Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Beck Ferenc: Az elvárást nem helyezéshez kötjük

Szép számban fogynak a bérletek Oroszlányban.:

:

A frissen feljutó Ose Lions elnöke, Beck Ferenc stabil bennmaradást vár a csapattól, valamint kitért a most péntek-szombaton megrendezendő Bányász Kupára is. Oroszlányban nagy hagyománya van a kosárlabdának, így nem véletlen, hogy a bérletek is szép számban fogynak. 

– Több száz bérletet adtunk el két nap alatt és az általunk rendezett nemzetközi Bányász Kupa alkalmával fogjuk értékesíteni a többit, bízunk benne, hogy még sokan fognak vásárolni. Van még, de szépen fogynak. 

Ezután a BB1.hu-nak elmondta, hogy a Bányász Kupán milyen csapatok szerepelnek majd, illetve milyen nívója van. 

– Négycsapatos tornát rendezünk, a szlovén KK Zlatorog Laško és az osztrák Flyers Wels külföldről érkezik, míg a magyar vonalat rajtunk kívül a Szeged fogja képviselni. Két nap alatt folynak a küzdelmek, az első találkozót a Szedeák játssza az osztrákokkal, majd utána mi lépünk pályára a szlovének ellen. A Lasko a hazája bajnokságában ugyan tavaly nyolcadik volt, de korábban játszott már döntőt is és többször állt a dobogón. A Wels pedig Ausztriában bajnokságot is nyert már, pedig egy új csapatról van szó, hiszen 2000-ben alakult. 

Beck Ferenc szerint OSE Lions egyértelmű célért küzd:

Mint ahogy korábban is megfogalmaztuk, mi a stabil működésre, a stabil bennmaradásra törekszünk. Az elvárást nem helyezéshez kötjük, hanem ahhoz, hogy ne mi legyünk a play-outot játszó csapat.

 

Fotó: oselions.hu

8 hozzászólás

8
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
TárkonyKecMarillionCsapajevbányász Recent comment authors
Kec
Olvasó

Mentek a lecsóba szezon végén.

Tárkony
Olvasó

Értesz hozzá Kec!

Csapajev
Vendég
Csapajev

Pénz függvénye minden. Ha az Oroszlány anyagilag fel tudja venni a versenyt az NB I kevésbé erős csapataival anyagilag, akkor nincs félnivalója.
Gyanítom, hogy van pénz, így stabil NB I-es csapatot gondolok Oroszlányba.
Mindenképpen egy új vidéki fellegvár kialakulását sejtem. 🙂

bányász
Vendég
bányász

Legyen igazad.:) Vannak mindenféle pletykák. Van pénz, nincs pénz. Logikai alapon van véleményem, de ezt itt nem írom le. Egyelőre nagy összegű szponzorról (vállalkozás-cég) nincs hír, de az úgyis kiderül majd mi van a mezekre nyomtatva és mekkora betűmérettel.:) A kosárlabda az idő előrehaladtával a vidék sportja lett, leginkább a helyi kötődésű vállalkozások számítanak. (Az önkormányzatot most nem számítva.) Bizonyára sok ígéret volt, kérdés, hogy valójában mennyi lett ebből az elszállt szó és hányan igazán lokálpatrióták és adták amit ígértek (a saját lehetőségük szintjén). Az biztos, hogy a szurkolókon most nem fog múlni semmi. Feri előtt le a kalappal azért,… Olvass tovább »

Marillion
Olvasó

Még nem érzek negatív hangvételt Oroszlányból Szombathely felé…Így Szombathelyről én is erős és stabil csapatot kívánok nektek OSE szurkolók! Úgy hírlik a hazai atmoszférával ill. a decibelekkel sem lesztek híján!

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Miért lenne bármilyen negatív hangvételünk? 30 év után térünk vissza, az lenne a vicces, ha bárkit is ellenségnek tekintenénk, vagy beszólogatnánk. Egy Szeged vagy Jászberény elleni meccset ugyanúgy várunk, mint egy körmendi, vagy szombathelyi túrát. Nyilván a meccsek hevében mi is épp olyan szurkolók leszünk, mint bármelyik másik tábor az országban, viszont addig is igyekszünk szerényen, de büszkeséggel ízlelgetni, hogy újra a legjobbak között vagyunk.

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Így legyen, Feri! Hajrá Bányász!

bányász
Vendég
bányász

+1 hajrá OSE! Azt hiszem nekem plána kell valami avatar, mert az olaj is bányász.:)

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés