Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Becsky István: Túllendülünk a történteken, noha nyílt titok, ezzel csak a kivásárlási ár megfizetését szeretnék elkerülni

Tovább bonyolódik a Somogyi-ügy.:

:

A Nemzeti Sportban reagált Somogyi Ádám szavaira a DEAC szakosztályvezetője, Becsky István.

Valójában az történt, hogy az általa küldött levélben egy nappal a határidő lejárta előtt egyoldalúan felbontotta a kontraktusát, miközben az ő élő szerződése szerint a határidőn belül meg kellett volna keresnie minket az érintett és megnevezett klubnak, vagy érvényes szerződést kellett volna bemutatnia. Álláspontunk szerint ez így nem jogszerű, de sem a szakosztály, sem jómagam nem állunk egy magyar válogatott játékos fejlődésének útjába

– magyarázta Becsky, aki azt is hozzátette, hogy nyílt titok, ezzel csak a kivásárlási ár megfizetését szeretnék elkerülni, mert információik szerint Somogyi valamelyik magyar klubban folytatja majd pályafutását.

Az eljárással nem értek egyet, ha tényleg külföldön játszik, részünkről rendben a történet, de ha Magyarországon, akkor a kivásárlási árra igényt tartunk.

36 hozzászólás

36
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
13 Comment threads
23 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
27 Comment authors
Harry Bellnezo828Baszketbaldbrcnfndonnarumma Recent comment authors
nezo828
Olvasó

Véleményem szerint ez túl azon, hogy nem egy kristálytiszta történet, és erre is igaz, hogy nem csak “egyetlen igazság” van, igenis vannak nézőpontok! Ha Somogyi valóban a magyar bajnokságban “köt ki” és kölcsönben bármelyik együttesben fog játszani (tudom, nyílt titok, hogy a Falcoban), arról azt gondolom, hogy nem elegáns és nem is túl korrekt. De ugyanakkor ez egy üzlet, amelyben mindenki a saját (erkölcsi és anyagi) értékrendje szerint hoz döntéseket legyen az játékos, játékos-menedzser, sportvezető. Ha Somogyi Magyarországon fog játszani az előttünk álló idényben, akkor meglátásom szerint a DEAC elleni meccseken nem kell arra számítani, hogy sok teret kap a… Olvass tovább »

donnarumma
Olvasó

Ha ez “ilyen egyszerű” elintézhettük volna az Oberwarttal is. Itt van egy köpésre

Milo
Olvasó

Ha ez nem ilyen egyszerű, akkor miért nyílt titok 2hónapja?

donnarumma
Olvasó

Sajnálom ha nem érted a különbséget…

Harry Bell
Olvasó

Ausztriában külföldinek számít, légiós helyet foglal. Spanyolban hazai. Mert ottani nevelés.

FalcoParádé
Olvasó

Becsky te bohóc!!!
Mindent szabályosan és stílszerűen csinált Somogyi és a managementje!!!
Ti voltatok olyan fasszopók,hogy mindent elkövettetek Somogyi ellen késleltettétek a dolgait!
Úgy,hogy ezt elbuktátok te veréb meg a kivásárlási árát is!!!
Majd az árát akkor fizeti ki nektek amikor jól megszór benneteket!!!
S hogy melyik csapattal azt úgy is tudod!

dbrcnfn
Olvasó

Én még soha egy rossz szót nem szóltam a Falco-val kapcsolatban és most sem fogok.
Pedig most tudnék, mert ez a hozzászólás annyira “kéri a pofont”.

De ez az a szint, ahová már nem szabad lemenni…

Baszketbal
Olvasó

Hatraltatni akarjatok amiben csak tudjatok a volt jatekosotokat amiert mashol akar 2 ev utan jatszani. Szerinted ez gerinces dolog es sok jo szot erdemel?

WSreborn
Olvasó

Neked aztán van bőr a pofádon te aljanép, mégis mit kéne csinálni minden csapat vezetőinek? Önként hozzátok küldeni a játékosaikat, mivel úgyis ellopjátok előbb-utóbb. Arcátlan, beképzelt arrogàns seggfej, röviden: sàrga tetű

MAFCdrukker
Olvasó

Nekem az a furcsa az egészben, hogy miért nem volt egyértelműen lefektetve, mi van ilyenkor. Mert azért szerintem annyira nem abszurd dolog, hogy egy külföldi csapat leigazolja, majd kölcsönadja vissza Magyarországra; hogy ne jusson eszébe egy klubvezetőnek vagy játékosügynökségnek a szerződés megkötése előtt. Vagy lehet, hogy mindkét fél arra apellált, hogy ebben a nem tisztázott esetben neki van igaza?

Pbask
Olvasó

Nekem Somogyi már ezzel az elfáradtam szöveggel sem volt szimpatikus, mikor leszarta a korosztályának megfelelő válogatottat.
Arc az van, és ez a történet sem korrekt.

Tampa
Olvasó

En ugy tudom pont azer nem ment mert tobbet akart edzeni masoknal

Milo
Olvasó

Általában egyet szoktam veled érteni, de most nem. Kellernél is ugyanezt mondtad anno, hogy nem kellene neked, nem örülnél neki, aki már ennyire sokszor “átbaszta” a Falcot, az nem is kellene neked. Aztán eltelt 2-3 hónap és a PO alatt már istenítetted. Most ugyanez a helyzet Somogyival. Egy fiatal, ambíciózus játékos, aki fejlődni akar. Nevelőegyesülete nincs az első osztályban, így miért kellene ragaszkodnia a Deachoz? 2évet töltött ott, abból a második évben kapott csak jelentősebb szerepet. Nem lettek se bajnokok, se kupát nem nyertek, így túl sok jó értelemben vett érzelme sem lehet a klub felé, ráadásul a méltán híres… Olvass tovább »

JR.Benitez
Olvasó

Maradjon Burgosban, neki és nékünk is az lenne a legjobb. Egy dolog nem hagy nyugodni…. Burgos baszk vagy katalán? Esetleg andalúz? Vagy az sem? ???

O1G
Olvasó

Nem, az nekünk lenne a legjobb, ha maradna Burgosban. Jelenleg egy Kovács Benedeketek van használható fiatal kategóriában, amikor ebben a szezonban már a kupában és a PO-ban is lesz fiatal szabály.

Redbid
Olvasó

Az egészen biztos, hogy a “nagyonszerény” de felettébb jólinformált, sárga “drukkerek” abban, hogy ez így alakult, most nyakig benne vannak! Már kellően jó időben jöttek az egészen biztosra vett információk, hogy ott fog játszani, kölcsönben!!! Persze gondolhatjuk, hogy ezt csak úgy megálmodták 🙂 Namármost a Deac lehet pont azért índította a jogi vizsgálatot, hogy mindez kiderüljön kinek milyen szerepe volt, hogy pontosan mi, és mi módon játszódott a háttérben? Ez fog majd választ adni mennyire voltak a spanyolok jópofák, ill. az élet is választ fog rá adni! 🙂 (Csak mert az is tény, abban sincs sok kérdés, hogy Somogyinak jelenleg… Olvass tovább »

SárgaPárna
Olvasó

Nagyon szép, amit írtál és tök korrekt, de azt is vegyük tudomásul, hogy ennyire tiszta, világos, korrekt, profi viszonyok, mint, amiről filozofálsz, ma a világon egyedül Körmenden vannak.

Redbid
Olvasó

Á értem, tehát akkor nem az van amit eddig itt szoktatok nyomni, a megkérdõjelezhetetlen sárga fedhetetlenségrõl, hanem kiderül lassan, hogy a csapat érdekében a nagy kopasz mellett a ti kis kócosotok is el-el veti a súlykot titkon ha úgy alakul? 🙂 Az jó mert akkor lassan csak megérkeztek a való világba, és talán végre rájöttök, van ez így még akkor is, ha “feneketlen” a kassza, és akkor mennyivel jobban “kényszerülnek” hasonlókra ott ahol meg záros a keret. Persze tudom, ha ott akkor bármi tisztességes bármi elmegy, a Pista maga a patás ördög. 🙂 Mint ahogy láthatjuk Guminál is. Amíg a… Olvass tovább »

Noname
Olvasó

A Becsky korrektségéről meg kérdezd meg Puteszt!

Blizzard
Olvasó

Mindegy ki találta ki, Somogyi ehhez adja a nevét,aki felnőtt ember. Nem korrekt így a történet.

WSreborn
Olvasó

Legalább már ezt is tudjuk, így lehet megkerülni egy szerződést mely szerint csak külföldre igazolhat el valaki…..
Csodàlnám ha ezt Somogyi egymaga találta volna ki….egyesek ugyanis akár kórházi ágyhoz is visznek szerződést

Lightbringer
Olvasó

Igen, így volt. Gyuri bácsi titokban Sith Lord, ő mozgatja a szálakat az európai kosárlabda mögött.

Csippa
Olvasó

Teljesen mindegy, ki mit mond, mit sír Somogyi, mit mond a Deac. Szerződés van és ha a végén valóban ilyen “back door”-on keresztül kerülne magyar klubhoz, nincs miről beszélni, Somogyi és a menedzsmentje lenne a hunyó és jogos a debreceni igény, ilyen egyszerű. Minden más duma. Hamarosan kibújik a szög a zsákból, lássuk. Ha ez a forgatókönyv, elovennem vmi szankcióval az őt képviselő ügynökséget, tisztességtelen üzleti magatartásért, mert azért lássuk be, undorító, amilyen emberkereskedelmet folytatnak az elmúlt években, óriási haszonnal. Mindenkiről lenyúzzák az utolsó bőrt is. Arról már nem is beszélve, a képviselet nem (csak) ez, máshol nem a játékost… Olvass tovább »

KPSVRKK
Olvasó

Az “undorító” szubjektív, nem jogi kategória, Somogyi meg felnőtt ember és ehhez adta az arcát. Nem hiszem, hogy ne tudott volna előre minden részletről.
A csapatoknak meg át nell gondolniuk, hogy milyen szerződéseket írnak.
Manapság a munkavállalók diktálnak.

Csippa
Olvasó

És én az undorítóra írtam, h jogi kategória? Nem, szerződése van/volt, gondolom, egyértelmű megfogalmazással, amit ő is vígan aláírt, ennyi. De végülis levetted a lényeget önjelölt ügyvédként, a szavak kiforgatása már majdnem megy… ??

Xero
Olvasó

Hát ez pont, hogy nem emberkereskedelem. Az akkor lenne, ha akarata ellenére a deacban kellene maradnia, úgy, hogy az teljesen nyilvánvaló, hogy nagyon nem akar. Ráadásul a Somogyi által nyilatkozott dolgok szerint nem is számoltak vele (legalábbis a posztján biztosan nem).. Szóval csak element volna egy értékes éve a semmire.

Egyébként meg miért ne nyilatkozhatna a játékos? Ezt nyilván nem a menedzsmentje találta ki, egyszerűen kerestek egy megoldást a játékos igényére. Ha egyáltalán tényleg kölcsön lesz adva..

Az meg elég kemény, ha már tavasz óta mindenki tudja, hogy el akar jönni és benézték a határidőt..

Dallas
Olvasó

Emberkereskedelem ? Esküszöm fegyvert fogok a saját fejemhez és kényszerittem magam ha el tudsz adni a Los Angeles lakernek. Esküszöm ! Addig beszerzek egy régi “nyik-nyik-nyik” tipúsu talicskát hogy a sok 20 dollárost haza tudjam tolni.
🙂
Majd hívj.

U.i. : addig kimosom a szememből a sok csipát,mert ez akkora álom… 🙂

Csippa
Olvasó

Nyilván a játékos is kell hozzá, de őket az érdekli, minél többször, több helyre eladni, ahogy sok fiatallal teszik, v tették azt pl Kellerrel a külföldi keringői során. Nem mindenkinek van annyi esze, h maga döntsön v ne lehetne kicsit megvezetni, h aztán egy dbig el is higgye, mi a jó neki. Ezt hívják bőrlenyúzásnak, amíg lehet. Majd Somogyinak is beérik a feje lágya és közben be is lesz reálisan árazva. Most gondolom, búgják neki, h ennyit érsz, meg annyit, de azt nem, h a fiatal szabály miatt is. Aztán, mikor abból kiöregszik és nem lesznek akkora ajánlatok v annyi,… Olvass tovább »

Károly bàcsi
Olvasó

A vadangyal ehhez a szappanoperához kèpest kanyarban sincs ?

vasipasi
Olvasó

Becsky amúgy Somogyi mondandójának egy fontos részletére nem reagált, azaz, miként bántak vele a klubnál.
Persze attól a szerződés még szerződés.

pecs007
Olvasó

Ezt valaki lefordítaná nekem magyarra?

piros710321
Olvasó

Megy a válogatottba azaz a Filcoba….

pecs007
Olvasó

És a Falco segítségére sietett a spanyol ACB Ligás egyik élcsapat, hogy átbasszák a Debrecent?

B0nyi
Olvasó

Ilyen jo arcok ezek a spanyolok… 😀

O1G
Olvasó

Spanyol csapat vagy és azt mondják neked:
Igazolj le ingyen egy 20 éves tehetséges játékost, aki nem számít Spanyolországban ráadásul légiósnak sem. Majd add kölcsön egy magyar csapatnak, ha hozzád úgy érzed nem fér be, aztán legfeljebb ha 2 év múlva is úgy érzed nem fér be, akkor még eladni is el tudod Magyarországra.

Azt mondanád, hogy kösz nem? Mit buksz vele? A brutál jó kapcsolatodat a DEAC-cal akiről most hallottál előszőr?

Ha tényleg a Falcoba megy, akkor ezeket a külföldre ingyen igazolhatós szerződéseket innentől le lehet húzni a wc-n…

Xero
Olvasó

Vagy csak erre figyelemmel kell megírni a szerződéseket..
Másrészt meg ilyet úgyse lehet minden alkalommal eljátszani.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés