Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Bazsó Brúnó: Jó lenne, ha a Nyíregyháza meg tudna ragadni az élvonalban

Jól sikerült a csapat felkészülése.:

:

A frissen feljutó Hübner Nyíregyháza BS csapata szeretné felvenni a versenyt az A-csoportban is. A gárda játékosát, Bazsó Brúnót kérdeztük a felkészülés alakulásáról, illetve az idei szezonnal kapcsolatos várakozásairól.

Idén a Nyíregyháza csapata számít az élmezőny újoncának. Ezt tudván, hogy telt a felkészülés? Mire fektettétek a hangsúlyt?

Sok változás nem történt a felkészülésben, a szokásos dolgokra fókuszáltunk. A preparáció elején az erőnléten volt a hangsúly, majd később ehhez raktuk hozzá a taktikai elemeket. Szeretnénk felvenni a versenyt az A-csoporttal – ezen a szinten azért mégis gyorsabb a játék – ennek szellemében zajlott a szezon előtti felkészülés is.

A tavalyi évhez képest a csapat magja egyben maradt, ehhez csatlakoztak új légiósok. Ők hogyan illenek bele a rendszerbe?

Abszolút sikerült beilleszkedniük, mindenki teljesen normális. A pályán még szokjuk egymást, de erre tökéletesek voltak a már lejátszott edzőmérkőzések. Rá kell éreznünk, hogy kinek-mi az erőssége, és azt kell kihasználnunk.

A felkészülési mérkőzésekre alapozva, mennyire látod erősnek az idényre kialakított kereteteket?

Az oroszlányi tornán úgy léptünk pályára, hogy azt megelőzően csak pár edzést csináltunk végig együtt. Ennek ellenére szerintem jól szerepelt a csapat, úgyhogy ez bizakodásra adhat okot. A Nyíregyházán megrendezett felkészülési tornán az Alba Fehérvárral is megmérkőztünk, – amely valószínűleg idén is egy top 4-es csapat lesz – és ellenük is tisztesen helytálltunk. A felkészülés mindenképpen sikeresen zajlott, stabil keretünk van, reméljük, hogy ezt élesben is tudjuk majd bizonyítani.

Hová érhet oda a csapat? Megfogalmaztatok egy merészebb álmot?

Merészebb vágyról egyelőre nem volt szó, jelenleg a fő cél a bennmaradás. Ha esetleg ez úgy sikerül, hogy a végén nem a kiesésért harcolunk, annak természetesen jobban örülnénk. A realitás talaján maradva, mi vagyunk az újoncok, tehát ez arról fog szólni, hogy teljesítsük az A-csoportban maradást.

Hogy látod, miként fogod tudni segíteni a csapatot idén?

Személyes célként megfogalmaztam, hogy amikor pályán vagyok száz százalékot nyújtsak, és hasznos játékkal tudjam segíteni a csapatot a győzelemhez. Jó lenne, ha a Nyíregyháza meg tudna ragadni az élvonalban, és ehhez én is minden tőlem telhetőt meg szeretnék tenni.

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés