Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Becsky István Kovács Adrián menesztéséről: Felmerülhet, hogy igazságtalan döntést hoztam

Valami megszakadt a játékosok és a vezetőedző között.

  •   :

:

Az M4 Sport Kosárlabda Magazinjának “vendége” volt a DEAC ügyvezető sportigazgatója, Becsky István. A sportvezető beszélt arról, hogy miért kellett távoznia Kovács Adriánnak, akit remek szakembernek tart és elismeri, hogy sokat tett a debreceni kosárlabdáért. Abban is bízik, hogy egyszer még visszatér a klubhoz.

Ez egy nehéz döntés volt, de az elmúlt néhány mérkőzésen valami megszakadt a játékosok és a vezetőedző között. Valami eltört ebben a kapcsolatban. Abban bíztunk a döntés meghozatalakor, hogy felrázza a csapatot és meg tudjuk fordítani a bronzért folytatott párharcot

– jelentette ki az ügyvezető.

Becsky István azt cáfolta, hogy Moody és Kovács Adrián közötti rossz kapcsolat miatt kellett mennie a vezetőedzőnek.

Valóban felmerülhet, hogy igazságtalan döntést hoztam, de azt gondolom Adrián munkája is akkor lesz teljes, ha most megtudjuk szerezni a bronzérmet

– mondta.

Becsky arról is beszélt, hogy saját felelőségét sem szeretné kisebbíteni, több döntést is megbánt, amit szezon közben hozott és ma már másként cselekedne. Arról is beszélt, hogy keresik az okát miért nyújtott ennyire hullámzó teljesítményt a csapat több játékosa is.

  •   
14 hozzászólás

14
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
9 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
lesziO1GBaszketbollBballfan90Ewing Recent comment authors
leszi
Olvasó

Egy politikus mindent is meg tud magyarázni!
Újabb érthetetlen döntés, remélem Becsky is lemond végre valahára!

O1G
Olvasó

Szerencsére itt mindenki jobban átlátja, hogy igenis Moody miatt volt ez a döntés, igaz év elején Adriánt elzavarta volna az egész kommentszekció, mert nincs tekintélye és rosszul/nem nyúl bele a meccsekbe… Összességében egyik játékosnál sem volt meg a tekintélye, ami valahol normális, ha az ember fiatalabb, mint a csapat nagyrésze és tapasztalat híjján igazából a másodedző kerül főszerepbe a fontos szituációkban. Önmagában a kupa ezüst és a top4 nyilván nem csalódás, de azért olyan kiugró eredménynek sem tartom ezzel a kerettel. Ahogy év elején írtátok: “ennyit velem a padon is elérnének.” Volt egy könnyű kupa águk, majd meg kellett verni… Olvass tovább »

Baszketboll
Olvasó

Miért mondod, hogy ok nélkül? Negatív energiákat sugárzott a csapatra az első félidőben.😀
Viccet félretéve, az szerintem sokat elmond a szituról, hogy a játékosok erre úgy reagáltak, hogy nem mennek ki a második félidőre. Ami azért elég súlyos. Szerintem.

Baszketboll
Olvasó

Anélkül, hogy minősíteném, vagy megítélném a dolgot, egy világos szerintem: így nem maradhatott a dolog. Vkinek/vkiknek mennie kellett.

Bballfan90
Olvasó

Nem kerdes, hogy fajdalmas dontes, de az okfolyamat is az volt, ami a csapategyseg megbomlasahoz vezetett, es ez nem csak a Moody-fele esetben nyilvanult meg, sokkal melyebben voltak a gyokerei. A komolyabb celok es a stabilitas eleresehez pedig elengedhetetlen volt meghozni ezt a dontest, bar szerintem korabban kellett volna meglepni, akarmennyire fajdalmas. A csapat es a jovo szempontjabol viszont uj tavlatokat es teret nyit.

Ewing
Olvasó

Meg tudjuk szerezni. Ismét csak szívesen….nincs egy kikúrt korrektor nálatok???

Omega SM
Olvasó

Szerintem ez is hibás döntés volt. Azt gondolom, hogy a Mandics-Kovács páros nem működhetett jól. Mandics vezetőedző volt és sokszor látszott időkéréseknél, hogy Adrián csak aszisztál. Ez így nem működik vagy Ő a vezetőedző és mindenki támogatja az elképzelését vagy csapaton belüli feszültség a vége…

bakiba
Olvasó

Ez úgy hülyeség, ahogy van. Kizártnak tartom, hogy azért küldték el, mert nélküle könnyebb lesz a bronzot megszerezni. Mit hisz, ezt ki veszi be? Szerintem a következő lehet: anyagi differenciák vannak. Vagy kéne neki bónuszt fizetni az év végén, vagy a jövő évi szerződés kapcsán lettek konfliktusok. Biztos nem Moody miatt, mert ő 1 nappal az utolsó meccs után már a repülőn fog ülni. Ha mégis, akkor az egy rendkívül rossz üzenet a játékosok felé. Gyakorlatilag felhatalmazás arra, hogy bármikor edzőt lehet buktatni. Soha nem helyeznék egy egy évig itt játszadozó játékost egy olyan edző elé, aki évek óta itt… Olvass tovább »

Vulcano
Olvasó

Én nem hiszem, hogy egy kupaezüst és egy bajnoki 3. vagy 4. helyezés az indokolná az azonnali menesztést. Szóval hiába cáfolja, valószínűleg Moody van a dologban. De vajon megérte kírúgni Adriánt, mikor a sztárjátékos Moody lehet, hogy jővőre már el is hagyja a DEAC-ot?

outsider
Olvasó

Több döntést is megbánt…
Pl. Bognár Kristóf.

Pbask
Olvasó

Ő tudja.
De hogy egy ilyen pár szezonos hülyegyerek miatt(mert az,csak szórja labdákat, önző, kosáriq-ja a béka segge alatt)kelljen mennie egy fiatal,fejlődőképes edzőnek, azt nagyon sajnálom.
Fontos a bronz, de én a légióst küldtem volna el melegebb éghajlatra, ha konfliktust nem tudnám megoldani. Moody nélkül szerintem amugy is sokszor látványosabb, jobb volt a DEAC játéka.

Baszketboll
Olvasó

Ez már nem “csak” Moody-ról szólt. Az egész csapat kihátrált mögüle. A szitu már egészen durva volt.
Megítélni persze nem tudom, hogy kinek volt “igaza”, ha lehet egyeltalán igaza valakinek egy ilyen helyzetben…😏

O1G
Olvasó

https://bball1.hu/megvan-a-jaszbereny-uj-vezetoedzoje/

Itt Decemberben még ez volt a véleményed:
“Adrián fellélegezhet,nem ő lesz a legalkalmatlanabb az élmezőnyben.”

Most már “fiatal, fejlődőképes” edzőnek tartod?

Pbask
Olvasó

Nem tudom, azokat a cikkek elkerülték e figyelmed, vagy sem, de Adriánban láttam a fejlődést, ennek pár hete is hangot adtam. Végére a csapatból sokkal többet kihozott, mint a szezon elején.
Nem azt mondom, hogy ő a hajdúsági Greg Popovich, de azt sem hogy ezt érdemelné egy olyan szakember, akiben lehet látni az előrehaladást.
De ha igaz, amit Baszketboll ír, az már egy másik aspektusa a dolgoknak és érthető. Csak azt nem tudom mi siklott ki ennyire.

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés