Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Bátrat húz centerposzton a Sopron

Jó ajánlólevéllel, de újonc érkezik.:

:

Eric Carter lesz a Sopron centere – jelentette be a klub honlapja.

Az amerikai, 206 centi magas, 24 éves lesz szeptember 28-án, a nyáron végzett a Delaware egyetemen.

Utolsó egyetemi évében 15,8 pontos és 9,7 lepattanós átlagot produkált egyetemi csapata színeiben, átlagban több, mint 2 támadó pattanót megkaparintva mérkőzésenként, de kiosztott 2,3 gólpasszt is.

Sabáli Balázs, Carter szerződtetése kapcsán elmondta, eredetileg egy rutinosabb, európai tapasztalattal rendelkező centert szeretett volna látni csapatában, csakhogy az ajánlat nem “ért el” a kiszemeltekig, így, ezt látva fordult a szakvezetés az újoncok felé.

6 hozzászólás

6
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
4 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
zetomeemissfortune599gulyasszabolcs00SkcforeverCsapajev Recent comment authors
zetomee
Olvasó

Bátor húzás?? Inkább valószínűleg nincs más lehetőség. Lehet, hogy nem rossz a többi mutatója sem (ahogy megnéztem 74% a büntetőzése,blokk 2) de újoncként első európai idényében sok munka lesz vele.
Élőt meg felejtsük már el, hiszen tavaly 2! tavalyelőtt 5! meccsen játszott mkosz adatbank szerint is. Amikor lenne lehetőség akkor mindig sérült. Sajnos messze van az igazi profi sportolói szemlélettől.
Wernerre meg 10 kg izom kellene, meg egy pár jó kar. A többi oké.

Kell egy jó 2-2,05m magas 4-5 poszton bevethető légiós.
Igaza van az előttem szólóknak: vékonyak leszünk a festékben sajnos.
De akkor is Hajrá Sopron!

gulyasszabolcs00
Olvasó

Bátrat húz? Szerintem garantáltan beválik, elég jó számai vannak. Bátor inkább a DEAC irányítója, az több mint rizikós.
Sopron Play-offosnak áll.

Skcforever
Olvasó

Tehát akkor eddig center poszton van 1 újoncunk, egy küzdő de kétbalkezes Élő, és egy tehetséges de rutintalan Werner és mivel 3as posztra hoztunk légióst (minek….?) így már csak 1 ember jön center posztra. Bárhogy nézem ez több mint bátor ?? mindegy meglátjuk, bízzunk benne, hogy idén is jól választunk centert.
Viszont a “nem ért el az ajánlat a kiszemeltekig” az gondolom azt jelenti, hogy nem tudtunk senkit megfizetni, ami furcsa, tekintve, hogy idén Dénes Gabi fizuja is megmarad… Hajrá Skc!

missfortune599
Olvasó

Ha Élő egy kicsit is össze szedné magát(kicsit képzi és kigyúrja magát) egy 8-10 perces játékos lehetne annyi idő meg elég lenne új centernek pihenésként illetve jön még egy 4-5ös légiós

Skcforever
Olvasó

Én értem, hogy jön még egy 4-5ös légiós, meg HA az Élő kigyúrja magát, csak sajnos így is úgy is vékonykák leszünk palánk alatt. 1 sérülés vagy mellényúlás légiósoknál és annyi. Az egészben a pozitív, hogy így valószínűleg a Werner több időt kap, és fejlődik. Többi majd kiderül.

Csapajev
Vendég
Csapajev

Centereket általában mindig jól választják ki Sopronban.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés