Connect with us
Hirdetés

Nagyon megéri

Bárkiből válhat nyertes!

A nyertes attitűd nemcsak szerencse kérdése. Ha arról lenne szó csupán, hogy Fortuna mennyire kegyes, akkor fej vagy írás alapon is működhetne az egész. A tapasztalat ezzel szemben az, hogy vannak, akik a nyerő szérián kívül nem ismernek mást. Vajon mi ennek az oka, és főleg a receptje?:

:

A nyertes érzés elsősorban hozzáállás kérdése!

Bármennyire meglepő, de a gyakorlat azt mutatja, hogy a ráhangoltság, a beállítottság az, ami igazán számít akkor, amikor a nyerőgép játékok kerülnek a figyelem célkeresztjébe. Nem a csillagok állása, nem a szerencse vadul pörgő-forgó kereke, és még csak nem is az aktuális hangulat, hanem kizárólagosan a mentalitás. Ennek az elgondolásnak az igazságtartalmát jól példázzák a hétköznapok, melyekben azok, akik pozitív szemüvegen keresztül nézik a világot mindent naposabbnak látnak. Ez nem struccpolitika, egyszerűen választás függvénye, ki-minek adja el az energiáját.

Szóval amikor a nyerőgépezés a téma, akkor nagyjából kétféle út létezik. Az egyik ösvényt a kívülálló okok formálják, mint például szerencse, időjárás és ki tudja mi minden más. Míg a másik út alakítója a rajta járó-kelő játékos. Aki, ha esetleg veszít, akkor nem érzi azt, hogy összedőlt a világ. Tudja, hogy ez a fajta szórakozás ezzel jár, a reális esély mindig adott. Ugyanakkor azzal is tisztában van, hogy a vesztes köröket nyerő fordulatok követhetik. Ez a szemléletmód lehetővé teszi, hogy a körülmények áldozataiból azok alakítóivá váljanak a nyerőgépekre szavazók.

Mindez, természetesen nem azt jelenti, hogy a szerencsével, mint tényezővel nem érdemes foglalkozni. Ott van, mindent áthat, ugyanakkor nem egyeduralkodó, s ez az, ami tudatosításra méltó. A recept, a titok, ami valójában nem is rejtély tulajdonképpen ennyi. A körülményektől független, töretlen lelkesedés és jókedv.

Hogyan őrizhető meg a lendület?

Ahhoz azonban, hogy a lelki behangolódás idővel ne torzuljon elengedhetetlen a motiváció, az állandó inspiráltság. Ez egyetlen módon kaparintható meg, olyan nyerőgép játékok segítségével, amik egyszerűen lebilincselőek. Melyek témáikkal vonzzák az érdeklődést, a figyelmet és persze a játékosokat.

Még jó, hogy a választék napjainkban óriási. Egykor a fél karú rablón, és a gyümölcsös gépen kívül igaziból nem akadt más alternatíva. Ellenben jelenleg a filmek, a sztárok, a sorozatok épp úgy sikert arathatnak, mint a látványos grafikai elemek. Hiszen egykor különösebben senkit sem izgattak a kijelzőkre vetülő képek.

Manapság a játékosok ingerküszöbe sokkalta magasabban helyezkedik el, mint annak előtte, azaz a játékoknak meg kell dolgoztatniuk a koncentrációt. S bár ugyan olykor kifejezetten mókás a gyümölcsös retró gépek valamelyikével kísérletezni, azért hosszútávon mondjuk a narancsok látványa nyilvánvalóan nem túlzottan felemelő.

Itt a lét a tét?

Na azért ez így, ebben a formában mindenképpen túlkapás gyanús. Nem a lét, de a játékélmény mindenképpen. Persze konkrét tét nélkül is élvezhetőek a pillanatok, de az kétségtelen, hogy az anyagi kockázat tovább fűszerezheti a megélt momentumokat. Jó taktika először minimális összegekkel zsonglőrködni, így a pénz is megmarad, és a lelkesedés heve sem csitul, az idő előrehaladtával sem.

Gyakran találkozni azzal az elképzeléssel, hogy a nyerőgépek logaritmusa kiszámolható, lejátszható. Bár a matematika nyelvén sok minden körülírható, a játékélmény, a szórakozás, a kikapcsolódás pont, hogy nem. Márpedig a nyerőgép játékok elsősorban örömteli időtöltésként szolgálnak, s csak másodsorban ígérnek némi, szabadon és kötöttségek nélkül felhasználható pénznyereményt. Ráadásul az online platformnak köszönhetően mindez a pozitívum pár kattintás/érintés nyomán is elérhető, a nap bármely szakában.

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés