak, hiszen szombaton hazai pályán lépnek pályára. Az ellenfél egy jó formában lévő, legutóbb a Szolnokot is legyőző DEAC lesz. A hajdúságiak azonban idegenben idáig annyira nem remekeltek.

– Ha el akarjuk érni a céljainkat, akkor hazai pályán már nem veszíthetünk meccset, és egy-két idegenbeli bravúrra is szükség lenne – folytatta a játékos. – A debreceniek ellen ez nem lesz könnyű, mert extra légiósaik vannak, minden egyes poszton. Nagyon jó munkát végeznek mellettük a magyarok csereként beszállva. Ez egy nehéz ütközet lesz, láttuk a kupadöntőn, hogy egy nyolc-kilenc fős rotációval dolgoznak. Ebben pedig mindenkinek megvan tökéletesen a helye.

Jó játékot nyújtanak, talán még nehezebb lesz ez a meccs, mint a Zalaegerszeg elleni, annak ellenére, hogy itthon játszunk. A Dugat-Borisov-Ivosev trió pontjait kell lecsökkenteni, amennyire lehetséges. Ez lesz a kulcs. Ha ebből kettőt sikerül elérnünk, akkor lehet bőven esélyünk. Ha nem, akkor nagyon nehéz lesz.

Kiemelt kép: Bálizs Zsuzsa

1 Hozzászólás

1
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Kareem Abdul-Jabbar Recent comment authors
Kareem Abdul-Jabbar
Olvasó

Ákos, nem kell hagyni, hogy Boriszov labdához jusson, ilyen egyszerű, valakinek mindig rá kell tapadnia, valóságos tapadós bolerót játszani vele :)) Az öreg eddig mindig elintézett minket, Ádám ebből tanulhatott bőven. Ezért kíváncsian várom, hogy megtalálja ennek az ellenszerét. Minden esetre rajtunk szurkolókon nem fog múlni a meccs, hajrá KKK !!!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés