Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Beck Ferenc: jelen pillanatban biztos, hogy csökkentett és szigorúbb költségvetésünk lesz

Az OSE Lions elnöke szeretné Krasoveccel folytatni a munkát, hogy meg tudják-e tartani a légiósaikat, az már egy másik kérdés.:

:

HIRDETÉS

Hosszú évek után jutott fel az élvonalba az OSE Lions gárdája, amely a magyar bajnokság egyik üde színfoltja volt és a pontvadászat lezárásakor a kilencedik helyet foglalta el. A csapat elnöke, Beck Ferenc mondta el a BB1.hu-nak, mennyire érintette az együttest és a büdzsét a koronavírus-helyzet.

– Erre egy rövid és velőst választ tudnék adni: nehéz, de ugyanolyan mértékben érintett minket, mint az összes többi csapatot. Én nagyon bízok az összefogás erejében, itt azért elég komolyan összefogtunk a városban, hogy ez a rendszer működjön, hogy ez a koncepció létrejöhessen egyáltalán. Sok-sok éves munka van ebben, nyilván sok-sok forinttal is a háta mögött, úgyhogy én optimista vagyok, bízom az összetartásban.

Szóba került a jövő évi tervezett keret is, illetve a légiósok megtartása:

– Amikor befejeztük a bajnokságot, akkor azon az elven voltunk, hogy akit tudunk, tartsunk meg. Nekünk eleve hosszútávú szerződésünk van Anda Dáviddal. Most annyiban változtattunk a koncepción, hogy saját fiatalokat is szeretnénk az A-csoportba felvinni, akik tavaly szépen fejlődtek és úgy gondoljuk, hogy ha megfelelő mennyiségű munkát elvégeznek, akkor ők a felnőtt keretben is játéklehetőséghez juthatnak.

Hogy meg tudjuk-e tartani a légiósainkat, az egy másik kérdés. A bajnokság során elért eredményeink nekünk nagyon szépnek és jónak számítanak a céljainkat, a lehetőségeinket és akár a költségvetésünket figyelembe véve. Sokkal jobbat tudtunk hozni, mint amire számítottunk, illetve nekem meggyőződésem, hogy a rájátszásra is odaértünk volna. Emiatt a légiósaink ára bizony felment. Jelen pillanatban biztos, hogy csökkentett és szigorúbb költségvetésünk lesz, de bízom az összefogásban. Majd meglátjuk, a szezon azért még egy kicsit messze van. Tudom és látom, hogy mindenki szerződtet, de én még nem tudok. Nyilván dolgozunk rajta nagy erőkkel, hogy csapatot építsünk, de légiósok igazolásáról még nincsen szó. 

Mondta, majd kitért rá, hogy jövőre is Sebastjan Krasovec ül-e az Oroszlány kispadján.

– Neki ez a harmadik szezonja lesz, hogy ha minden szépen alakul. Mi szeretnénk vele folytatni a munkát, és én úgy gondolom, hogy fogjuk is.

Fotó: Oroszlány Sport Egylet Facebook

HIRDETÉS
13 hozzászólás

13
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
7 Comment threads
6 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
lddMAFCdrukkerGézukabányászOroszlanyi Banyasz Recent comment authors
ldd
Olvasó

Összetertásban, szurkolásban már idén is dobogósak voltatok.
Visszavettétek a régen kiérdemelt respekteteket.
Ti vagytok Körmendel együtt a két kicsi huszár… (lélekszámra)
Szerintem jók lesztek…

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Köszi, korrekt komment. Bízunk benne, hogy idén is tudunk bizonyítani az A-ban.

MAFCdrukker
Olvasó

Krasovec és Eric szerintem mindenképpen kulcsemberek, ha ők maradnak, szerintem nem lesznek kiesési gondok. Én személy szerint annak szurkolok, hogy újra találkozzunk, jobb lenne, ha az A-ban, de ha már tovább kell szenvednünk a B-ben, jöhetnétek ti is egy kis színt hozni oda. Ne értsétek rosszul, nem a kieséseteket kívánom, éppen ellenkezőleg, szimpatikus a tábor, jó lenne revansot venni a tavalyi pályán és lelátón egyaránt elszenvedett vereségért.

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Vittünk már elég színt a másodosztályba, és bármennyire is szimpatikus figura vagy, ezt most inkább kihagynánk. 🙂

MAFCdrukker
Olvasó

Megértem, én is mellőzném a további vergődést a B-ben. Szóval jövőre találkozzunk az A-csoportban!

Gézuka
Olvasó

Hajrá hajrá! Szimpi csapat, szimpi tábor, tessék folytatni ahol elkezdtétek és ahogy elkezdtétek az A csoportos küzdelmeket!

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Köszi, remélhetőleg így lesz!

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Igen, Dennis sporttárs, Seba kulcskérdés.
Az viszont tény, hogy az U csapatunk csontutolsó volt a bajnokságban, de tudjuk hogy utánpótlásépítés nem öt év alatt érik be. Én maximum kettő fiatalban látom azt, hogy ott lehet a 12-es keretben. Fontos lenne Ericet is megtartani. Meg a délszláv játékosainkat. Meg Bradleyt. Meg Remyt. Meg a többieket. Ha ma leesne az eurojackpot…
Hajrá OSE, hajrá magyar kosárlabda!

parizel
Olvasó

Mohácsit például szépen felhizlaltátok, ideje túladni rajta.

Dennis
Olvasó

Nézz meg egy képet a Moháról amikor Zegről Oroszlányba került és utána írj hülyeségeket parizel.

bányász
Olvasó

Igazi netes patkány vagy, aki személyesen vagy publikusan nem vállalná a “véleményét”. Ez az a te világod, ahol önmagad lehetsz. Ilyenkor büszkén hátradőlsz, mint aki jól végezte dolgát? Szánalmas vagy.

Dennis
Olvasó

Hajrá Elnök Úr! Oroszlányon óriási az igény a jó kosárlabdára. Amit sikerült a hosszú évek alatt felépíteni, nem szabad veszni hagyni. A következő szezon biztos nagyon nehéz lesz, de ezt elmondhatja még kb. 5-6 csapat az OSE-n kívül. Kiváncsian várom, hogy kik kapnak bizalmat az utánpótlásból.
Személy szerint nálam az nagy megnyugvást jelentene ha Krasovec maradna az edző, mert ő olyan játékosokból csinált A csoportos játékosokat, akik előző csapataiknál nem igazán kaptak bizalmat. Vele nagy eséllyel megőriznénk az A csoportos tagságunkat, nálam ő lenne a legnagyobb igazolás ha maradna.
Hajrá OSE! Hajrá magyar kosárlabda!

elfogult vagyok
Olvasó

Imádkozom!

HIRDETÉS

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Legfrissebb

Hirdetés

Hírek

Hirdetés

Facebook