Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Balogh Szilárd: Bízom benne, minél több meglepetést tudunk majd okozni

A Szeged csapatkapitánya nyilatkozott.:

:

– Az új légiósainknak kell egy kis idő, és egy picit fáradtak is voltak még. Két napot tudtunk együtt dolgozni, de ehhez képest nagyjából tudtuk tartani magunkat az edzéseken megbeszéltekhez. Nikola azt kérte tőlünk, hogy nagy energiával játsszunk, ez a második félidőben látszott, ott pedig meg is tudtuk mutatni, hogy mi van bennünk. Remélem, ezen az úton tudunk tovább menni – összegezte a DEAC elleni találkozót Balogh Szilárd.

Balogh számára egy új feladatot is hozott az új szezon, hiszen Kerpel-Fronius Balázs visszavonulásával őt választotta meg a csapat az új kapitányának.

– Ez számomra egy teljesen új feladat, de nagyon sok segítséget kapok az idősebb játékosoktól, így Bognár Kristóftól is, de Kerpel-Fronius Balázzsal is szoktam beszélni, és Nemes Péter másodedzőnk is segít nekem. Új szituáció, de fiatal társaság vagyunk, amely keményen dolgozik, ezáltal nekem is könnyebb dolgom van. Remélem, hogy a nálam is fiatalabbaknak tudok segíteni, és bizalommal fordulnak hozzám – mondta Balogh Szilárd az eddigi kapitányi tapasztalatairól.

Az október harmadikai bajnoki rajt előtt még két felkészülési meccs vár a Szegedre. Szerdán 18 órától az újszegedi sportcsarnokban a Paks csapatát fogadja a gárda, majd szombaton, Kecskeméten jön a főpróba a Zalaegerszeg elleni szezonkezdet előtt.

– Talán a felkészülésünk két legfontosabb meccse következik. Nem az eredmény lesz a lényeg, de ha jó ritmusban tudunk játszani, mint tettük azt a Debrecen ellen a második félidőben, akkor bárki ellen lehet esélyünk. Nagyon várjuk már a szezonrajtot, bízom benne, minél több meglepetést tudunk majd okozni – zárta gondolatait.

Forrás: SZTE-Szedeák

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés